Mesec na forumu | April 16°C Dež, rahel veter |
Latest topics | » Gozdna jasaČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras» Sprehajalne stezePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith» Clark Smith & Welique TerrasSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith» RPG ZlatarnaPet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks» Welique Terras & Kiara BanksTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks» SlapNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright» Hotel For DogsPon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith» Reci, da!Ned Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson» BlagajnaNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith |
Shortcut | |
|
| Disco 4 | |
|
+7Joe Banks Ashley Smith Melani Terras Maya Terras Kiara Banks Maggie Banks Ian Johnson 11 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Demi Banks
Število prispevkov : 847 Registration date : 16/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 4 Sob Avg 30, 2008 10:25 pm | |
| Demi je razmišljala. " Umor v vegasti hiši?2 se je potiho vprašala. " točno, ja" je rekla Demi. " od Aghate Criste" je še dodala in se namshenila. Videla je da je Sarah pogledovala proti plesišču. " greš plesat?2 jo je vprašala Demi. | |
| | | Sarah Duff
Število prispevkov : 1242 Registration date : 14/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 4 Ned Avg 31, 2008 11:16 am | |
| Sarah je prikimala. "Plesati? Jasno." Zasmejala se je in vstala. Kozarec je položila na mizo in se odpravila proti plesišču. Ker je bila precejšnja gneča, je prijela Demi za roko in ko povlekla na sredo plesišča, kjer sta začeli plesati. | |
| | | Demi Banks
Število prispevkov : 847 Registration date : 16/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 4 Pet Sep 05, 2008 1:59 pm | |
| Demi se je sprostila in plesala. Od daleč so ljudje najbrž zgledala kot da so na baterije. Niti eden se ni ustavil. DJ je cel čas vrtel žive pesmi in po približno petih pesmih se je Demi precej utrudila. Lase je imela malo razkuštrane zato si jih je pogledila, nato pa pokazala proti Sarah da gre nazaj k pultu po pijačo. Naročila je eno coca colo in jo spila. Vsedla se je in pogledovala proti Sarah, ki je še naprej divje plesala. | |
| | | Maggie Banks Odrasel
Število prispevkov : 201 Registration date : 12/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 4 Sob Sep 13, 2008 2:34 pm | |
| - Ian Johnson je napisal/a:
- "Aha, torej naslednjič tako povej," je odgovoril Ian in se nasmehnil. "Lepo, da mi zaupaš, vendar kolikor vem, veš o meni le ime. Torej, pa začniva s spoznavanjem. Domnevam, da živiš v enemu iz teh mest, kajne? Jaz sem in Bournvilla. Tam imam svojo hišo in živim popolnoma sam. Namreč moji bratje in sestre so v tujini na študiju in niso se še vrnili domov. No razen mojega brata Jakea, ki je prišel nazaj pred nekaj meseci, vendar se je nato spet odpravil na študij. Nevem, če si ga poznala, ker nevem koliko časa že živiš tukaj. Uglavnem, po poklicu sem trgovec in delam v zlatarni v Bournvillu, star pa sem 21 let...Te še kaj zanima?"
Maggie je zrla v njegove oči ter se nasmehnila. ''Ne je že ok.'' ''No, lepo. Jaz pa prihajam iz mesta pred tvojim. Ime je prezapleteno zame. Nasmehnila se je. ''Ne nisem ga še spoznala. Jaz nimam poklica. Rada bi uspela kot glasbenica. To so moje sanje.'' | |
| | | Ian Johnson Odrasel
Število prispevkov : 735 Registration date : 23/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 4 Ned Sep 14, 2008 5:16 pm | |
| "Torej iz Gleneelyja?" je vprašal Ian in povzdignil obrv. "Nimaš poklica? Si mislila na to kot, da še nisi dokončala šole oz. jo končuješ? No ja saj tudi, če boš bila glasbenica, je to poklic, a ne? Torej, kako natančno pa se ukvarjaš z glasbo? Mislim, poješ? Igraš na kakšen inštrument?" | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 4 Sre Sep 17, 2008 9:22 pm | |
| Maggie se je nasmehnila. ''Ja, ta kraj.'' zasmejala se je. ''Ja no končala sem šolo. Toda ne upam začeti z glasbo. Znam peti, drugače pa obvladam električno kitaro ter klaviature. Drugače pa se najde tudi kaj drugega.'' Popila je požirek. ''Kaj pa ti? Kakšne hobije imaš?'' | |
| | | Ian Johnson Odrasel
Število prispevkov : 735 Registration date : 23/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Disco 4 Pet Sep 19, 2008 6:24 pm | |
| "Lepo," je rekel Ian in se nasmehnil. "Jaz..jaz se večinoma ukvarjam s športom, tečem, plavam, igram odbojko, košarko, predvsem pa nogomet. Veliko pa tudi berem. Najrajši imam detektivske, znanstveno-fantastične in pustolovske knjige. Sem pa, ko sem bil mlajši, tri leta igral klavir. Vendar ga sedaj ne več, ker sem skoraj že vse pozabil. In ti?" | |
| Naslov sporočila: Re: Disco 4 Sob Sep 20, 2008 11:03 am | |
| Maggie ga je poslušala in zasanjano strmela vanj. ''Jaz? Oh že od negdaj se ukvarjam z glasbo. Drugače plavam ter se ukvarajm s športi. Najraje imam Košarko ter odbojko.'' | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Disco 4 | |
| |
| | | | Disco 4 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |