The Sims 2 RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 RPG forum

Uzivite se v simsa! Postanite clan druzine in hodite v sluzbo oz. v solo!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Ura

Mesec na forumu
Disco 2 - Page 6 Rain
April
16°C
Dež, rahel veter
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Koledar
Latest topics
» Gozdna jasa
Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras

» Sprehajalne steze
Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith

» Clark Smith & Welique Terras
Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith

» RPG Zlatarna
Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks

» Welique Terras & Kiara Banks
Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks

» Slap
Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright

» Hotel For Dogs
Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith

» Reci, da!
Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson

» Blagajna
Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith

Shortcut
Disco 2 - Page 6 Sims2logo

Disco 2

Go down 
5 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AvtorSporočilo
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Število prispevkov : 1604
Registration date : 02/05/2008

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 10:04 pm

"No..greva še malo plesat, al bova samo tičala tukaj??" je rekel Clark in jo prijel za roko. Skupaj sta šla na plesišče. Ker je bila na vrsti ravno živahna pesem sta skupaj norela po plesišču. "No lahko izvem, katero zvrst posluša moja Kiara?" jo je nagajivo vprašal sredi pesmi in jo malo požgečkal.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 10:29 pm

"končno je v mestu en dobr tip, pa ga ti skušaš rezervirat za svojo sestro... sploh je še videli nismo!" se ji je namuznila...
"Jaz nikoli nobenga dobrega ne dobim... Crying " je rekla in pogledala Lory z vidno narejenim zlobnim pogledom.
"Torej Jake, maš punco?" ga je vprašala še enkrat in se mu lepo nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 10:50 pm

(ti naj ne bi komentirala kaj jst mislem,ka ne morš tega v real videt)
''no,nisem ga rezervirala,samo povedala sem mnenje..pa saj itaq ma zadno besedo Jake in bo zbral lepšo in bolj fajn..Jessica je pa lepš...
Nisem jst kriva da jo niste spoznal.''
je rekla Aly in odšla,saj se ni počutila več vredu.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Število prispevkov : 3522
Registration date : 05/01/2008

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 11:12 pm

Clark Smith je napisal/a:
"No..greva še malo plesat, al bova samo tičala tukaj??" je rekel Clark in jo prijel za roko. Skupaj sta šla na plesišče. Ker je bila na vrsti ravno živahna pesem sta skupaj norela po plesišču. "No lahko izvem, katero zvrst posluša moja Kiara?" jo je nagajivo vprašal sredi pesmi in jo malo požgečkal.
"haha" se je zasmejala Kiara.. "metał kaj pa.. je še kašna bolš muzika na svetu?" je rekla in se smejala. "No sicr mam rada tud druge živahne pesmi.. niso mi ušeč balade.." je rekla.. "In ti?" je vprašala, medtem ko sta plesala.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 3:20 pm

"Mhm..jst pa poslušam vse po malo," ji je rekel Clark. "No razen balkana..pa še kaj bi našlo," je še rekel in se nasmehnil. "No ja..vsak ima svoj okus," je dodal in plesala sta naprej.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 4:20 pm

Aly LeTorneau je napisal/a:
(ti naj ne bi komentirala kaj jst mislem,ka ne morš tega v real videt)
''no,nisem ga rezervirala,samo povedala sem mnenje..pa saj itaq ma zadno besedo Jake in bo zbral lepšo in bolj fajn..Jessica je pa lepš...
Nisem jst kriva da jo niste spoznal.''
je rekla Aly in odšla,saj se ni počutila več vredu.

