| Zabava za rojstni dan Sarah Duff | |
|
+5Melani Terras Maya Terras Cody Smith Kiara Banks Sarah Duff 9 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Clark Smith Odrasel
Število prispevkov : 1604 Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:04 pm | |
| Clark je slišal, da ima Sarah rojstni dan. Premišljeval je, kaj naj ji kupi za darilo. Pri nakupovanju daril ima vedno težave. Hodil je gor in dol po sobi in minilo je kar nekaj časa, preden si je kaj domislil. Hitro je stekel v trgovino in ji kupil iPod in še nekaj sladkarij. Vse je skrbno spravil v darilno vrečko in se nato z avtom odpeljal do Sarahine hiše. Iztopil je pred njeno hišo in odšel pred vrata. Tam sta bili že dve punci, ki jih še ni poznal. "Živijo," ju je pozdravil in še on, tako kot onidve čakal, da kdo odpre.
Nazadnje urejal/a Clark Smith Sob Avg 09, 2008 9:31 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Maya Terras Najstnik
Število prispevkov : 591 Registration date : 08/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:07 pm | |
| "Živijo!" je Maya pozdravila svojo sestro. Kmalu se jima je pred vrati pridružil tudi neki fant, ki ga Maya še ni poznala. "Živijo!" se mu je nasmehnila "Tebe pa še ne poznam. Jaz sem Maya." je rekla in se nasmehnila neznanemu fantu. | |
|
| |
Sarah Duff
Število prispevkov : 1242 Registration date : 14/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:09 pm | |
| Sarah je spet zaslišala zvonec. Opravičujoče se je nasmehnila Codyju in ga pustila stati tam z verižico v roki. "Dolžnost kliče!" Se mu je nasmehnila in mu nagajivo pomežiknila. Potem je stekla odpreti vrata. Zunaj so stali Clark, Maya in Melani. Sarah jih je veselo pozdravila. "Dobrodošli! Kar pridite noter, prosim!" Na široko je odprla vrata. | |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:12 pm | |
| "Jaz sem Clark," se je predstavil dekletu. Clark se je nato obrnil k drugi. "Ti pa si..?" jo je vprašal in pustil, da je lahko dopolnila njegovo vprašanje. "Sta..?" ravno ko je želel dokončati svoje novo vprašanje, so se vrata odprla. "Ooo...Vse najboljše, Sarah," je vzkliknil Clark in ji podal darilo. "Upam, da ti bo všeč..," je še rekel in nato vstopil v hišo. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:15 pm | |
| Sarah se je zahvalila Clarku. Odvila je darilo in opazilo nov iPod. "Oo Clark hvala!" Je zavpila in se mu vrgla okrog vratu. Potem je svoje goste povabila v dnevno sobo, kjer je bila zabava v polnem razmahu. | |
|
| |
Maya Terras Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:15 pm | |
| "Me veseli." se je nasmehnila Maya. Videla je, da je Melani malo zamišljena. "To pa je Melani." je še dodala, ko njena sestra ni rekla nič. "Vse najboljše še enkrat." se je nasmehnila Maya, ko je Sarah odprla vrata. Izročila ji je darilo. "Upam da ti bo všeč." je rekla in se nasmehnila. "Nekaj si hotel reči.." je rekla Maya in pogledala Clarka. Medtem, ko je čakala na odgovor se je malo razgledala po prostoru. ooo koga vidim.se je nasmehnila sama pri sebi. Ta cukerček bo pa MOJ!si je mislila. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:21 pm | |
| Sarah je sprejela tudi Mayino darilo in se ji zahvalila. Potem se je odpravila nazaj k Codyju in Kiari. Spomnila se je na Codyjevo darilo. Verižico je še vedno držala v roki. Skušala si jo je sama zapeti, a ji ni uspelo, zato se je spet obrnila k Codyju. "Sori, saj vem da sem tečna, ampak ali mi proosim zapneš tole verižico?" Ga je prosila in se mu nasmehnila. | |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:25 pm | |
| "Ni za kaj, Sarah," se je ji nasmehnil in nato stopil naprej v dnevno sobo. "Ah nič pomembnega," je Clark odgovoril Mayi, ki je stopala takoj za njim. Nato se je razgledal po dnevni sobi, v kateri je bilo kar veliko ljudi. Od daleč je nato videl Cody-ja, Kiaro in Sarah. Še sam je šel k njim. "Živijo, Cod..živijo Kiara" jih je pozdravil, ko je prispel do njih. "O Sarah..vidim, da si dobila veliko lepih daril," je rekel Clark, ko je videl, da Cody ji zapenja verižico okoli vratu. Zasmejal se je in se nato spet razgledoval naokoli. "Lepo si okrasila....dnevno mislim" je še pripomnil.
