The Sims 2 RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 RPG forum

Uzivite se v simsa! Postanite clan druzine in hodite v sluzbo oz. v solo!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Ura

Mesec na forumu
Maggie-zabava Rain
April
16°C
Dež, rahel veter
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Koledar
Latest topics
» Gozdna jasa
Maggie-zabava Icon_minitimeČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras

» Sprehajalne steze
Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith

» Clark Smith & Welique Terras
Maggie-zabava Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith

» RPG Zlatarna
Maggie-zabava Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks

» Welique Terras & Kiara Banks
Maggie-zabava Icon_minitimeTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks

» Slap
Maggie-zabava Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright

» Hotel For Dogs
Maggie-zabava Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith

» Reci, da!
Maggie-zabava Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson

» Blagajna
Maggie-zabava Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith

Shortcut
Maggie-zabava Sims2logo

Maggie-zabava

Go down 
+8
Joe Banks
Ian Johnson
Clark Smith
Maya Terras
Kiara Banks
Melani Terras
Ashley Smith
Maggie Banks
12 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AvtorSporočilo
Maggie Banks
Odrasel
Odrasel
Maggie Banks

Število prispevkov : 201
Registration date : 12/08/2008

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimeNed Avg 17, 2008 9:58 pm

Maggie se je odločila, da bo povabila nekaj njenih znancev ter prijateljev na njeno zabavo. Čeprav se je bala, da ne bo nihče prišel je samozavestno naročija DJ-a, ki bo ves večer vrtel glasbo.
Poslala je vabila desetim ljudem in jih napisala na seznam:
-Kiara
-Joe
-Clark
-Sarah
-Maya
-Melani
-Ian
-Cody
-Leyla
-Ashley
Upala je na prihod vseh.
Pri šanku je pripravila bandidose, ki so še vedno bili v vrču polnem ledu.
Nazaj na vrh Go down
Ashley Smith
Najstnik
Najstnik
Ashley Smith

Število prispevkov : 1417
Registration date : 14/06/2008

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimeNed Avg 17, 2008 10:03 pm

Prva je na zabavo prispela Ashley, ki je bila videti precej zaskrbljena. Potrkala je na vrata in kmalu se je prikazala Maggie. "Hey! Hvala za povabilo," je rekla in se nasmehnila. Vendar se je kljub temu na obrazu viselo, da nekaj ni v redu.
Nazaj na vrh Go down
Melani Terras
Odrasel
Odrasel
Melani Terras

Število prispevkov : 1580
Registration date : 03/08/2008

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimeNed Avg 17, 2008 10:42 pm

Tudi Melani se je odločila, da bo sprejela povabilo, zato se je odpravila na zabavo. "Živjo," je pozdravila Maggie, ko je vstopila v hišo. "Najlepša hvala za povabilo," se je zahvalila Melani. "In dobra glasba je," je še dodala, ter se nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Maggie Banks
Odrasel
Odrasel
Maggie Banks

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 11:28 am

Maggie je kamlu zaslišala prvi zvonec in odšla je odpreti vrata. Pred njimi je stala Ashley. ''Hejla!'' je je pozdravila in nato opazila senco na Asleyinem obrazu. ''Vstopi noter. Je kaj narobe, Ash?" je vprašala, ko je za njo zaprla hišna vrata.
Nazaj na vrh Go down
Ashley Smith
Najstnik
Najstnik
Ashley Smith

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 12:08 pm

Ashley je vstopila in se nato zaupala Maggie. "Že 2 dni mi je slabo, bruham kot nora, zdrava sem in nevem kaj mi je. Pa še tvoj brat Joe, me je včeraj pred vsemi poljubil."
Nazaj na vrh Go down
Maggie Banks
Odrasel
Odrasel
Maggie Banks

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 12:53 pm

Maggie se ji je nasmehnila. ''Joj, Ash. Mi je Joe povedal, ja. On je hotel, da si njegova punca, toda to je naredil na drugačen način. Če ti je všeč, ga ne izpisti iz rok, drugače ga ne bo več samskega.'' Malce je pomislila. ''Ash, si noseča?'' je bilo edino, kar ji je prišlo na misel. ''Saj z Joem nista...''
Nazaj na vrh Go down
Ashley Smith
Najstnik
Najstnik
Ashley Smith

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 1:02 pm

"Meni je Joe rekel samo, da je videl, da mi je bilo ob vprašanju slabo in mi je hotel pomagati!" je odvrnila Ashley, nato pa presenečeno pogledala Maggie. "Kaajjj?Seveda ne!" Slabo ji je postalo od Melani-jinega vprašanja. "Potem, ko sem prišla domov, sem pa naenkrat bruhala."
Nazaj na vrh Go down
Maggie Banks
Odrasel
Odrasel
Maggie Banks

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 1:44 pm

''Am..No, nevem potem," je premišljevala Maggie. "Ali ljubiš mojega brata?'" je nato vprašala Melani in se vprašujoče zazrla vanjo.
Nazaj na vrh Go down
Ashley Smith
Najstnik
Najstnik
Ashley Smith

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 3:10 pm

"Nekatere bom mogoče prizadela, nekatere osrečila, a moj odgovor je ne. Sva res zelo dobra prijatelja, a premalo ga poznam," je odvrnila Ashley in naredila resni izraz na obrazu. "No, mogoče pa še bo kaj," je nato dodala in skomignila z rameni.
Nazaj na vrh Go down
Maggie Banks
Odrasel
Odrasel
Maggie Banks

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 3:15 pm

Maggie se je zazrla v njene oči in jo objela. ''Oh, Ash..'' je rekla in jo močneje stisnila.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Število prispevkov : 3522
Registration date : 05/01/2008

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 3:16 pm

Kiara se je uredila in odšla po stopnicah v spodnje nadstropje, kjer je Maggie priredila zabavo.. "hey sestra!" jo je pozdravila in nežno poknila po rami. "Hey Ash!" je nato rekla in ji pomahala. "si grem kar sok natočit" je rekla in odšla do mize s sokovi.
Nazaj na vrh Go down
Ashley Smith
Najstnik
Najstnik
Ashley Smith

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 3:24 pm

"Hvala," je rekla Ashley, ko sta z Maggie razklenili objem. Nato je po stopnicah prišla Kiara. "Hei!" jo je pozdravila Ashley in se nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Melani Terras
Odrasel
Odrasel
Melani Terras

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 3:39 pm

"Heila Ash" je tudi Melani pozdravil Ashley.
Nazaj na vrh Go down
Ashley Smith
Najstnik
Najstnik
Ashley Smith

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 3:43 pm

"Hey , Mel!" je nazaj oddravila Ash."Danes si nekam ... žalostna?Ni blo včeraj sreče z Joem?" je povprašala Ash.
Nazaj na vrh Go down
Melani Terras
Odrasel
Odrasel
Melani Terras

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 3:48 pm

"Saj se niti nisva nič pogovarjala.." je žalostno rekla Melani."Saj se bo našel kakšni" je rekla Melani."Pa ti?Si si našla kakšnega?" je Melani vprašala Ash.
Nazaj na vrh Go down
Ashley Smith
Najstnik
Najstnik
Ashley Smith

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 3:55 pm

Ashley je rekla "Eh , ne ... niti nisem nikogar iskala. Razen da me je Joe poljubil," se je zasmejala Ashley. "Videla sem, da ti je Joe zelo všeč. Pa daj se zagrebi zanj!"
Nazaj na vrh Go down
Melani Terras
Odrasel
Odrasel
Melani Terras

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 3:58 pm

Melani se je nasmehnila. "Pa si zaljubljena vanj?" je nato vprašala Ashley in jo vprašujoče pogledala.
Nazaj na vrh Go down
Ashley Smith
Najstnik
Najstnik
Ashley Smith

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 4:00 pm

"Ne, nisem ...Tebi pa se vidi na obrazu, da si vanj.." se je nasmehnila Ash.
Nazaj na vrh Go down
Melani Terras
Odrasel
Odrasel
Melani Terras

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 4:03 pm

"No nevem..Kako naj to opišem kaj sem začutila..Nekaj močnega kot, da bi se mi želodec obrnil..Ampak nevem kaj to pomeni.." je Melani pojasnjevala Ash.
Nazaj na vrh Go down
Ashley Smith
Najstnik
Najstnik
Ashley Smith

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 4:05 pm

"A draga Mel...to pa vpliva na ljubezen in všečnost!" je potrdila Ash in opazila, da je Mel v ljubezenski zadregi.
Nazaj na vrh Go down
Melani Terras
Odrasel
Odrasel
Melani Terras

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 4:06 pm

"Kaj?..Saj nisem zaljubljena v njega," je rekla Melani in zardela.
Nazaj na vrh Go down
Ashley Smith
Najstnik
Najstnik
Ashley Smith

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 4:08 pm

"Ne vrjamem, ampak naj ti bo," se je zasmejala Ashley in videla rdečico na Melanijem obrazu. Vidi se ji da je v zaljubljena, je pomislila in se sama sebi nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Melani Terras
Odrasel
Odrasel
Melani Terras

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 4:10 pm

"Pa tudi, če bi bila, Joe verjetno ne bi nikoli bil vame," je žalostno povedala Melani in povesila glavo.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Število prispevkov : 3522
Registration date : 05/01/2008

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 4:10 pm

"Potem ti je pa slabo.." se je zasmejala Kiara in jo objela prek ramena.. "hehe hecam se Mel.. metuljčki v trebuhu," je rekla in se pogladila po svojem.. zasmejala se je.
Nazaj na vrh Go down
Melani Terras
Odrasel
Odrasel
Melani Terras

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitimePon Avg 18, 2008 4:13 pm

"Res nimam sreče v ljubezni," je rekla Melani. "No pa pustimo mene. Kako gre kaj tebi Kiara v ljubezni?" je Melani vprašala Kiaro.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Maggie-zabava Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maggie-zabava   Maggie-zabava Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Maggie-zabava
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 5Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Zabava za rojstni dan Sarah Duff
» Terry-ina zabava za B-day pri bazenu