Mesec na forumu | April 16°C Dež, rahel veter |
Latest topics | » Gozdna jasaČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras» Sprehajalne stezePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith» Clark Smith & Welique TerrasSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith» RPG ZlatarnaPet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks» Welique Terras & Kiara BanksTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks» SlapNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright» Hotel For DogsPon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith» Reci, da!Ned Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson» BlagajnaNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith |
Shortcut | |
|
| Disco 2 | |
| | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Maj 20, 2008 11:44 pm | |
| Z Beky se je popolnoma prepustil plesu in tako kot vedno poskušal pozabiti na stvari okoli sebe. Toda tisti dan je bil tudi zanj še posebej stresen in tako se je očitno preveč zamislil. "Kaj? Oh ne, nič ni narobe," se je jake nasmehnil Rebeki in odkimal z glavo. "Samo malo sem se zamislil, to je vse. Oprosti," je še dodal in se ji med plesom približal. "Dobro plešeš," je pohvalil njeno plesno znanje. |
| | | Lory Smith
Število prispevkov : 523 Registration date : 21/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Maj 21, 2008 3:08 pm | |
| Lory si je vzela čas za v disco. Oblekla si je rumeno majco brez naramnic in kavbojke. Vstopila je v disco in videla, da je veliko ljudi. Ko je šla skozi množico do bara je videla svojo mlajšo sestro. Odpravila se je do nje in potem zraven nje videla enega lušnega tipa. Oba je pozdravila in se predstavila fantu." Živjo, moje ime je Lory in sem sestra od Becky. Ti pa si?" je fanta vprašala Lory in ga pogledala. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Maj 21, 2008 4:04 pm | |
| - Jake LeRaul je napisal/a:
- Z Beky se je popolnoma prepustil plesu in tako kot vedno poskušal pozabiti na stvari okoli sebe. Toda tisti dan je bil tudi zanj še posebej stresen in tako se je očitno preveč zamislil. "Kaj? Oh ne, nič ni narobe," se je jake nasmehnil Rebeki in odkimal z glavo. "Samo malo sem se zamislil, to je vse. Oprosti," je še dodal in se ji med plesom približal. "Dobro plešeš," je pohvalil njeno plesno znanje.
"ni panike... hvala... ti si tudi zelo dobr plesalc!" mu je odvrnila. Ravno, ko je stopil korak bližje do nje, ju je "zmotila" njena sestra. "Živjo Lory!" je rekla. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Maj 21, 2008 4:13 pm | |
| Medtem ko sta z Beky plesala, je do njiju stopila neznanka, ki se je kasneje predstavila za Rebekino sestro. "Živjo," jo je Jake pozdravil in se nasmehnil. "Jake sem," se ji je predstavil. Bila je res malce čudna situacija, saj so okoli njih vsi plesali, oni pa so bili stali pri miru. "Hmm, gremo na kakšno pijačo?" je vprašal Jake in vprašujoče ošinil Beky ter se nato z nasmehom zazrl še v Lory. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Maj 21, 2008 4:41 pm | |
| "mmm... lahko!" je rekla Becky. |
| | | Lory Smith
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Maj 21, 2008 7:47 pm | |
| " Ja lahko." Odpravili so se proti mizi. Ko so se vsedli je Lory vprašala Jakea in Becky kaj bosta pila. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Maj 21, 2008 7:54 pm | |
| "am, jaz bom gosti sok..." je rekla. "vidva?" v ogledalu nad šankom je opazila, da ima razmazan make up. "samo malo!" je rekla in stekla na WC. Na wc-ju, ki ni oddajal ravno najlepših dišav je pobrskala po torbici in ven vzela črtalo za oči in maskaro. na hitro si je popravila makeup in ličila pospravila nazaj v torbico. sproti si je v ogledalu popravila še miniko in majčko, ki sta bili tako kratki, da sta vedno silili gor. jah, kaj sem si ju pa oblekla... nasmehnila se je sama sebi in šla nazaj k Lory in Jakeu. Takrat je ravno prispel barman s pijačo. zahvalila se mu je in plačala za vse skupaj. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 10:31 am | |
