Mesec na forumu | April 16°C Dež, rahel veter |
Latest topics | » Gozdna jasaČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras» Sprehajalne stezePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith» Clark Smith & Welique TerrasSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith» RPG ZlatarnaPet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks» Welique Terras & Kiara BanksTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks» SlapNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright» Hotel For DogsPon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith» Reci, da!Ned Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson» BlagajnaNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith |
Shortcut | |
|
| Disco 2 | |
| | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Clark Smith Odrasel
Število prispevkov : 1604 Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Maj 19, 2008 9:16 pm | |
| Clark je takoj čutil, da je nekaj narobe. Sploh pa po tistem oprosti in odhodu nevedoč kam. Clark je nekaj časa gledal v smeri, kamor je ravno odšla Kaira. Sem jaz kaj takega rekel?, je začel razmišljati. Počutil se je krivega in ni se več počutil tako dobro kot prej. Odločil se je, da jo gre poiskat. Prerival se je skozi množice in gledal na vse smeri. Povsod so bili srečni parčki, ki so se poljubljali..nasmejana dekleta v skupinicah...tega ni mogel več prenesti. Zavil je proti stranišču. Vedel je, da gredo ženske v takih primerih vedno na wc. Mogoče bo malo čudno zgledlo, da se bo moški v ženskem stranišču, ampak moral je izvedeti kaj je s Kairo. Že pred vrati je zaslišal tih jok. Previdno je vstopil. Videl je Kiaro, kako si je brisala solze in neustavljivo jokala. Odšel je do nje in na njeno ramo položil roko. Nekaj časa je bil tiho. "Amm..Kiara?? Glej..nisem te hotel narditi žalostne.." je previdno začel Clark. "Samo..Samo.." je nadaljeval, vendar mu je kmalu zmanjkalo besed. Ni vedel kaj reči. Tiho je gledal proti njej. | |
| | | Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Maj 19, 2008 9:39 pm | |
| "ah Clark" je rekla Kiara in si obrisala solze.. "Ti nisi nč kriv.." je rekla.. "saj niti ne vem kdo je.." je rekla in posmrkala.. "Ti.. ti.." to ji je šlo precej težko z jezika. "Ušeč si mi bil no.." je rekla in se nato popravila "no si mi še.." "in kr sm te hotela pozabit.. namreč vem da Ti je Hayley ušeč in ona tebi sm te hotla čim prej pozabit.. to sm pa naredila zlo nespametno.." je rekla. "Iskala sm drugega ki me bo potolažil.. zato sm še dans flirtala z Chrisom Youngbloodom.. upam da se mi usaj tega ni zlagal.." je rekla.."in.. in on.. on je.. je hotel samo.. saj veš.. ne morem o tem.. " na stranišču me je s tako silo pritisnil ob zid in bila sm šokirana.. nism mogla govorit.. šel je pod majčko.." nato se je ustavila in zacvilila.. in zahlipala.. "ni ga mogla gledat v oči.." nato sm ga ustavila" je rekla končno.. "sploh nočm mislt na to kaj bi se čene zgodilo.." je rekla.. Po tem je čakala kaj bo povedal on.. | |
| | | Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Maj 19, 2008 9:49 pm | |
| Clark je pozorno poslušal Kiarino zgodbo in niti ene besedice ni preslišal. Ko je končala s pripovedjo je zajel sapo in začel. "Hayley..Hayley da mi je všeč?" je ospuljivo ponovil Kiarine besede. Upal je, da je to čimbolj mirno povedla saj je bil nekako razdražen. Kako lahko kaj takega misli??, se je spraševal Clark. Vedel je, da bo to mogel pojasniti Kiari. "No no no..to si se pa zelo motila..meni Hayley ni bila nikoli všeč.," je začel Clark. "no, če je ona vame, še ne pomeni da sem jaz vanjo, kajne?" Clark je bil po svoje zelo jezen. Nato je pogledal Kiaro. "No zaradi tistega..dogodka..se ti ni potrebno sekirati," jo je začel pomirjevati. Videl je, da je bila Kiara zelo nesrečna in ni hotel narediti stvar še hujšo. Takrat se je v discu začela vrteti mirna skaldba. "Greš plesat'" jo je povabil Clark, prijal za roko in jo odpeljal na plesišče. "Tist te ne bo več nadlegoval. Obljubim." Objel jo je in začela sta plesat. | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Maj 19, 2008 9:56 pm | |