Becky je bilo žal, da je odprla usta, saj je Aly vidno užalila, tega pa ni hotela.
Tudi ona se je sedaj počutila slabo. ZAdnje čase jo je že majhna malenkost spravila iz tira, zato so se ji nabrale solze v očeh. upala je da tega nihče ni opazil.
Nazaj na vrh Go down
Welique Terras
'Ta glawna'
'Ta glawna'
Welique Terras

Število prispevkov : 1926
Registration date : 09/10/2007

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 5:12 pm

"Ooj," je Welique nazaj pozdravila Aly, se nasmehnila in poslušala pogovor. "Bogi Jake," se je zasmejala, ko so vsi utihnili. "Prav smiliš se mi. Komaj prideš v mesto pa se že vse punce grebejo zate. Pa saj ni edini fant tukaj," je rekla Welique dekletom in se spet zasmejala. "En pomarančni sok, prosim," je naročila natakarju in počakala, da ji prinese. "Aly, kera je ta Jessica? Prvič slišim zanjo. Je tudi ona kje študirala, da je nism vidla že prej?" je vprašala Welique in popila požirek soka, ki ji je ravno prinesel natakar.

((aja Aly..ti ne moreš rihtat za jessico fante Very Happy mislem naj sama pride gor pa naj ki napiše..pa bo laho na tak način dobila fante oz. fanta..štekaš? Cool))
Nazaj na vrh Go down
https://sims2.catsboard.com
Lory Smith

Lory Smith

Število prispevkov : 523
Registration date : 21/03/2008

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 7:04 pm

Lory se je čudila nad sestro, ki jo tako gleda zaradi fanta. Sploh me ni zanimalsi je v mislih razlagala Lory. Pogledala jo je nazaj in rekla, da gre na WC. Ko je Lory prišla iz WC-ja je šla kar takoj na plesišče. Ni se hotela zopet pojaviti pri Bek.

Nazadnje urejal/a Lory Smith Sre Jul 23, 2008 8:51 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 9:57 pm

Tudi Jesica se je odločila, da bo danes odšla v disko. Oblekla je črne hlače in črno kanatiro. V lase si je dala črno-rdeč obroč in obula rdeče allstarke. Nato se je odpravila v disko. Glasba se ji je zdela kar vredu. Odločila se je, da gre na plesišče plesat . . .
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 10:10 pm

Clark Smith je napisal/a:
"Mhm..jst pa poslušam vse po malo," ji je rekel Clark. "No razen balkana..pa še kaj bi našlo," je še rekel in se nasmehnil. "No ja..vsak ima svoj okus," je dodal in plesala sta naprej.

"hvala bogu da ne poslušaš balkana.. če ne bi te kr.. kr pojedla" se je zarežala Kiara. "Sicr pa.. poglej te kure kako se borijo za Jacka.. " se je zasmejala Kiara. "Vse hočejo met tipa" je rekla in poljubila je Clarka. " js nimam nobenih težav s tem." se je nasmejala.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 10:14 pm

(wlique tud v real lifu lahko povem tipu ki o moji frenidci,..)
Aly je sedla na drug konec in gledala v zrak.
Ni vedela,kaj bi delala.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 10:32 pm

"Ja, vidim ja," je rekel Clark in zavil z očmi. "A Jack se kliče??" je vprašal Kiaro, ki je ravnokar omenila njegovo ime. "Če bi bil jaz na njegovem mestu..oh, tega res ne bi prenesel," je dodal Clark in še vedno gledal proti njim. "A niso kot ene novinarke, ki letajo za znanimi osebami in hočejo izjave?" je ugotavljal Clark in se zarežal.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 10:39 pm

"pomoje je prow bogi in one namest njega razmišljajo kera mu je všeč.. če mu je sploh katera.." je rekla Kiara in odkimala z glavo.. "jah sej ti si biw u podobnem položaju.." je rekla Kiara.. "veš, nism ti še zaupala kako je blo ko sm te prvič vidla" je rekla Kiara in se mu nasmehnila.. "hočeš slišat?" je rekla.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 10:48 pm

"Ja, res je..hočejo ga "prisilit" da bi bil v njih. Ampak tako se ne da..Ljubezen pride sama od sebe.," je Clark začel malo filozofirati in ko je ugotovil, da nima smisla je utihnil. Spomnil se je Kiarinega zadnjega vprašanja. "Ko si me prvič vidla?? Oo..ja to me pa res zanima," je rekel Clark in jo pogledal. Res ga je zelo zanimalo.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 11:06 pm

