Mesec na forumu | April 16°C Dež, rahel veter |
Latest topics | » Gozdna jasaČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras» Sprehajalne stezePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith» Clark Smith & Welique TerrasSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith» RPG ZlatarnaPet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks» Welique Terras & Kiara BanksTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks» SlapNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright» Hotel For DogsPon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith» Reci, da!Ned Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson» BlagajnaNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith |
Shortcut | |
|
| Disco 2 | |
| | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Disco 2 Tor Feb 05, 2008 4:56 pm | |
| Zabave je bilo konec in nastopil je nov teden,nov večer.Zdaj je v discu bil DJSvizec.Aly se je tokrat oblekla primerno.Oblekla je kabbojke in črno majico. |
| | | Welique Terras 'Ta glawna'
Število prispevkov : 1926 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Feb 05, 2008 8:23 pm | |
| Welique se je zopet odločila, da bo odšla v disco. Čeprav ni točno vedela kdo nastopa, je vseeno odšla, ker se je zadnič zelo zabavala. Oblekla je kavbojke in svetlo moder top in se odpravila. Pri vhodu je kupila vstopnico in ravno, ko je hotela vstopiti v disco jo je nekdo poklical po imenu... | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Feb 05, 2008 10:06 pm | |
| ''Welique, Welique! Hitro, pridi sem. Bi poskusila mangov sok? Delijo ga zastojn samo še 5 minut.'' je zaklicala MJ. |
| | | Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Feb 05, 2008 10:11 pm | |
| Kiara se je tistidan s5 odpravila v disko.. na sebe je navlekla nekaj najboljših cunj in se pognala proti vhodu.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Feb 06, 2008 3:25 pm | |
| Aly je plesala in uživala.Ni se menila za prisotnost svojih sester in tolikor kot se je dalo flirtala s tipi.Videla je Alana.To je bil fant,ki se ji je zadnjič smejal v aqua parku,ko so se ji razvezale bikinke.''Hojla...Kako si?'' ga je pozdravila. ''čaw...greva plesat?'' |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Feb 06, 2008 4:46 pm | |
| "O, hvala MJ," se je zahvalila Welique svoji prijateljici, ko ji je ta podala kozarec magnovega soka. Poskusila ga je in zdel se ji je odličen. "Mmmm..kako je dober. Greva zdaj v disco? Mislem da se je zabava že začela." | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Feb 06, 2008 8:45 pm | |
| ''Ja, seveda!'' je MJ navdušeno odgovorila Welique. ''Poznaš kakega hudega tipa, ki je danes na zabavi?'' jo je MJ vprašala. |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Feb 06, 2008 9:33 pm | |
| "ojla MJ in Welique" je Kiara pozdravila sestri.. "kako sta kaj?" ju je vprašala.. "MJ če sem prav slišala iščeš hudega tipa, ne?" pokazala je na tipa na plesišču "Tam je Jim Wildman.. prej sm se malo pogovarjala z njim.. je kar prijeten poba.. "se ji je nasmehnila Kiara.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Feb 07, 2008 8:20 pm | |
| ''Hh...saj tega pa že poznam. Spoznala sva se zadnič v parku. Res je prijeten. Ga grem pozdravit. Se vidimo!'' je rekla MJ. |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pet Feb 08, 2008 1:55 pm | |
| "Adijo," je Welique zaklicala za MJ. S Kiaro sta ostali sami. "A ti si kakšnega tipa že spoznala? Jaz ga še nism " je z zanimanjem vprašala Welique Kiaro. "No pojdiva zdaj v disco," je še dodala. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sob Feb 09, 2008 3:51 pm | |
| Aly je plesala in uživala.Nato je ugotovila,da je Wlique sama...mislila je,da potrebuje fanta,zato je Alana popeljala k njej. |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sob Feb 09, 2008 11:01 pm | |
| MJ je pozdravila Jima: ''Živjo Jim!'' ''O živjo MJ!'' jo je nazaj pozdravil Jim. ''Kako si? Bi plesala z mano?'' jo je še vprašal. ''Super sem. ti? seveda bom plesala s tabo.'' je odgovorila MJ. ''Tudi jaz sem super sedaj, ko te vidim. Še lepša si kot zadnjič.'' je prijazno rekel. ''Hvala. Tudi ti si zelo ljubek.'' je rekla. Pravkar se je vrtela zelo lepa mirna pesem in vsi parčki so plesali in se poljubljali. |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Feb 12, 2008 6:11 pm | |
| - Welique Terras je napisal/a:
- "Adijo," je Welique zaklicala za MJ. S Kiaro sta ostali sami. "A ti si kakšnega tipa že spoznala? Jaz ga še nism " je z zanimanjem vprašala Welique Kiaro.
"No pojdiva zdaj v disco," je še dodala. "ja" je rekla Kiara.. "Jeffa sm spoznala.. mi je zlo fajn" se ji je nasmehnila in takoj nato rekla svoji sestri, ki se je približevala Welique: "o živjo! kje imaš pa danes tistega tvojega debilčka?" je rekla Kiara in ji poslala morilski pogled.. "nad diskotom je spalnica veš" se ji je posmehnila in odšla do šanka.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Feb 13, 2008 10:02 am | |
| Aly je odstrmela.stekla je za njo in jo potegnila za lase.''zdej te mam pa dost..de ne boš ti padla..'' aly je s solzami v očeh vprašala za ključ od spalnic.Odšla je gor in v sobi številka 3. zagledala Nicka in neko dekle.''Živjo,jaz sem Angela..kdo si pa ti?'' Aly je strmela v Nicka ki je bil že pripravljen na....Aly je stekla po stopnicah dol,do šanka in si naročila 3 dvojne vsikije. |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sre Feb 13, 2008 6:54 pm | |
| Welique je zagledala Aly pri šanku in se tudi sama odpravila tja. "Živjo," jo je pozdravila. "Videti si nekam žalostna. Kaj se je zgodilo?" Welique se je zazrla v Alyne oči, ki so nekam prazno zrle predse. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Čet Feb 14, 2008 3:32 pm | |
| Aly je slišala znan glas.Obrnila se je in zagledala Welique.''Nick me ne mara več.V sobi je.,..z neko Angelo.Rada bi umrla.'' je Aly več kot obupano rekla. |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pet Feb 15, 2008 12:41 pm | |
| "Ohhh..Aly, to je pa res žalostno," je Welique odgovorila Aly in jo začela tolažiti. "Ampak če je tak pr***c ni vreden tebe Aly. Boš že našla novega, ki ti bo zvest in te bo imel rad. Boš vidla. Vendar ne pričakuj, da bo prišel že za naslednjim vogalom. Prišel bo pravi čas in ob pravem trenutko." Ko je to izrekla je opazila, da Aly pije viski. "Aly!" je prestrašena zavpila. "Kok kozarcev si že popila?" | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pet Feb 15, 2008 4:08 pm | |
| Aly je bila vesela,da jo je nekdo tolažil.''Mhm...najprej sem naročila 3 dvojne viskije..se mi zdi..pol pa celo steklenico borovničevega viskija.Ej,natakar...pivo in dva kozarca!'' |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pet Feb 15, 2008 11:22 pm | |
| "Jooj Aly..ne bi smela toliko piti! Še zastrupila se boš s tem, " je žalostno rekla Welique. "Pa še tako mlada si..še 20 jih nimaš," je še dodala in se ozrla naokrog. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Sob Feb 16, 2008 5:55 pm | |
| ''Moje life je itak za v kurnk..še kokoši bi me spodile...Kiara me ne mara,prijateljc nimam,Nick me nima rad..verjetno jih teh 20 tud ne bom dočakala..''je Aly rekla.. |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Ned Feb 17, 2008 12:13 am | |
| "Aly!" je jezno rekla Welique, "saj sploh neveš kaj govoriš! Človek božji, ne smeš tako hitro obupat! Kam bi prišli, če bi vsi na svetu tako hitro obupali kot ti!" jo je Welique oštela in pograbila 2 kozarca piva, ki ju je natakar dal na pult. Odnesla ju je v kopalnico in zlila v lijak. "Poboljšala se boš, me razumeš?" je rekla Welique, ko je prišla nazaj. "Nehala boš piti, ker je to škodljivo in nehaj misliti na tistega kozla Nicka ki ni vreden tebe! Tko kot sm rekla - dobila boš novega fanta, ki te bo mel rad!" je še rekla in z nogo jezno udarila v tla. Nato je plačala račun natakarju in rekla Aly:" Pridi greva domov. Za danes je bilo dovolj. Če te še kdaj zalotim, da boš takole pila in obupavala nad vsem, bom poskrbela da celo leto ne boš odšla iz hiše, razumeš?" Welique je bila jezna do Aly, vendar se je njena jeza hitro "počuhala". "Aly, poglej, oprosti da tako vpijem na tebe. Vem, da nimam nikakršne pravice in da nism tvoja mama, ki bi ukazovala. Ampak resno me skrbi za tebe. In tudi Kiaro. Če boš ti taka do nje, bo tudi ona taka do tebe. Opraviči se ji in pogovorita se. Le tako se bosta lahok pobotali. Če bosta obe kuhali mulo do druge ne bosta nikamor prišli. Js pa tud ne bom letala od ene do druge," je mirno rekla in Aly potrepljala po rami. "Pridi, pospremila te bom domov." | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Pon Feb 18, 2008 9:16 pm | |
| Aly je bila srečna,da ji vsaj nekdo stoji ob strani.''Welique,hvala ti...nočem ti uničiti večera,sama grem domov.Sprehod mi bo dobro del.Res,sama grem.'' |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Feb 19, 2008 5:01 pm | |
| "Oh..no prav," se je udala Welique po dolgem rpepričevanje Aly. "Samo pazi nase ok? Pokliči me, ko prideš domov, da ne bom v skrbeh," ji je še rekla in se poslovila. Odšla je nazaj v disco in se poprobala čimbolj zabavati. Vendar ji ni ravno najbolje uspevalo. Komaj je čakala, da bo konec večera in se bo lahko vrnila domov. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Feb 19, 2008 6:21 pm | |
| Aly je varno prišla domov.poklicala je welique:''ojla..doma sem,zdaj se le zabavaj.'' |
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 Tor Feb 19, 2008 6:28 pm | |
| Welique je bila vidno pomirjena, ko je prejela Alyn klic. Ko se je od Aly poslovila po telefonu je odšla k pultu in si naročila sok, saj je bila po plesu zelo žejna. Mirno je pila in sedela ter gledala druge. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Disco 2 | |
| |
| | | | Disco 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |