The Sims 2 RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 RPG forum

Uzivite se v simsa! Postanite clan druzine in hodite v sluzbo oz. v solo!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Ura

Mesec na forumu
Disco 4 - Page 5 Rain
April
16°C
Dež, rahel veter
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Koledar
Latest topics
» Gozdna jasa
Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras

» Sprehajalne steze
Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith

» Clark Smith & Welique Terras
Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith

» RPG Zlatarna
Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks

» Welique Terras & Kiara Banks
Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks

» Slap
Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright

» Hotel For Dogs
Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith

» Reci, da!
Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson

» Blagajna
Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith

Shortcut
Disco 4 - Page 5 Sims2logo

Disco 4

Go down 
+7
Joe Banks
Ashley Smith
Melani Terras
Maya Terras
Kiara Banks
Maggie Banks
Ian Johnson
11 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AvtorSporočilo
Maya Terras
Najstnik
Najstnik
Maya Terras

Število prispevkov : 591
Registration date : 08/08/2008

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeSob Avg 23, 2008 2:48 am

"Ok." je Maya pomahala svoji sestri.
Nazaj na vrh Go down
Maggie Banks
Odrasel
Odrasel
Maggie Banks

Število prispevkov : 201
Registration date : 12/08/2008

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePon Avg 25, 2008 8:47 am

Ian Johnson je napisal/a:
"Hočeš reči, da si se zaljubila vame?" je vprašal Ian, ko ga je Maggie poljubila. "Da bi me ljubila, mi moreš najprej zaupati. Da pa bi mi zaupala, me moraš najprej dovolj spoznati, je tako?" Nasmehnil se je in popil požirek coca cole.
''Ja, zaljubila sem se vate ob prvem pogledu. In vem, da je potrebno zaupanje, toda jaz ti zaupam dovolj. Zaupam ti samo zato, ker vem nekaj o tebi in se ob tebi počutim srečno ter varno.''
Nazaj na vrh Go down
Ian Johnson
Odrasel
Odrasel
Ian Johnson

Število prispevkov : 735
Registration date : 23/05/2008

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePon Avg 25, 2008 12:48 pm

"Aha, torej naslednjič tako povej," je odgovoril Ian in se nasmehnil. "Lepo, da mi zaupaš, vendar kolikor vem, veš o meni le ime. Torej, pa začniva s spoznavanjem. Domnevam, da živiš v enemu iz teh mest, kajne? Jaz sem in Bournvilla. Tam imam svojo hišo in živim popolnoma sam. Namreč moji bratje in sestre so v tujini na študiju in niso se še vrnili domov. No razen mojega brata Jakea, ki je prišel nazaj pred nekaj meseci, vendar se je nato spet odpravil na študij. Nevem, če si ga poznala, ker nevem koliko časa že živiš tukaj. Uglavnem, po poklicu sem trgovec in delam v zlatarni v Bournvillu, star pa sem 21 let...Te še kaj zanima?"
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Število prispevkov : 847
Registration date : 16/08/2008

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeTor Avg 26, 2008 7:42 pm

Demi je še vedno stala pri baru in srkala Fanto. Z nogo nežno udarjala v ritmu pesmi ki se je vrtela. Vsake toliko je pogledovala proti plesišču, a vedno se je obrnila naprej in ostala pri baru. Gledala je okoli sebe in videla Mayo, kako se pogovarja z Joem, smešno, vendar v očeh mu je videla da mu je vse odveč. Nato je pogledala proti Ash in vsem drugim, ki jih je nocoj spoznala. POčasi je zavzdihnila in Fanta, ki jo je srkala se ji je že zamirila. Prenehala je z dolgočasnim srkanjem in v ritmu začela z roko tolči po pultu. Hitro je prenehala in zopet zavzdihnila. Kar naenkrat je nekdo prisedel in jo ogovoril. To je bil/a
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Število prispevkov : 1242
Registration date : 14/07/2008

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 28, 2008 6:55 pm

Sarah. "Hej. Tebe pa še ne poznam, kajneda?" Je rekla in se vprašujoče zazrla v Demi. Potem se je razgledala po disku. Opazila je Joa, ki se je pogovarjal z nekimi puncami. Sarah se je namrščila, ker je opazila, da Cody v pogovoru ne uživa najbolj. Opravičujoče se je nasmehnila sogovornici in vstala ter pomahala Jou. "Heej!" Je zaklicala in divje mahala Jou.
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 28, 2008 9:28 pm

Demi se je zdrznila. " o, živjo" jo je odzdravila. " jaz sem Demi" je povedala in se nasmehnila. Zopet je srknila fanto. " ti si?" jo je vprašala.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 28, 2008 9:41 pm

Sarah se je predstavila. "Sarah Duff." Na široko se je nasmehnila in namrščeno opazovala Joa. Potem se je obrnila k Demi. "Si nova tukaj? S kod si?" Je radovedno vprašala.
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 28, 2008 9:48 pm

Demi se je popravila na stolu. " ja nova sem tukaj" je odgovorila in si umaknila lase z oči. " prišla sem tukaj ker me je mačeha poslala v kao boljšo šolo" je povedala Demi in si zopet popravila lase. " prihajam iz New Yorka" je povedala in pokimala Demi.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 28, 2008 10:19 pm

Sarah se je začudila. "New York. Leepo." Z zanimanjem si je ogledala Demi. "In kaj želiš postati? Mislim, poklicno in to." Skrnila je požirek pijače in se ozirala naokrog.
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 28, 2008 10:41 pm

Demi je skomignila z rameni. " ne vem....igralka...." je govorila Demi. " predvsem igralka" je odločno povedala. " pišem tudi svoje pesmi in jih...." je hotela reči Demi pojem nato pa spremenila poved " in jih...igram" je rekla in pokimala.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 28, 2008 11:10 pm

Sarah je poznavalsko pokimala. "Igraš? Tudi poješ, predvidevam." Navihano se je nasmehnila. "Igraš kakšen inštrument?" Se je pozanimala in si popravila koder las izpred oči.
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 12:13 pm

Demi se ji j nasmehnila nazaj. " ja, igram kitaro in klavir." jo povedala Demi. Ni se več hotela pogvorjati o sebi zato je Demi vprašala Sarah " kaj pa ti?" in čez skundo nadaljevala " igraš kakšen inštrumenT?" in se nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 12:30 pm

Sarah je prikimala in oči so se ji zasvetile. "O, ja. Kitaro in bobne. Zakon..." Misli so ji odtavale in hitro se je predramila. "Tudi poješ, kajneda?" Je rekla in z zanimanjem opazovala Demi.
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 1:06 pm

Demi je pogledala v tla." ja....ampak ne tako dobro." je rekla in se vgriznila v ustnico. " pišeš tudi ti svoje pesmi?" jo je vprašala in poskušala spremeniti temo.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 3:04 pm

Sarah je pokimala. "O, ja. Ampak ne spreminjaj teme, prosim." Zasmejala se je. "Mislim, da bi ti morala meni enkrat nekaj zapeti..." Poznavalsko se je namuznila. Opazila je, da je Demi neprijetno. "Ampak ne zdaj. Prehrupno je..." Zasmejala se je in se spomnila na Joa. Ozirala se je naokrog za njim, in obenem poslušala Demi.
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 4:07 pm

Demi je glavo nagnila na eno stran. " am...ne rada pojem pred drgimi" je pojasnila Demi. " ampak ok" je rekla in se blago nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 4:24 pm

Sarah se je zasmejala. "Tudi prav." Popravila si je lase iz obraza in se nasmehnila Demi. Potem je pokimala natakarju. "Jagodni sok, prosim!" Je zaklicala. Čez nekaj časa je dobila naročeno in obrnila se je k Demi. "In? Kakšno glasbo sploh poslušaš?"
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 4:57 pm

Demi se je namshenila. " am...trenutno so mi dobri Paramore ali Jonas brothers" je povedala. " poznaš?" je vprašala Demi. " Paramore ali Jonas brothers?" jo je še vprašala in ji namenila nasmeh.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 5:07 pm

Sarah je nasmejano odkimala z glavo. "Joj, kakšno vprašanje. Itak da poznam." Namuznila se je si v mislih začela peti. That's what you get when you let your heart win... Whooa. Zasmejala se je in skrnila požirek soka.
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 5:46 pm

Demi je bila presenečena. " najljubšša pesem?" jo je vprašala in povedala svoje " moja je am...Misery Business in Fences od Paramore in Jonas brothrs pa Time for me to fly, Burnin`up, ja When you look me in the eyes. " je povedala Demi nato pa počakala na Sarin odgovor.

Nazadnje urejal/a Demi Banks Pet Avg 29, 2008 11:26 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 7:16 pm

Sarah je skomignila z rameni. "When you look me in the eyes, Hello Beautiful, That's what you get in še bi lahko naštevala." Utihnila je in se nasmehnila. "Rada bereš?" Je vprašala Demi in se ji spet nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeSob Avg 30, 2008 12:23 pm

Demi se je zamislila " am...ja. Kar, berem redko ampak po take debele knjige. Najbolj rada berem trilogije" je povedala Demi. " ti?2 jo je vprašal.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeSob Avg 30, 2008 1:34 pm

Sarah je skomignila z rameni. "Kriminalke. Predvsem Agata Christie in James Patterson. Zanimive knjige." Nasmehnila se je in popila požirek svoje pijače. "Triologije..." Sarah se je zamislila. "In katera je tvoja najljubša triologija?" Je z zanimanjem vprašala.
Nazaj na vrh Go down
Demi Banks

Demi Banks

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeSob Avg 30, 2008 4:00 pm

Demi je imela veliko najljubših trilogij. " am...bom rekla kar Soba nočne more" je rekla in pokimala z glavo. "ja, Aghato Cristie sem tudi jaz prebrala. Par knjig..." je povedala in dodala " retje dekle, Umori po abecedi." je povedala dva primerka demi.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitimeSob Avg 30, 2008 4:23 pm

Sarah je pokimala. "O ja. Poznam. Si že brala Nemo pričo ali pa Umor v vegasti hiši?" Nasmehnila se je in pomislile še na ostale knjige. Ozirala se je naokorg in obenem čakala na odgovor.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Disco 4 - Page 5 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 4   Disco 4 - Page 5 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Disco 4
Nazaj na vrh 
Stran 5 od 6Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Disco 1
» Disco 2