"Prvič sm te vidla na košarkaškem igrišču.." se je zasmejala Kiara." Spomnim se da se nisi zmenil za nas - punce - ki smo tam igrale.. bla sm jezna.. ubistvu užaljena kr sm mislna da ti misliš da smo punce zanič." je zafilozofirala Kiara in ga pogledala.. zasmejala se je.."upam da si kaj razumu" je rekla.." no tist čas si mi že bil ušeč.." je rekla Kiara. "potem sm te srečala še na odbojkarskem igrišču, ko si se nam pridružu.." je rekla Kiara. "takrat nism skrivala svojih misli" je rekla.. "pol te pa lep čas nism vidla.. v tistem sta se vate zaljubili hayley in terry.." je rekla Kiara. "potem sm mislna da ni več upanja zame.. svoje misli sm zaupala dnevniku.. naslednji dan pa kot po čudežu.. veš videla sem kako si me gledal v disku" je rekla Kiara in se mu nasmehnila. upala je da mu ne bo nerodno. "takrat si v meni zbudil use kar sm hotla pozabit.." je rekla Kiara in se mu nasmehnila. " hvala ti" je rekla.."drugače vseh teh lepih trenutkov s tabo ne bi doživela.Pa ti?" je vprašala Kiara.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 11:19 pm

Clark je poslušal Kiarino zgodbo od začetka do konca in ni mogel kaj, da se ne bi nasmehnil. Spomnil se je, kako je bilo takrat na košarkarskem igrišču. "Takrat na košarkarskem igrišču..Ne sploh nisem mislil, da ste punce zanič. Kje pa," je začel govoriti in zamahnil z roko. "Mislil sem..no, takrat sem mislil, da vam je bolj prijetno, če ste same in vam noben ne "teži"..zato sem pač šel posvoje," ji je razložil Clark. Nato pa se spomnil tistega dne v discu. "Ja..takrat v discu..ne vem, kar tako si mi postala všeč..bila si tako lepo oblečena in imela tako lepo frizuro..take te prej sploh nsiem bil navajen..Saj veš,..ponavadi si bila oblečena bolj..kako naj rečem..preprosto in..," je začel Clark podoživljati svoje spomine. Ko mu je Kiara povedala, da je opazila, kako jo je gledal je zardel. Na srečo se to kaj dosti ni opazilo, saj je bilo v discu kar temno.
Saj je bilo očitno, je pomislil Clark in se spomnil, da jo je gledal tako, kot bi bila neko čudo sveta. "No, tudi tebi hvala," se je zahvalil Clark. "da si mi sploh povedala tisti pripetljaj z Chrisom al kakorkoli je že bil." Clark jo je hvaležno pogledal in se ji nasmehnil.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 11:24 pm

Kiara se mu ni mogla upreti.. nekdo bi jo mogel enostavno prikleniti nekam da bi jo odvrnil od poljuba s Clarkom.. Ovila je roke okoli njega in ga poljubila.. nato mu je rekla da ni problema in da je takrat hotela nekomu zaupat. "takrat pa si se pojavil ti in ker si me poslušal sm ti use povedla" mu je rekla Kiara in ga hvaležno pogledala.. "veš, takrat nism rabila koga ki bi mi pridigal.. samo oporo" je rekla kiara in se mu nasmehnila.. "in tam si stal ti.. ti ki sm si te tako želela si me pobral s tal" je rekla Kiara.. "ti sploh ne veš kako sm si olajšala dušo ko sm nekomu povedla" je rekla.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 11:29 pm

Clark ji je vrnil poljub in se nasmehnil. "Name se lahko vedno zaneseš, Kiara," ji je zagotovil. "Vedno te bom poslušal..pa tudi če mi boš razlagala cel dan...," je še rekel. "Vedno sem pripravljen poslušati in rad pomagam ljudem v stiski," je še dodal in se močno oklenil njene roke.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeSob Maj 24, 2008 1:11 pm

