The Sims 2 RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 RPG forum

Uzivite se v simsa! Postanite clan druzine in hodite v sluzbo oz. v solo!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Ura

Mesec na forumu
Disco 3 Rain
April
16°C
Dež, rahel veter
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Koledar
Latest topics
» Gozdna jasa
Disco 3 Icon_minitimeČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras

» Sprehajalne steze
Disco 3 Icon_minitimePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith

» Clark Smith & Welique Terras
Disco 3 Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith

» RPG Zlatarna
Disco 3 Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks

» Welique Terras & Kiara Banks
Disco 3 Icon_minitimeTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks

» Slap
Disco 3 Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright

» Hotel For Dogs
Disco 3 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith

» Reci, da!
Disco 3 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson

» Blagajna
Disco 3 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith

Shortcut
Disco 3 Sims2logo

Disco 3

Go down 
+3
Lory Smith
Sarah Duff
Kiara Banks
7 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AvtorSporočilo
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Število prispevkov : 3522
Registration date : 05/01/2008

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeČet Jul 03, 2008 8:46 pm

Bil je petkov večer.. obetala se je zabava v disku.. nocoj je spet DJ vrtel glasbo.. sicer pa ni bilo nobene znane skupine. .. Ko je prišla od Smithovih domov si je oblekla dolge ohlapne sive kavbojke in si nadela oranžen top z vzorci srebrnih črt. preverila se je v ogledalu.. lepo ji je pristajal. Pograbila je torbico in si obula udobne teniske.. svoje naj puma.. očistila je nekaj luže, ki je bila na podplatu in se namenila v disko..
Pred vhodom ni bilo precejšnje gneče.. ravno prav ljudi si je mislila.. upala je, da pridejo Aly, Cody, Clark in Lory kmalu.. ozirala se je naokoli in še vedno ni videla kje bi bil kdo, ki bi ga poznala.. odšla je do šanka in si naročila pijačo.. vsedla se je na stol in gledala ljudi. Takrat je prišel/a do nje
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeČet Jul 17, 2008 3:47 pm

Aly.
Aly se je preoblekla v svoje najljubše kavbojke, črn top. Lase si je zravnala ter si dala malo make upa. Prišla je v disco ter videla Kiaro. Šla je do nje.''Hej, Kiara. ''
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Število prispevkov : 1242
Registration date : 14/07/2008

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeSob Jul 19, 2008 10:15 pm

Sarah se je odločila, da bo šla v disco. Oblekla je črne kavbojke, rdeče črn top in njeno najnovejšo pridobitev- rdeče All starke.
Ob vstopu v disco jo je zajel hrup mnogih ljudi, ki so se zvijali na plesišču. Ker Sarah še ni bilo do plesa, se je odločila, da si bo najprej privoščila pijačo. Odpravila se je k pultu in si naročila ledeni čaj. Med čakanjem je v bližini opazila dve punci, za kateri je bila prepričana, da ju je že srečala. Pomaknila se je proti njima in ju pozdravila. ... Smile
Nazaj na vrh Go down
Lory Smith

Lory Smith

Število prispevkov : 523
Registration date : 21/03/2008

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeSre Jul 23, 2008 9:11 pm

Lory se je počasi odpravila v disco. Upala je, da ni prva, ker Cody je še bil doma ko je ona odšla. Oblekla si je kapri kavbojke in rumeno majčko z majhnimi vzorci dveh srčkov na rokavih. Z avtom je prišla pred disco, pred katerim ni bilo kakšne velike gneče. Vstopila je vanj in se prerinila do pulta kjer je zagledala Aly in Kiaro. Malo si je oddahnila, da ni sama. Odpravila se je do niju.
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Število prispevkov : 801
Registration date : 24/03/2008

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeČet Jul 24, 2008 10:52 pm

Cody se je odpravil v disco malo kasneje kadar je šla sestra. Vsedel se je v avto in odpeljal pred disco. Prišel je vanj in že takoj zagledal Aly, Kiaro in Lory. Odpravil se je do njih in si naročil pijačo. Videl je punco na katero so čistro pozabile . Stopil je do nje in jo vprašal kdo je. " Moje ime je Cody" je še rekel in čakal na odgovor.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeNed Jul 27, 2008 5:53 pm

Kiki se je odpravila v disco. Upala je, da bo tam koga spoznala. Že pred discotom je bilo možno slišati glasno glasbo. Vstopila je notri in se malo razgledala po prostoru. Veliko ljudi je plesalo v ritmu glasbe. Ker ni želela takoj iti plesati, se je odpravila k pultu po pijačo. Kmalu je do nje stopil nek fant in se predstavil. "Živijo, Jaz sem Kiki" se je nasmehnila. mm simpatičen fant..super.si je mislila sama pri sebi. "Si že dolgo tukaj?" je vprašala Cody-a in čakala na odgovor.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeNed Jul 27, 2008 8:59 pm

Sarah se je predramila in se nasmehnila Codyju. "Oprosti, malo sem bila zamišljena." Zasmejala se je in mu pokimala. "Jaz sem Sarah. Sarah Duff. Sem še precej nova v mestu, in zato še najbrž nisi slišal zame." Ogledala si je Codyja. "Boš kaj popil?" Ga je vprašala, obenem pa ne da bi počakala na odgovor pomignila natakarju, ki je prišel do njiju in čakal na naročilo. :ooooops:
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 11:47 am

Pri Codyu so bile kar naenkreat dve dekleti. Najprej je odgovoril Sarah. " Ja jaz bom eno coca cola " je rekel in see ji nasmehnil. Pogledal je proti dekletu, ki jo prvič vidi, gledal jo je in rekel, " Ja, ti si pa nova v mestu ne?" je rekel.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 11:54 am

