The Sims 2 RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 RPG forum

Uzivite se v simsa! Postanite clan druzine in hodite v sluzbo oz. v solo!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Ura

Mesec na forumu
Disco 3 - Page 2 Rain
April
16°C
Dež, rahel veter
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Koledar
Latest topics
» Gozdna jasa
Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras

» Sprehajalne steze
Disco 3 - Page 2 Icon_minitimePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith

» Clark Smith & Welique Terras
Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith

» RPG Zlatarna
Disco 3 - Page 2 Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks

» Welique Terras & Kiara Banks
Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks

» Slap
Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright

» Hotel For Dogs
Disco 3 - Page 2 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith

» Reci, da!
Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson

» Blagajna
Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith

Shortcut
Disco 3 - Page 2 Sims2logo

Disco 3

Go down 
+3
Lory Smith
Sarah Duff
Kiara Banks
7 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AvtorSporočilo
Sarah Duff

Sarah Duff

Število prispevkov : 1242
Registration date : 14/07/2008

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 7:58 pm

Sarah je prikimala. "O ja." Zasmejala se je. "Cody res odločno pleše!" Pomežiknila mu je. "Clark? Hmm... Vidva sta si malce podobna. Sta brata?" Srknila je požirek coca cole in čakala na odgovor. tongue Smile
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:00 pm

"Res? Potem pa moraš iti enkrat z mano plesati." je Kiki pomežiknila Cody-u. "Pa res..zelo sta si podobna." je navdušeno ugotovila.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Število prispevkov : 1604
Registration date : 02/05/2008

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:06 pm

»Me, veseli, Kiki,« je rekel Clark, ko se je dekle predstavilo. »Kako sem? Super, seveda. Ti..?« Ravno takrat pa je k njemu pristopil njegov brat. »Hej, Cod,« ga je pozdravil Clark in takrat opazil še neko dekle, ki je stalo zraven Codyja. »Hej,« ji je odzdravil. Nato ga je Cody predstavil dekletu. »Me veseli, da sva se spoznala, Sarah,« je rekel dekletu in segla sta si v roko. Potem so mu misli odtavale drugam. 'Zbudil' se je šele, ko ga je poklicala Kiki. »Akhm..kaj? Amm..jaja, vse je vredu.« ji je odgovoril in začel slediti pogovoru.
»Ja..s Codyjem sva brata,« je odgovoril deketoma, čeprav se mu zdelo, da si nista ravno toliko podobna. »Sta vidve prijateljici?« je rekel in ju vprašujoče pogledal.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:09 pm

Sarah se je zasmejala. "Med drugim sva tudi prijateljici, ja. Ampak družijo naju tudi družinske vezi." Pomežiknila je fantoma. "Sestri sva, ali ni očitno?" Zasmejala se je. "Saj vem, da si nisva kaj prida podobni. Ona je starejša. Leto dni." Še bolj na široko se je nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:14 pm

"Dobro jutro!" se je nasmehnila Kiki in pogledala Clarka. "Bo kdo pil? Jaz častim." se je nasmehnila Kiki in čakala na odgovor.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:16 pm

Sarah se je nagnila naprej. "Jasno! Jaz bom... Coca colo." Zasmejala se je. "Joj, jaz sem tako predvidljiva." Zmajala je z glavo. "Bo še kdo kaj? Natakar čaka..." Zasmejala se je.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:23 pm

"Sestri? Res si nista nič podobni," je ugotavljal Clark. "Nikoli ne bi ugotovil, če mi ne bi povedale," je še dodal in pogled usmeril na plesišče. Tam ni bilo tolko ljudi, kot takrat, ko je bil zadnjič tu. "Ah ne, hvala. Jaz že imam pijačo..." je rekel Clark in pomignil na svoj jagodni sok. "Drugače pa hvala, vseeno." Vzel je svoj kozarec in popil požirek jagodnega soka, ter se naslonil na stol.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:24 pm

"Jaz bom tudi coca-colo. Pa slamico zraven.. v vijolični barvi." se je nasmehnila Kiki in pomežiknila natakarju. "Fanta?." je pogledala Cody-a in Clarka.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:34 pm

Clark je popil in dvignil kozarec v zrak in s sokom pomahal KiKi pred nosom. "Že imam," je rekel še enkrat potem, ko je pogoltnil sok v ustih.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:38 pm

Sarah se je nagnila proti fantoma. "Vesta, zadnjič sva se s Kiki pogovarjale... In sva prišli na zamisel o bendu... Slučajno kateri izmed vaju igra kakšen inštrument? Ali poje? Ali kaj podobnega?" Vprašujoče je gledala fanta...
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:40 pm

"Joj oprosti.nisem opazila." je zardela Kiki. "Kaj pa ti Cody?" je Kiki pogledala Cody-a in se nasmehnila. omg.kako je luškan.si je mislila Kiki. "Ja za bend..pa če ima kateri izmed vaju kakšne ideje za ime benda..mi2 s Sarah se nobenega imena nisve spomnili." se je nasmehnila Kiki in čakala na odgovor fantov.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:45 pm

Sarah je prikimala. "Jaa. Ideje! Ali niste fantje že po naravi bolj domiselni in to?" Nasmehnila se je. Opazovala je zamišljena obraza fantov. Potem pa je opazila zasanjan Kikijin pogled, ki ga je upirala v Codyja. Đizs, prav uganem lahko, kaj se ji plete po glavi. Se je sama pri sebi namuznila Sarah. Pogled je preusmerila na Codyja.Saj je res luštkan, ampak noo... To se ne izkazuje tako... Med razmišljanjem je zavila z očmi. Za božjo voljo, le kako izgledata s Kiki? Zagotovo kot kakšni zaljubljeni najstnici. Zasmejala se je sama pri sebi. Ubogi fant. Ko bi le vedel, kaj se nama s Kiki plete po glavi... Odvrnila je te misli in nadaljevala. "In seveda se moramo še zmeniti, kakšno zvrst bomo igrali. In upam, da imate v mislim slovenski in angleški jezik." Spila je malo coca cole.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:47 pm

Kiki je pogledala proti Sarah. Tudi ona je zaljubljeno gledala Cody-a. o moj Bog..moram ga nehati gledati..ampak je tako lep..si je mislila. Dregnila je Sarah, da je nehala opazovati Cody-a. "Torej?" je vprašala in pogledala fanta. No ja..bolje rečeno Cody-a.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:50 pm

Sarah si je s preostankom coca cole zbistrila glavo. Ok, Cody je nedosegljiv. Je prepričevala sama sebe.[i] Pomignila je proti natakarju. "Jaz bom še eno coca colo!" Naslonila se je na pult in poterpežljivo čakala na odgovor fantov.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:51 pm

"Bend? Dobra ideja..," je prikimal Clark. "No, pojem ravno ne..ampak igram bobne..Samo, jaz nimam ravno toliko časa, da bi se profesionalno s tem ukvarjal, ker imam že službo, in hodim veliko na službena potovanja in tko..Bi se pa dalo dobiti kakšno urico za igrat takrat, ko nisem preveč zaseden." Naredil je malo premora. "Vidve, kaj igrata ali pojeta?" ju je čez čas vprašal. Ko, je čakal na odgovor, se je obrnil h Cody-ju. "Kaj že igraš ti, Cody?"
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:53 pm

Sarah se je zasmejala. "Najbolje, da ustanovimo kar bobnarski bend. Tudi midve igrava bobne. Obe pojeva, jaz pa igram še kitaro." Je pojasnila.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeSre Jul 30, 2008 11:22 am

"Cody..si malo zaspal?" se je pošalila Kiki in Cody-u pomahala pred očmi. "Drugače jaz pišem še pesmi.." je povedala Kiki. "Cody..?" je Kiki zopet pogledala Cody-a.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeSre Jul 30, 2008 11:26 am

Sarah se je udarila po glavi. "Oprosti, Kiki. Čisto sem pozabila." Zasmejala se je in si popravila lase iz obraza.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeSre Jul 30, 2008 11:30 am

"Skleroza dela svoje." se je zasmejala Kiki in pomežiknila Sarah.
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Število prispevkov : 801
Registration date : 24/03/2008

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeSre Jul 30, 2008 11:41 am

Cody je gledal v kozarec coca cole in pozabil na pogovor. " aja" je rekel Cody. " Js... igram bobne in kitaro." je rekel. " Zakaj se že tukaj gre?" je vprašal in se nasmehnil.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeSre Jul 30, 2008 11:54 am

"S Sarah sva razmišljali o bendu.pa nisva nikogar poznali razen vaju.pa sva vama rekli." je Kiki pomežiknila Cody-u.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeSre Jul 30, 2008 12:22 pm

Sarah je previdno pristavila. "In če imata čas... Res bi lahko ustanovili bend. To bi bilo kul!" Navdušeno se je zasmejala. Laughing
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeSre Jul 30, 2008 12:31 pm

"Ja.čist the best bi blo." se je nasmehnila Kiki.
Nazaj na vrh Go down
Cody Smith

Cody Smith

Število prispevkov : 801
Registration date : 24/03/2008

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeSre Jul 30, 2008 12:32 pm

" Ja lahko bi si vzel kaj časa" je rekel Cody in se nasmehnil. " Kašno musko bi pa igrali?" je vprašal Cody.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitimeSre Jul 30, 2008 12:35 pm

Sarah je zavila z očmi. "Ok, vem da vsi obožujete RBD, ampak no..." Skomignila je z rameni. "Jaz sem bolj zakaj divjega. Punk? Rock? No, vsaj po mojem." Opravičujoče se je nasmehnila sestri.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Disco 3 - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Disco 3   Disco 3 - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Disco 3
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 5Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Disco 1
» Disco 2