| "Oprosti.. samo tak vtis sm imela o vaju" ga je hotela pomirit Kiara... Hvaležna mu je bila ker jo je podprl.. vedela je da je pravi prijatelj.. odšla sta na plesišče in se objela. Kiara se je počutila kot v sedmih nebesih ne glede na pretekle dogodke.. Ni jo skrbelo kje je Chris.. Zadovoljna bi bila če bi me videl. si je mislila.. | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Maj 19, 2008 10:09 pm | |
| "Ja ja..sej ni panike..vsak se lahko kdaj zmoti," ji je rekel Clark in postal malo boljše volje. Še posebej odlično se je počutil, ko je plesal s Kiaro. Bil je tako srečen, kot da bi ravnokar zadel na loteriji. Edino vprašanje, ki ga je mučilo še vedno v sebi je Kdo je sploh ta Chris in ali ga Kiara ljubi? Vendar je s temi vprašanji počakal, saj ni hotel motiti prijetnega občutka v objemu Kiare in romantične glasbe.. | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Maj 19, 2008 10:20 pm | |
| Kiara se je pritisnila k njemu in ni vedela ali naj ga poljubi ali bo on prej njo.. ker ni vedela če si to želi je raje samo plesala naprej.. glasbe je bilo konec.. Kiara se mu je zahvalila za ples in podporo ki ji jo je dal. | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Maj 19, 2008 10:33 pm | |
| Tudi Clark se ji je zahvalil za ples in še vedno strmel vanjo. Bil je zelo srečen in sploh ni vedel, kaj naj naredi. Stal je sredi plesišča in, ko je Kiara izginila v množici navdušenih plesalcev je še vedno strmel v smer njenega odhoda. Zavzdihnil je in se odpravil proti svoji mizici. Na srečo je bila še vedno prazna. Vsedel se je in zopet gledal ljudi, kako plešejo in mislil na Kiaro. Upal je, da se bo imel še kdaj tako lepo... | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Maj 19, 2008 10:44 pm | |
| Kiara je šla v temn kot diska in že obujala spomine na ples s Clarkom.. Smejhljala se je in ni je brigalo kaj si drugi mislijo.. usedla se je na tla. on je.. on je tako lep in .. in prijazen je razmišljala in zaprla oči.. zgledala je kot bi se popolnoma zadela.. ampak bila je zadeta od ljubezni.. Naenkrat je odprla oči in hotela je izpolnit svojo željo, ki se ji je porodila v mislih.. še danes.. zato si je poravnala frizuro in se odpravila do Clarka.. Bil je sam za mizo.. Ravno prav, si je mislila. Nasmehnila se mu je in se usedla zravn njega.. "O čem razmišljaš?" ga je vprašala in načela pogovor.. | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Maj 19, 2008 10:49 pm | |
| In spet. Ravno ko je sanjaril ga je spet nekdo prekinil. Ampak tokrat ni bila Aly s svojim "prijateljem" ampak...Kiara. Clark jo je pozdravil in ji pomignil naj se vsede na stol poleg njega. "O čem razmišljam?" je ponovil Kiarino vprašanje. "No..am.ubistvu o.." je začel govoriti Clark. "O.." Izdavi že..saj te ne bo požrla, je rekel glas v njemu. "O..nama." je končno povedal in pogledal v mizo. "kaj pa je tebe pripeljalo sem?" jo je tako mimogrede vprašal. Zanimalo ga je kaj bo rekla. | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Maj 19, 2008 10:55 pm | |
| "No.. vidiš imava podobne misli" se mu je nasmehnila Kiara.. "am.. hotela sm te nekaj vprašat.." ni ovinkarila.. vprašala ga je: "Clark.. ti je kaj do mene?" je vprašala.. "mislim.. hočm reč.. mam kašno šanso?" je zardela.. | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 8:03 am | |