| "Malibu-colo," je Jake naročil natakarju, počakal, da je ta popisal pijače vseh treh in se nato obrnil k obema sestrama. Prav zares se ni mogel odločiti, katera mu je bolj všeč. Beky je ta čas odtavala kdo ve kam, zato se je Jake radovedno obrnil k Lory. "Torej, praviš da si sestra Beky... mlajša, ali starejša?" je namuznjeno vprašal in radovedno pričakoval odgovor, medtem časom pa se je vrnila tudi že Beky. |
| | | Lory Smith
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 1:47 pm | |
| Lory mu je odgovoril " starejša. 22 jih mam, ona pa 19." je povedala Lory Jakeu in ga vprašala "kaj pa ti?" | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 2:14 pm | |
| "Dve leti več od tebe. 24 let," se je nasmehnil. Naredil je požirek pijače, s katero jih je postregel natakar in se obrnil k Lory. "Si se tako kot Beky tudi ti pred kratkim preselila sem?" je vprašal Lory. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 2:54 pm | |
| Aly je pri šanku zagledala poznano družbo. Šla je do njih in jih pozdavila:''oii..'' Sedla je in naročila koktajil. ''Jake,že kaj razmišljaš o svojem življenju,zdaj ko nimaš več mame.. se misliš kaj ustalit?'' ga je vprašala. |
| | | Lory Smith
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 3:01 pm | |
| "Le dve leti" je rekla Lory, ki je bila malo presenečena saj je mislila, da je več. Ko je videla, da Jake čaka mu je odgovorila "Ne, js sem že več časa. Živim v Gleenleyu." je odgovorila,se nasmehnila in srknila malo svojega frapeja. " Ti?" ga je še vprašala.
Nazadnje urejal/a Lory Smith Sre Jul 23, 2008 8:47 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 3:07 pm | |
| "Pred kratkim sem se vrnil domov, v Chelwood. Ko sem šel študirat sem se preselil, ampak po nenadni smrti matere sem pustil fakulteto, tako da sem spet doma," se je nasmehnil. Nenadoma je prisedla še Aly. "Ustalit? V smislu? Da bi se za vedno preselil sem, ali ustalil v smislu, da bi se poročil?" se je zasmejal in potem skomignil. "Nisem še razmišljal ne o enem, ne od drugem. Čas bo prinesel svoje, verjetno..." je skomignil. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 3:14 pm | |
| ''dober odgovor.'' je rekla aly..''jake moji sestrici si zelo všeč..veš?'' je rekla aly. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 3:16 pm | |
| Radovedno je dvignil obrv. "Aha... in katera je tvoja sestrica?" je z zanimanjem radovedno vprašal se namuznjeno zazrl v Aly. Toda, tega je bil že nekaj časa vajen. Pravzaprav res ni vedel, kaj je na njemu tako posebnega... |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 3:19 pm | |
| ''tudi ona je šele včeraj prišla..z londona je prišla,ker je končala gimnazijo.'' je rekla aly.''no,jessica ji je ime.lahko prideš kaj k nam in jo spoznaš..ali pa jo lahko tudi jaz pokličem če pride v disco..'' |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 3:29 pm | |
| "Aja? In kje me je vidla?" se je Jake namrščil in pomislil, kje vse se je potepal, da bi ga lahko videla. Bil je bolj ali manj le doma, poskušal urediti vse stvari po mamini smrti, potem v svojem klubu ter tu. In ni se spomnil, da bi medtem časom srečal kakšno Jessico. "Mogoče pa pridem... če bom imel čas," je skomignil in se nasmehnil. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 4:18 pm | |
| Bec je radovedno opazovala Jakea, Lory in Aly. mu je katera všeč? sicer bi Lory privoščila kakega, ampak ta mi jel res všeč. "Torej Jake... še nimaš punce?" se je namuznila. |
| | | Lory Smith
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 4:20 pm | |
| Lory je pogledala Bek, nato pa še Jakea in čakala na odgovor. Med odgovorom je popila malo svojega jagodnega frapeja. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 5:10 pm | |