Nazadnje urejal/a Clark Smith Sob Avg 09, 2008 9:29 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Maya Terras Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:27 pm | |
| "Tudi prav." je Maya skomignila z rameni. "Hey sestrica, greš z mano po pijačo? Nekaj ti moram povedati." je Maya pomežiknila Melani. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:29 pm | |
| Sarah je še zmeraj stala pred Codyjem. Nasmehnila se je Clarku. "Hvala." Potem je zavzdihnila. "Kiara me je danes že dobro utrudila na plesišču!" Se je smeje pritožila in skušala stati pri miru. | |
|
| |
Maya Terras Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 9:33 pm | |
| "Melaniiii. Si prisebna?" se je nasmehnila Maya in dregnila Melani. Kako je lep. Totalno sladek.si je mislila Maya in gledala fanta, ki ga še ni poznala. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Sob Avg 09, 2008 11:27 pm | |
| Kiara se je domenila za pesem The Way I Are in nato zagledala Codya, ki je prihajal v njeni smeri. "živjo" ga je pozdravila in nato odgovrila.. "jah kaj hočm.. sej maš kup oboževalk" je rekla tišje in ubistvu ni vedela, če že ve za Kiki. Samo nasmehnila se je in se nato začela pogovarjati v drugi smeri. Že dolgo se nista pogovarjala in Cody je bil res prijeten in skuliran. Nato je pristopila Sarah.. "heey!" jo je pozdravila Kiara in se nasmehnila. Nato je Codya prosila, naj ji zapne ogrlico..kako lepo pašeta skupi se je nasmehnila Kiara. Nato je prišelClark.. "živjo!" ga je pozdravila Kiara in ga objela.. "kako kaj?" ga je vprašala in se nasmehnila. "Sarah, the best muziko vrtiš!" se je zasmejala in nato pojasnila, da že cew večer teži DJ-u. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
Število prispevkov : 735 Registration date : 23/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 10:41 am | |
| Ian je izvedel za rojstnodnevno zabavo v Chelwoodu in odločil se je, da se je bo udeležil. Problem je bil le v darilu, saj ni vedel, koliko bo slavljenka ali slavljenec stara, zato se je po tehtnem premisleku odločil za agavo in nekaj čokoladic. Nase je navlekel kavbojke in olivno kratko majico ter odšel. Ko je prispel do hiše, kjer naj bi zabava potekala, je iz avta vzel darilo in odkorakal do vhoda ter pozvonil. Kmalu mu je vrata odprla črnolasa najstnica. "Živjo, jaz sem Ian. Si ti slavljenka te rojstnodnevne zabave?" je previdno vprašal in počakal na odgovor. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 10:57 am | |
| Sarah je odprla vrata. Pred njimi je stal fant, ki ga Sarah še ni videla. Sarah se mu je namehnila in ga povabila naprej. "Ja, jaz sem Sarah. Dobrodošel!" Se mu je še enkrat nasmehnila. | |
|
| |
Melani Terras Odrasel
Število prispevkov : 1580 Registration date : 03/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 5:51 pm | |
| "Ja sem" je rekla Melani Mayi."No tudi z moje strani vse najboljše še enkrat Sarah." je rekla Melani in ji izročila darilo."Upam, da ti bo všeč" je še povedala.Opazila je tudi, da je na zabavi fant iz zlatarne, zato ni ovinkarila in šla k njemu."Heila" ga je pozdravila."Ti si fant iz zlatarne, kajne?" ga je vprašala. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
Število prispevkov : 735 Registration date : 23/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 8:55 pm | |
| "Torej vse najboljše Sarah," je odgovoril Ian in slavljenki segel v roko ter ji čestital. Nato ji je sledil v hišo in kmalu je k njemu pristopila svetlolasa punca, ki jo je videl že v svoji trgovini. "Ja, jaz sem tisti fant iz zlatarne," je prikimal in se ji nasmehnil. "Kako pa je tebi ime?" | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 9:40 pm | |
| Sarah je skušala stati pri miru, medtem ko ji je Cody zapenjal verižico. Še enkrat se je zahvalila Ianu in Melani. Nasmejano je opazovala ljudi na zabavi. Cody ji je verižico medtem zapel. Sarah se je obrnila k njemu in se mu hvaležno nasmehnila. Svojo hvaležnost je želela izraziti še z lahnim poljubom na lice, ampak to se ji ni najbolj posrečilo. Cody je v trenutko, ko se mu je Sarah približala, obrnil glavo in Sarahin poljub je pristal na Codyjevih ustnicah. Sarah je zardela in se počasi umaknila. "Opr- Oprosti." Je zajecljala in skušala skriti svoje občutke, medtem pa je opazovala Codyjev odziv na poljub. | |
|
| |
Cody Smith
Število prispevkov : 801 Registration date : 24/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 9:44 pm | |
| Cody ravno v tem trenutku ni bil pripravljen na poljub od Sarah. Vse kar se je dogajalo, z Kiki in Sarah. Cody ni vedel kaj reči. Otrpnil je. "am...ni problema" je rekel, se obrnil in stopil po pijačo med tem si je mislil: joj katera budala sem jz, Ni problema???. Cody bi se najrajš zabil s glavo v steno. Spil ej malo cocte in se nasmehnil proti Sarah. | |
|
| |
Melani Terras Odrasel
Število prispevkov : 1580 Registration date : 03/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 9:46 pm | |
| "Melani sem" je odgovorila Melani."Pa tebi?" je radovedno vprašala Melani. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 9:47 pm | |
| Kiara je govorila s Clarkom in mu povedala o Kiki.. "tko da.. predrzna lažnivka, ni kaj.." je rekla in skomignila z rameni. "ubogi tvoj brat" je rekla Kaiara in se obrnila v njegovi smeri ter videla poljub s Sarah. Nato se je zavrtela nazaj h Clarku in se nasmehnila "ali pa tudi ne.." ter se zasmejala. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 9:48 pm | |
| Sarah je izgubljeno stala sredi prostora. Zavzdihnila je. Vsak se je z nekom pogovarjal in Sarah se ni želela vmešavati. Odšla je do pulta in si vzela sok. Potem se je odpravila v osamljeni kot in premišljevala. Ah Cody... Naj se že odloči... Je mislila in izgubljeno mešala svoj sok. To je to. Naj mi vsaj v obraz pove... Sarah je vedela, da mora vse to za Codyja biti težko, ampak ni si mogla pomagati. Zavzdihnila je in se sama sebi zazdela smešna. Ko bi le prišel zdaj sem in mi pojasnil... Je premišljevala in odsotno srkala svojo pijačo. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 9:55 pm | |
| Clark, greva do Sarah?" ga je roteče vprašala.. "nekaj ni prav.. le poglej jo.." je rekla in se zazrla v njega. | |
|
| |
Cody Smith
Število prispevkov : 801 Registration date : 24/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 9:58 pm | |
| Cody se je že hotel odpraviti proti Sarah a ni mogel. Ponavljal je kaj bo rekel a si ni upal iti tja in ji povedati. Šel je do nje in šele ko je prišel tja se je zavedal kje je. Butasto se je nasmehnil in rekel. " Sarah, am... tkole je. " ni vedel koko bi ji povedal. Prijel jo je za roko in nadaljeval. " veš...jaz sem tak človek, da nerad prizadanem ljudi in ti si mi všeč, ful všeč, samo.... zdi se mi, da bom s tem prizadel veliko ljudi. Mogoče jih bom, mogoče ne, " je govoril Cody in utihnil. Čakal je na Sarin odziv. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 10:02 pm | |
| Sarah je prikimala. To, kar ji je povedal Cody, je prav dobro razumela. Ampak ni si mogla kaj. "Pravzaprav... Ja, opazila sem, da si človek, ki gleda samo na to, kako se bodo drugi počutili. Ampak... Pozabljaš nase. To se mi ne zdi prav, sploh ne. In če praviš da sem ti všeč... Zakaj misliš na druge?" Popravila si je lase izpred oči. "Vsaj enkrat misli nase, na svojo srečo... Na svoje veselje. Zadovoljstvo in ljubezen." Glas se ji je zlomil in ni mogla več nadaljevati, zato je le čakala na Codyjev odziv. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff Ned Avg 10, 2008 10:06 pm | |
| Kiara je nato rekla Clarku "ali pa tudi ne.." in mu pomignila na Sarah in Codya, ki sta se ravno nekaj pogovarjala.. prekleta Kiki.. vso ljubezen bo uničila" je rekla in se zazrla v Clarkove oči ki so jo nemirno gledale. "med nama seveda ne" se je nato smehljala in mu dala poljub. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zabava za rojstni dan Sarah Duff | |
| |
|
| |
| Zabava za rojstni dan Sarah Duff | |
|