"Punce? Ne... ne vem če sem ravno narejen za resno zvezo ali kaj takega. Težko ostanem navezan le na eno osebo," je skomignil in se nasmehnil vsem trem. V tem času se jim je pridružila še Welique, dekle, ki jo je Jake spoznal pred nekaj dnevi. V pozdrav se ji je nasmehnil in kratko pokimal. Pogovor o tem, če ima že punco ali ne, ga je začel rahlo dolgočasiti. Mogoče bi moral reči, da jo že ima in bi ga pustile v miru. Zato se je hvaležno nasmehnil Welique, ki je očitno edina razumela v kakšni situaciji se je znašel. Njihovo omizje je zapustilo nekaj deklet.
"Torej, lahko govorimo o čem drugem, kot o meni?" je vprašal in ošinil punce. "Pred kratkim mi je umrla mama in mislim da je zadnje kar mi gre ta hip po mislih to, koga bom povabil ven. Mislil sem, da razumete mojo situacijo," je zavil z očmi.
Nazaj na vrh Go down
Welique Terras
'Ta glawna'
'Ta glawna'
Welique Terras

Število prispevkov : 1926
Registration date : 09/10/2007

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeSob Maj 24, 2008 3:16 pm

Welique je čudno pogledala Aly in Lory, ki sta odšli proč. "No, ja," je rekla in še malo popila pomarančnega soka. Takrat se je začela vrteti divja pesem. "Se gremo malo znoret?" je veselo vprašala Jakeja in Becky in spraznila kozarec.
Nazaj na vrh Go down
https://sims2.catsboard.com
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeSob Maj 24, 2008 7:40 pm

"Itak!" je navdušeno rekla Bec. "Jake, razumem... Nama z Lory je tudi umrla mama... ampak s tem bi lahko na to malce pozabil... Pridi gremo!" je rekla in ga potegnila na plesišče. divje je začela plesat, in tudi Jake se je malo sprostil. Potem se je pa nekaj luči ugasnilo in DJ je dal gor počasnejšo pesem...

[Jake]
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeSob Maj 24, 2008 8:04 pm

Jessica je prišla v disco in zagledala lepotca,ki ji je že dalj časa všeč.Začela se je mirna in romantična pesem.Jake je bil zraven smešnega dekleta.Prišla je do niju,prijela Jakea za roko,ga objela in začela sta plesat.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeSob Maj 24, 2008 8:08 pm

Aly je zagledala svojo sestro kako pleše z Jakom..to je moja sestrasi je milsla.Becky je tam stala kot vkopana.
Malo ji je bilo hudo.Ampak jessica je bila lepa in z jakom sta bila popolna.
Kako sta objeta plesala skupaj..
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeSob Maj 24, 2008 8:42 pm

Kmalu je do Jakea in nje prišlo vidno anorexično dekle. Na ves glas se je začela smejat, ko ga je objela in začela z njim plesat. Te se je zmešalo... ne ve, da izgleda kot budala da kar tak pride do njega?. Bec ni stala kot vkopana, kot je napisala Aly :&: , temveč je samo ujela Jakeov pogled, ko ga je tista suhica prijela, saj je bil Jake presenečen in izgledala sta tako smešno, ker je on plesal, kot da bi plesal sam, dokler se je puhoglavka zvijala od njega kot pocestnica.

[Aly, misliš da ni očitno, da si Jessica ti? mislim, pišeš isto, rezervirala si Jakea za sebe.... lol. sam za tvoji informacijo, jake me ne zanima]
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitimeSob Maj 24, 2008 9:03 pm

(sam tko..za info..jessica nism jst ampak moja frendica!!!in tko..sliko ka jo ma..anahi..ni anoreksična..in ni treba žalt de je posestnica..ka si prej ti)
Aly ni mogla verjet da se Becky tako grdo obnaša.Šla je do nje in ji rekla:''glej,nobena posestnica ni.''aly je grdo pogledala becky.''poglej,kako lepo objeta plešeta?'' je rekla aly.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Disco 2 - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 2   Disco 2 - Page 6 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Disco 2
Nazaj na vrh 
Stran 6 od 7Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Disco 1
» Disco 3