Sarah je pokimala natakarju. "Prinesi eno coca colo." Nasmehnila se je. Natakar je želel oditi, ko ga je Sarah ponovno ustavila. "Hej! Prinesi raje tri coca cole. Za Codyja, za mojo sestrico Kiki ter zame." Zadovoljno se je naslonila na pult. "Koliko si sploh star?" Je vprašala Codyja.
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 12:09 pm

Cody se je obrnil proti Sarah. " sestri sta?" je rekel Cody in se začudil saj si nista prav nič podobni. " Devetnjast, sem " je rekel Cody, in iz pulta vzel svojo coca colo. " Vzel je še eno in jo dal Kiki, ker je bila malo oddaljena od pulta. " Nisem vaju še videl tukaj, ste se z družino preselili?" je Cody vprašal dekleti.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 1:09 pm

Sarah je iskala odgovor. "Ma ja... V bistvu se že dooooolgo nisva videli. Zapletena zgodba." Skomignila je z rameni in se nasmehnila. "Sicer pa sva iz družine Duff. Najbrž poznaš." Smile
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 3:05 pm

" Poznam ja" je rekel Cody. " Gre kdo plesat?" je vprašal Cody in spil zadnji požirek coca cole. Pgledal je oe dekleti in čakal.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 4:40 pm

Sarah se je pognala na noge. "Ja itak!" Ker Kiki ni kaj rekla, je skomignila z rameni, prijela Codyja za roke in ga potegnila na plesišče, kjer je začela plesati v ritmu glasbe. hop
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Število prispevkov : 1604
Registration date : 02/05/2008

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 6:46 pm

Clark je svoj avto parkiral pred discom in se odpravil vanj. V discu ni bilo toliko ljudi in to je bilo Clarku všeč. Ni se mu bilo treba prerivati mimo ljudi. Clark je z očmi prečesal plesišče.Tam je opazil svojega brata Cody-ja in še eno najstnico, ki sta plesala. Svoj pogled je nato preusmeril k šanku. Tam so bile Lory, Kiara, Aly, ki so veselo klepetale. Zraven njih je sedela neka punca, ki je Clark še ni videl, zato je predvideval, da je nova.
Clark se je odšel do šanka in sedel k punci. Rad je spoznaval nove ljudi in tako ali tako ni hotel motiti Kiare, Lory in Aly pri 'ženskem klepetu'.
"Živijo..jaz sem Clark," se je predstavil dekletu, ko je prisedel na bližnji stol. "Ti pa si..?" jo je vprašal in medtem, ko je čakal na odgovor je naročil jagodni sok.
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 7:54 pm

Codya je kar naenkrat za roke prijela Sarah in ga povlekla na plesišče. Vrtela se je dobra muzika in Sarah je že plesala. Cpdy se ji je pridružil. " dobra plesalka si" je rekel in nato dodal " se ukvarjaš s plesom?" je namigoval Cody in še naprej plesal.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 8:08 pm

Kmalu je do Kiki pristopil nek fant. "Živijo..jaz sem Kiki".se je nasmehnila "Me veseli" je še dodala, ter naredila požirek coca-cole. Z očmi je spremljala vsak Cody-ev gib. Nevede ji je stopil v glavo. "In am..Clark, kako si kaj?" je vljudno vprašala svojega sogovornika in čakala na odgovor.

Nazadnje urejal/a KiKi Duff Pon Jul 28, 2008 11:00 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 8:58 pm

Sarah se je zasmejala. "Niti ne."Morala je vpiti, saj je bila glasba zelo glasna. "Včasih sem plesala trenušni ples."Spet se je zasmejala. Nekaj časa je opazovala Codyja. "No ja. Saj tudi ti nisi tako slab plesalec." yes
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 11:14 am

" hvala" je rekel Cody. Pesem se je končala in Cody je vprašal Sarah, če gresta še kaj spit ali počakata.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 11:33 am

Sarah je bila žejna, zato se je odločila za prvo možnost. "Pridi, greva kaj spit." Ker v discu ni bilo veliko ljudi, sta se zlahka prebila do pulta. "Ti častiš!" Se je zasmejala Sarah Codyju. Smile
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 12:26 pm

Cody se ji je nasmehil nazaj. " Jaz bom spet eno coca colo" je rekel Cody in vzel iz žepa denarnico. Počakal je na Sarah da je naročila in plačal. " greva k mizi ali ostaneva tukaj?" je Cody vprašal Sarah.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 12:35 pm

Sarah je pograbila svojo pijačo in presenečeno pogledala Codyja. "Ne vem. V bistvu meni vseeno. Kje bi bil ti?" Nasmehnila se je in počakala, da se bo Cody odločil.
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 3:29 pm

" Lahko sva tukaj" je rekel Cody. Cody je zagledal Clarka, stopil je do njega in ga pozdravil.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 3:54 pm

Sarah je sledila Codyju, ki jo je pripeljal do njene sestre Kiki, ki je slonela ob pultu in se pogovarjala z neznanim moškim. Cody ju je pozdravil. Sarah je sledila njegovemu zgledu. "Hojla." Poklimala je neznancu in Kiki.
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 4:08 pm

" Clark, to je Sarah" je rekel Cody in se nasmehnil.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 5:06 pm

"Oh a sta že nazaj?" je Kiki vprašala Sarah in Cody-a. "Clark..je vse v redu?" je vprašala Kiki in pogledala Clarka.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Disco 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Disco 3
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 5Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Disco 1
» Disco 2