| Zabava za rojstni dan Sarah Duff | |
|
+5Melani Terras Maya Terras Cody Smith Kiara Banks Sarah Duff 9 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Clark Smith Odrasel
Število prispevkov : 1604 Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Pon Avg 11, 2008 10:57 pm | |
| "Aja, saj res..kmalu bi pozabil," se je zasmejal Clark, ko je Kiara rekal, da sta namenjemna h pijači. Kmalu zatem, pa je pred njimi stala Ahley. "O, Ash," jo je pozdravil. "Si se izgubila?" je rekel v šali in se zasmejal. Nato pa se je spet obrnil k Kiari. "Ja, pridi, greva," je rekel in skupaj sta odšla do pijač.
Nazadnje urejal/a Clark Smith Tor Avg 12, 2008 12:35 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
Število prispevkov : 1417 Registration date : 14/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Pon Avg 11, 2008 10:58 pm | |
| Ashley je odgovorila "Datum si izbereta vi2 ostaneta pa 3-5 dni kako dolgo vama paše ... če misliš da sem malo premlada da bi dala denar za to ven nisem" | |
|
| |
Sarah Duff
Število prispevkov : 1242 Registration date : 14/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Pon Avg 11, 2008 11:00 pm | |
| Sarah je zmajala z glavo. "Vau. Hvala, Ashley!" Obrnila se je ter s pogledom skušala poiskati Codyja. Ker ga ni našla, se je obrnila nazaj k Ashley. "Oprosti, ampak moram poiskati Codyja..." Odpravila se je naokrog. Nikjer ga ni videla in zaskrbljeno se je začela spraševati, če je že odšel... | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Pon Avg 11, 2008 11:00 pm | |
| "Kaj boš?" je vprašala Clarka.. "hm.. veš kaj bom jaz? ugani" je rekla in se igrivo nasmehnila. | |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Pon Avg 11, 2008 11:18 pm | |
| "Kaj bom jaz? Hm.." je ponovil Kiarino vprašanje in z očmi prečesal vse pijače. Na mizi je bil tudi jagodni sok in Clark se je nasmehnil. Nato se je obrnil h Kiari. "Ti boš..hm..mogoče..jagodni sok?" je dvomeče vprašal in se zasmejal. "Tako ali tako pa veš kaj bom jaz, ali ne?"
Nazadnje urejal/a Clark Smith Tor Avg 12, 2008 12:36 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Pon Avg 11, 2008 11:42 pm | |
| "bravoo!" je navdušeno zaklicala Kiara in se zasmejala. "jah ti boš isto, če se ne motim" je rekla in mu pomežiknila.. "torej.." je rekla in vzela jagodni sok v roke ter nalila kozarca. "hm.. veš.." je rekla Kiara potem ko je popila malo soka.. "sarah ima danes res uredu rojstnodnevno zabavo kajne?" je rekla in se ozirala po zbranih.. | |
|
| |
Maggie Banks Odrasel
Število prispevkov : 201 Registration date : 12/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 1:17 pm | |
| Maggie je zamujala na Sarino zabavo. Končno je prispela z majhnim paketkom. ''Sarah!'' je zaklicala. ''Vse najboljše, res. Upam, da bova skupaj posneli kake dobre pesmi in s tem si boš gotovo lahko pomagala.'' v roke ji je potisnila kuverto in darilo. V kuverti je bil bon za eno najboljših električnih kitar. V darilu pa še dišava pume in male čokoladice. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 1:19 pm | |
| Sarah je navdušeno objela Maggie. "Darila so res enkratna!" Potem je začela pripovedati o enkratnih darilih, ki jih je že dobila. | |
|
| |
Maggie Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 1:25 pm | |
| ''Uau. No moje je malenkostno glede na vsa druga. Mi predstaviš fanta?'' | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 1:28 pm | |
| Sarah je prikimala. "No ja. Ok. Ti bom predstavila kar vse, ki so tukaj." Naslednjih nekaj minut je bila Sarah zaposlena z vodenjem Maggie po prostoru in predstavljanju ljudi. | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 1:35 pm | |
| Ashley je medtem brala knjigo na vrtu hiše.Ker je bila preveč obtičana v branje je stopala in hodila po vsem možnem.Dokler ni vrtnar zavpil "PAZI!".Ashley je padla v bazen premočena do tal in jezna.Tokrat pa ni bilo preveč zabavno. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 1:37 pm | |
| Kiara je ravno točila sok, ko se je razleglo smejanje.. "Kaj se pa zunaj dogaja?" je vprašala Clarka. | |
|
| |
Cody Smith
Število prispevkov : 801 Registration date : 24/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 1:46 pm | |
| Cody je prišel iz WC-ja ( ). Iskal je Sarah, nato pa se je slišalo smejanje iz zunanjega dela hiše. Šel je do Sarah in premočeno zagledal Ash. Stopil je do nje in jo vprašal " ej, Ash ti si pa čis mokra" je rekel in se nasmehnil. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 1:54 pm | |
| Sarah je objela Codyja. "Med tavanjem je padla v bazen." Je pojasnila razlog za mokroto njegove sestre. Zasmejala se je. | |
|
| |
Maggie Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 1:58 pm | |
| ''Oh, kako je to mogoče?'' je vprašala. ''Smešno si padla.'' nasmehnila se je. ''Ti si pa gotovo Cody, kajne?'' | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 2:06 pm | |
| Ko je Cody to izrekel Ashley se je jeza še bolj nabirala v njej saj so se vsi smejali , ker pa tega ni tako prenašala vendar je ni motilo je skočla nazaj v bazen vendar v oblačilih ki so bila že precej mokra.Vstopila je nazaj v hišo in notri so bili vsi.Odšla je na wc ter prižgala fen.Mislilo so da si suši lase in se ureja a ni bilo tako. Bolj pomembna je bila zaenkrat knjiga ( ). Potem je stopila do Codya in se mu opravičila "Oprosti ker sem bila malo jezna , sorry " upala je da niso jezni na njo namreč smeh je pol zdravja! | |
|
| |
Cody Smith
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 6:49 pm | |
| Cody je zamajal z glavo. " ti Sarah kaj posodi za obleč? " jo je vprašal in pogledoval proti Sarah. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 6:52 pm | |
| Sarah je prikimala. "Ja, seveda! Itak se moraš preobleči. Saj najbrž veš kje je moja soba?" Ko je Ashley prikimala, je Sarah nadaljevala. "Pojdi gor in si izbrskaj nekaj suhih oblačil." Je ukazala in Ashley rahlo potisnila proti stopnica. Potem se je zadovoljno nasmehnila. "Cody... Veš kakšna krasna darila sem dobila?" Se je nasmehnila in pokazala Codyju ves papir, ki ga je držala v roki. "Poglej! Dve karti za Ameriko... In bon za kitaro!" Veselo je objela Codyja. "Ampak seveda si mi dal najlepše darilo ti..." Poljubila je Codyja. | |
|
| |
Cody Smith
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 6:58 pm | |
| Cody se je ansemhnil in rekel " sem mislu da si že pozabila name" se je pohecal. " aja...hvala za oblačila, za Ashley." je rekel Cody. Nato pa se spomnil na Sarine besede " karte za Ameriko?" jo je še enkrat vprašal Cody. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 7:02 pm | |
| Sarah je prikimala. "Od Ashley." Je povedala in se nasmehnila. Potem je zardela in se malo obotavljala, nazadnje pa se je le opogumila, stopila na prste in šepnila Codyju na uho: "Mmm... Mislila sem te prositi, če bi šel z mano..." Nadaljevala je. "Saj veš... V Ameriko..." Sramežljivo se je nasmehnila. "Za 3-5 dni." Je še dodala in opazovala Codyjevo reakcijo. | |
|
| |
Cody Smith
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 7:29 pm | |
| Cody se je nasmehnil. " ja, no če že ravno tko prosiš" je rekel Cody in se nasmehnil. Prijel jo je v naročje, jo zavrtel in položil na noge. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 7:33 pm | |
| Sarah se je srečno smehljala in poljubila Codyja. Bila je srečna kot že dolgo ne. Potem se je počasi odmaknila in vprašala Codyja. "Ti je že kdo omenil da se zelo dobro poljubljaš?" Zasmejala se je in nadaljevala. "In za kako dolgo bova šla?" | |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 10:16 pm | |
| »No, vidiš, da jaz vse vem,« se je zasmejal Clark in nato vzel kozarec jagodnega soka z mize. Popil je požirek in ga podržal v rokah. »Ja, res ima čudovito zabavo,« je nato rekel in pogledal naokoli. Kar živahno je bilo v hiši. Nato je zaslišal, da prihaja smeh z vrta. »Ne vem..,« je odgovoril Kiari in nagubal čelo. Zelo ga je zanimalo, kaj je bilo tako smešno. Kmalu pa se je v hiši pojavila Ashley, ki je bila vsa mokra. Clark se je začel smejati. »Poglej tja..Ash je vsa mokra..me zanima kaj je spet ušpičila,« je smeje rekel Kiari in videl, da je Ashley izginila v stranišče. Čez nekaj minut se je že vrnila in se nato povzpela po stopnicah. »O tem, bi bilo pametno še kaj izvedeti..pridi,« je rekel Kiari in jo potegnil za roko. Šla sta do Cody-ja in Sarah, ki sta se ravno nekaj pogovarjala. Slišal je le zadnje besede njunega pogovora. »Kam bosta šla?« ju je radovedno vprašal in se nato spomnil na Ashley. »Aja..mogoče vesta, zakaj je bila Ash tako mokra?« je Clark znova postavil vprašanje, še preden sta odgovorila prejšnje.
Nazadnje urejal/a Clark Smith Tor Avg 12, 2008 10:23 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Cody Smith
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 10:21 pm | |
| Cody je odgovoril " Ash, je Sarah kupila 2 karti za v ZDA." je rekel nato pa odgovoril še na drugo vprašanje " aja. Padla je v bazen." je rekel in se zasmejal. " čisto običajno zanjo a? " je rekel Cody. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Tor Avg 12, 2008 10:23 pm | |
| Sarah se je morala še enkrat zasmejati, ko se je spomnila Ashleyjinega padca. "Ja, kar zvrnila se je v bazen!" Se je namuznila Sarah. "In ja, prinesla mi je dve karti za v ZDA. Precej drago darilo, ampak mi je zatrdila, da ima svoje vire!" Se je namuznila Sarah. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff | |
| |
|
| |
| Zabava za rojstni dan Sarah Duff | |
|