| "Hočeš reči, da si tudi ti mislila o nama?" je rekel Clark in se nasmehnil. Lepo mu je bilo v Kiarini bližini."Potem pa res imava nekaj skupnega..mislim..iste misli.." je začel nakladati Clark in utihnil. Bilo mu je brezveze, da bi nekaj govoril in s tem šel Kiari na živce. Zato se je vrnil na temo pogovora. Namerč moral ji je odgovoriti tisto kar ga je vprašala Kiara. "No..seveda mi je kaj do tebe..," je Clark nadaljeval pogovor. "Glej Kiara..tudi jaz sem ti mislil nekaj povedati..." je končno zbral pogum in za nekaj časa utihnil. "No..am..," je po minutnem molku zopet spregovoril. "am..Kiara? No..mogoče si že opazila..ampak..," je počasi in previdno govoril Clark. "Ampak..No, rad te imam," je končno rekel in skomignil z rameni, kot da to ni nič kaj takega, v njegovem srcu pa je srce tako bilo, da bi ga hmal razneslo. Kamen se mu je odvalil od srca. Končno je to nekomu povedal. Bil je lahek kot peresce..Pogledal je v Kiarine oči. V prisotnosti lučeh, so bile tako lepe...Ozrl se je na levo in desno stran, kot da bi hotel preveriti, če ju kdo opazuje..Nato pa..Približal se ji je in kmalu se je njegov nos že dotikal Kiarnega. Svoja usta je nežno pritisnil na Kiarine ustnice in jo poljubil. Upal je, da ni naredil kakšne napake. | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 3:17 pm | |
| Kiara je žarela od sreče in mu vračala poljube.. rad me ima! rad me ima! je kar odmevalo v njeni glavi.. čutila je kako jo njegova sapa boža po licih in takrat je občutila njegovo močno roko na vratu.. poljubljala ga je strastno in z ljubeznijo. Nato je odprla oči in nehala.. na obraz se ji je prikradel nasmeh in z žarečimi očmi je zrla v njegove. "Ljubim te" je rekla CLarku. | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 3:48 pm | |
| Clarku je bilo tako lepo v Kiarinem objemu in njenih poljubih. Tudi on, kot je Kiara, je žarel od sreče in veselja kakor, da bi zadel na loteriji. "Jaz, tudi tebe, Kiara," ji je z mehkim in prisrčnim glasom rekel in še vedno zrl v njene oči. Ko se je Kiara takole smehljala je bila videti takoo lepa, da bi jo kar pojedel. Če bi postala miss sveta bi bila to najlepša kar jih je bilo do zdaj. Nekaj časa sta si še tiho zrla takole v oči, nato pa ju je nekdo poklical. Clark je hitro odmaknil pogled z njenega obraza in se ozrl na okrog, ter iskal, iz kje glas prihaja in kdo je. Nasmešek mu je še vedno žarel na obrazu. V migetajočih se mavričnihl lučeh je videl, da k njima prihaja... | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 8:23 pm | |
| Jake-u se je zahotelo malce zabave in plesa. Tako se je odpravil v bližnji mestni disco. Tako kot vedno je bila tudi tisti dan zabava že na samem vrhuncu, upal je le, da bo lahko tisti večer spoznal koga nepoznanega. Tako se je usedel za šank in naročil svoj priljubljeni koktejl, medtem pa pogledoval okoli sebe, če bi slučajno koga opazil. ((se mi kdo pridruži? )) |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 8:39 pm | |
| Mimo je prišla Becky. zagledala je neznanega fante, ki ni bil ravno slab.... videla je ,da je bil sam, zato je hitro pohitela k njemu. "zdravo!" mu je rekla in se mu nasmehnila. "Jaz Sem Rebeka. lahko me kličeš tut Becky..." |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 8:40 pm | |
| Blizu njiju je sedel fant, ki se je pred kratkim priselil v mesto.."clark, kako mu je že ime?" je Kiara vprašala Clarka in pokazala na Jakeja.. "Pred kratkim se je priselil sm, ne?" je rekla Kiara. "Bi biw ljubosumn, če bi rekla da je privlačn?" se je Kiara nagajivo nasmehnila Clarku.. smejala se je in nato rekla.. "ampak sej veš da zame sam ti obstajaš je rekla in ga prijela za roko". | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 9:01 pm | |
| - Becky Smith je napisal/a:
- Mimo je prišla Becky. zagledala je neznanega fante, ki ni bil ravno slab.... videla je ,da je bil sam, zato je hitro pohitela k njemu. "zdravo!" mu je rekla in se mu nasmehnila. "Jaz Sem Rebeka. lahko me kličeš tut Becky..."