| saj jima privoščim,toda ta bo od moje sestre si je mislila Aly. Nato je čakala,da Jake odgovori,na zastavljeno vprašanje o njegovem stanu. |
| | | Welique Terras 'Ta glawna'
Število prispevkov : 1926 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 6:35 pm | |
| Welique si je spet zaželela malo družbe. Zato se je odločila, da gre v disco. Tam je ponavadi zelo veliko ljudi in prepričana je bila, da bo koga srečala. Oblekla si je kavbojke in črno majico in odšla. Na vhodu je kupila vstopnico in vstopila. Toliko ljudi, kot jih je bilo noter, ko je vstopila, še ni videla. Ne v tem discu. "Uau, pa je očitno postal kar veliko popularen," si je rekla, ko se je premikala skozi množico. Iskala je svoje prijatelje. Čeprav ni vedela, da bodo tukaj, jih je pričakovala. Prerivala se je naprej in čez nekaj trenutkov je nedaleč stran zagledala nekoga znanega. "Sta tisto Lory in Aly?" se je potiho vprašala. Prerinla se je naprej in ju res zagledala. "Ojla!" ju je veselo pozdravila. "Sem vedela, da bom nekoga našla tukaj." Šele tedaj je opazla Jakea in Becky. "O, živjo! Lepo, da sta tudi vidva prišla kdaj na obisk v naš disco! Vidim, da je ratal že kar popularen," pomignila je na gruičo ljudi, ki so plesali za njo. "Komaj prideš do šanka." | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 6:41 pm | |
| ''o,welique!!'' je bila aly vesela, da se jim je pridružil še nekdo. |
| | | Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 7:16 pm | |
| - Clark Smith je napisal/a:
- Kiara LeTorneau je napisal/a:
- Blizu njiju je sedel fant, ki se je pred kratkim priselil v mesto.."clark, kako mu je že ime?" je Kiara vprašala Clarka in pokazala na Jakeja.. "Pred kratkim se je priselil sm, ne?" je rekla Kiara.
"Bi biw ljubosumn, če bi rekla da je privlačn?" se je Kiara nagajivo nasmehnila Clarku.. smejala se je in nato rekla.. "ampak sej veš da zame sam ti obstajaš je rekla in ga prijela za roko". Clark je Kiaro z prevzignjenimi obrvmi pogledal. "A..tisti fant? Nisem vedel, da se je pred kratkim preselil sem..pa tudi ne vem kako mu je ime.." je odgovoril Clark. Zakaj jaz zmeraj nič ne vem??, je bil nase jezen Clark ampak se je Kiari vseeno nasmehnil. "Ne..ne bi bil nič ljubosumen..tako ali tako jaz ne morem vplivati na tvoja čustva...," ji je mirno razložil Clark in se zopet nasmehnil. "Glej, tamle je moja sestra..," je rekel, ko je opazil svojo sestro klepetati s tistim očitno novopreseljenim fantom. "Le kaj ima za bregom?" je na glas premišljeval Clark, čeprav je poznal odgovor. Svojo sestro je zelo dobro poznal in je tudi vedel, da gre znova in znova na lov za fanti. Pogledal je Kiaro. "No kaj praviš..bi ga ti rada spoznala? Lahko greva tudi tja, če želiš.." je veselo rekel Clark. "Clark sej sm se hecala!" se je zasmejala Kiara. "ah ni potrebno da ga še midva obkroživa" se je zasmejala Kiara in pomignila proti njemu.. tam so bila kar 3 dekleta in vsaka je po svoje nekaj razmišljala. | |
| | | Clark Smith Odrasel
Število prispevkov : 1604 Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 8:10 pm | |
| "Ja no..kako naj vem, kdaj se ti hecaš in kdaj ne," se je zasmejal Clark. "Ja, prav imaš...preveč ji je že tam..," se je strinjal Clark z njo in štel dekleta, ki so se kar množila okoli šanka. "Kar veliko ljudi je tukaj, ane?" ji je rekel, saj je opazil, da po plesišču in tako nasploh kar mrgoli ljudi. | |
| | | Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Maj 22, 2008 8:38 pm | |
| "ko se hecam, se smejim" je rekla Kiara in se zasmejala.. "iap.. velik ljudi je tuki" je rekla Kiara in se zibala v ritmu.. rada je plesala in ni razumela tistih ki nikoli niso plesali ampak so se le potikali ob strani plesišča.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 | |
| |
| | | | Disco 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |