| Terry-ina zabava za B-day pri bazenu | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 10:01 pm | |
| ZABAVA ZA MOJ 17. B-DAY!še posebej vabljeni tisti, ki ste dobli vabila!! s seboj prneste kopalke... TO SO POSEBNI POVEBLJENCI: -Hayley -Leona -Clark -Lory -Welique .... drugi ste tudi lepo vabljeni!!
Nazadnje urejal/a Terry LeRaul Ned Maj 11, 2008 2:44 pm; skupaj popravljeno 4 krat |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 10:12 pm | |
| Hayley je slišala, da ima Terry rojstni dan. Ni dobila vabila vendar ji je vseeno kupila darilo in se odpravila na zabavo. Upala je, da bo lahko ostala. Potrkala je na vrata držala zavit paket in čakala, da se vrata odprejo. Sabo je imela tudi kopalke, saj je slišala, da jih bo rabila. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 10:27 pm | |
| (vabil sploh še nisem poslala... ) Terry je slišala, da je prišel prvi gost. šla je odpret. bila je Hayley. "Hayley! Zdravo! kako si? na, kar vstopi noter..." |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 10:33 pm | |
| " Živjo! js sem super! vse najboljše!" ji je čestitala Hayley.V roke ji je dala darilo v katerem je bila svečana obleka." Upam ,da ti bo všeč je Hayley rekla Terry in pričakovala odgovor. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 10:37 pm | |
| "Wow! Hayley čudovita je!! res hvala!" je rekla in jo objela. s teškim srcem je odložila paket na mizo. "To bom oblekla, ko bo prva priložnost...! Kje je pa Clark?" je rekla in si še vedno ogledovala obleko. |
|
| |
Clark Smith Odrasel
Število prispevkov : 1604 Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 10:39 pm | |
| Clark je s svojim avtom parkiral pred Terryno hišo. Vzel je darilo, zaklenil avto in se odpravil k vratom. Pozvonil je in počakal, da mu Terry odpre. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 10:39 pm | |
| " Hm...ne vem, po moje še pride . Mmm...zakaj pa kopalke?" je Hayley vprašala Terry." Jih imama sabo ne." Ravno takrat je v sobo prišel Clark. No sem rekla, da bo prišel. " |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 10:41 pm | |
| "Ker bo pri bazenu!! yay... sej je že dost toplo za bazen a ni? pravzaprav je že tako vroče... pridi!" šle sta do zadnjih vrat in prišle ven na zadnjo stran hiše, kjer je bil ogromen bazen, okoli njega pa polne mize hrane, pijače, punča in prigrizkov. |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 10:56 pm | |
| Clark je pozvonil še enkrat in počakal. Mogoče jo pa ni doma, si je mislil in obrtnil hrbet vratom ter počasi korakal do avta. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 11:02 pm | |
| "Joj, zvonec! se mi je zdelo da nekaj zvoni!!" hito je stekla in odprla vrata. pred vrati je bil Clark a je že hodil proti avtu. "Claaaaaaark!!" je zaklilcala. |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 11:07 pm | |
| Clark se je obrnil. "Živjo," je pozdravil Terry in odšel nazaj proti vratom. "Mislil sem, da te ni doma. Vse najboljše!" Čestitam ji je in jo poljubil na vako stran lica. "Izvoli," je rekel in ji dal šopek rož in darilo. "Upam, da ti bo všeč."
Nazadnje urejal/a Clark Smith Ned Maj 11, 2008 1:09 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Sob Maj 10, 2008 11:17 pm | |
| "Akhem, verižica in čokolatini..nič pametnega se nisem spomnil," je odgovoril Clark in zardel. "Lahko vstopim naprej?" | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 1:08 pm | |
| Ravno takrat je prišla tudi Hayley. "Živjo Clark" ga je pozdravila." Kako si?" je vprašala Clarka na to pa še Terry " waw verižica in čokolatini . Super si se spomnil" ga je pohvallila Hayley. |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 1:12 pm | |
| "O, živjo Hayley. Sem mislil, da sem prvi tukaj. Dobro sem, in ti?" je Clark pozdravil Hayley. "Mja..hvala," se je zahvalil Hayley in spet zardel. "Aja, Terry. Zakaj sem mogel prinesti kopalke s sabo?" | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 1:19 pm | |
| " Ja js sem super. Glede na to, da ima moja prijateljica B-day, ddddd " se je nasmehnila Hayley. " To sem jo tudi jaz vprašala, samo ti bo ona povedala zakaj, ker je super " je vesela povedala Hayley. |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 1:21 pm | |
| "Aha," je rekel Clark in z radovednostjo zazrl v Terry. "No?" Sigurno je kaj povezano z vodo, si je mislil Clark in počakal na odgovor. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 1:43 pm | |
| "Clark! wow...! verižica... mislim... WOW! ja, seveda! vstopi!" pospravila je verižico nazaj v škatlo. "Kopalke si pa moral prinesti zato, ker bo zabava ob bazenu! pridita!¨" spet so šli k bazenu. |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 1:46 pm | |
| "Nzk, Terry. Upam, da ti je všeč. Čisto zlato je. Sej to si verjetno že opazila," je Clark odgovoril Terry in ji sledil do bazena. "Nisem vedel, da maš bazen Terry," ji je veselo rekel. Rad je imel plavanje. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 1:50 pm | |
| "wow... tega ti pa res nebi bilo treba! jah, bazen imam na zadnji strani hiše... ni ga opazit od spredaj! kar postrezita si!" je rekla in pokazala na mizo. sama pa je šla do sklede s punčem in natočila tri kozarce. "izvolita!" je rekla "ni alkohola..." |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 1:52 pm | |
| "O, hvala," se je Clark zahvalil Terry in vzel kozarec punča ter popil en požirek. "Mmm..dober je. Terry, koga si pa še povabila? Mislim, kdo bo še prišel?" | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 1:57 pm | |
| "ne vem... rekla sem, da lahko pridejo usi k hočejo... pa tvojo mamo sem še posebej... nwm.." popila je malo punča. "uff, vroče je.. gremo se kopat!!" slekla si je krilo, ki ga je imela oblečeno in skočila v vodo. za trenutek je nisi mogel videti, potem pa sta se ob robu bazena pokazali roki, ki sta v vodo potegnili nič hudega sluteča Hayley in Clarka. Terry je priplavala iz vode in se začela smejati prijateljema, ki sta bila v bazenu kaj v oblekah, premočena do kože. |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 2:01 pm | |
| "Hej, Terry, ne!!" je Clark zavpil, ko ga je Terry prijala za roko. Padel je v bazen in se zmočil. "Hej," je rekel, ko je prišel na površje, vendar Terry ni bilo več v bazenu. Plaval je do roba in po stopnicah stopil v bazena. "Ni fer," je rekel Terry in se začel smejati. "Morala bi povedati." Slekel se je v kopalne hlače in dal na stol sušiti majico in hlače ter skočil v vodo.
Nazadnje urejal/a Clark Smith Ned Maj 11, 2008 2:23 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 2:07 pm | |
| "hehe..." se mu je smejala ko se je poskušal rešiti iz mokrih hlač, a mu to ni ravno najbolj uspevalo. Še sama je za njim skočila v vodo in zaplavala. začela se je potapljat. oči so jo začele peči in zaprla jih je, med tem pa se je zaletela naravnost v Clarkov trebuh. |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Ned Maj 11, 2008 2:12 pm | |
| "Hej," je spet rekel Clark, ko se je nekdo zaletel v njega. Opazil je, da je to Terry. Potegnil jo je iz vode. "Pazi, kje se potapljaš," ji je rekel in se nasmehnil. Tudi sam se je potopil do dna in spet priplaval na površje. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu | |
| |
|
| |
| Terry-ina zabava za B-day pri bazenu | |
|