(( se ne midva že pogovarjava?)) Ob pozdravu se je obrnil in zagledal Becky. "Hej... am, ja, vem kdo si... Se ne spominjaš, da sva se že srečala?" jezmedeno vprašal in jo pogledal. "Nekaj dni nazaj si prišla k nam na obisk," se je zasmejal. "Jake sem. Če si pozabila..." je še namuznjeno dodal. "Bi kaj pila? Jaz častim," ji je pomežiknil in poklical barmana. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 9:04 pm | |
| "uff, sory, slab spomin!" je rekla in se sramežjivo nasmehnila. "ja, nekaj bi pa res rada popila!" Jake je poklical barmana. naročila je pina colado.
(lahk si na več mestih!) |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 9:09 pm | |
| (( vem da si lahko ja, ampak mal brezveze se je pogovarjat na dveh mestih z istim človekom...))
Presenečeno je dvignil obrv, vendar ni rekel ničesar. Očitno njun prvi pogovor ni bil toliko zanimiv, da bi si ga Beky zapomnila. Plačal je barmanu njuno pijačo in se obrnil nazaj k Beky. "Torej... si sama tu?" je vprašal. |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 9:10 pm | |
| (ja sej to ve, ampak če sta se spoznala že pr njemu doma pol se že poznata pa ni važno kje si/sta..) | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 9:13 pm | |
| (ok, pol bom neki šla stran...) "ja, na žalost... pa ti?" srknila je pijačo. "hej, greva plesat? hud komad se vrti!!" |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 9:45 pm | |
| ((ja sej ni treba zarad mene, ampak je boljš će poznaš več ljudi, ne pa da se na sto krajih pogovarjaš z isto osebo...))
"Tudi," je prikimal. Nagnil je kozarec, da mu je sladka pijača stekla po grlu, nato pa prazen kozarec odložil nazaj na pult. "Lahko," je skomignil Jake in vstal z barskega stola. "pridi," ji je pomignil, jo prijel za roke ter potegnil s sabo proti plesišču. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 9:49 pm | |
| Rebeko je kar odneslo na plesišče. popravila si je majčko, ki je kazala popek in začela plesati s Jakeom. dobro pleše... glasba je bila zelo glasna in divja, zato se je tudi ona zelo razživela. |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 10:40 pm | |
| - Kiara LeTorneau je napisal/a:
- Blizu njiju je sedel fant, ki se je pred kratkim priselil v mesto.."clark, kako mu je že ime?" je Kiara vprašala Clarka in pokazala na Jakeja.. "Pred kratkim se je priselil sm, ne?" je rekla Kiara.
"Bi biw ljubosumn, če bi rekla da je privlačn?" se je Kiara nagajivo nasmehnila Clarku.. smejala se je in nato rekla.. "ampak sej veš da zame sam ti obstajaš je rekla in ga prijela za roko". Clark je Kiaro z prevzignjenimi obrvmi pogledal. "A..tisti fant? Nisem vedel, da se je pred kratkim preselil sem..pa tudi ne vem kako mu je ime.." je odgovoril Clark. Zakaj jaz zmeraj nič ne vem??, je bil nase jezen Clark ampak se je Kiari vseeno nasmehnil. "Ne..ne bi bil nič ljubosumen..tako ali tako jaz ne morem vplivati na tvoja čustva...," ji je mirno razložil Clark in se zopet nasmehnil. "Glej, tamle je moja sestra..," je rekel, ko je opazil svojo sestro klepetati s tistim očitno novopreseljenim fantom. "Le kaj ima za bregom?" je na glas premišljeval Clark, čeprav je poznal odgovor. Svojo sestro je zelo dobro poznal in je tudi vedel, da gre znova in znova na lov za fanti. Pogledal je Kiaro. "No kaj praviš..bi ga ti rada spoznala? Lahko greva tudi tja, če želiš.." je veselo rekel Clark. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 11:02 pm | |
| Becky je opazla Clarka in Kiaro. pomahala jima je in plesala naprej. pesem je bila res divja. opazila je, da je Jake zamišljen. "Jake, je kaj narobe?" ga je vprašala |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 | |
| |
| | | | Disco 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |