| Maggie-zabava | |
|
+8Joe Banks Ian Johnson Clark Smith Maya Terras Kiara Banks Melani Terras Ashley Smith Maggie Banks 12 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ashley Smith Najstnik
Število prispevkov : 1417 Registration date : 14/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 4:19 pm | |
| "Ok, pustimo to temo. Samo še to, Mel - borit se morš za to!! Nikoli ne reci nikoli. Pojdi k njemu, pošli sms, pošto bilokaj, sam vedi, da se boš morala borit za njega. Saj ni težko, res poskusi!!" | |
|
| |
Melani Terras Odrasel
Število prispevkov : 1580 Registration date : 03/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 4:21 pm | |
| "In pol bo mislil, da sem res mal crazy," je odvrnila Melani in začela zmajati z glavo. "Kot, da bi ga zasledovala in nadlegovala. No, dekleta, gremo malo plesat..Uživajmo danes!" je še rekla in se nasmehnila. "No, dajta zmigajta se!" | |
|
| |
Maya Terras Najstnik
Število prispevkov : 591 Registration date : 08/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 8:01 pm | |
| Maya je prišla na Maggie-no zabavo. Pozvonila je in počakala, da se vrata odprejo. "Hey, am hvala za povabilo.," je rekla, ko je pred njo stala Maggie in vstopila v hišo. "Super zabava mimogrede," je dodala in se nasmehnila. | |
|
| |
Maggie Banks Odrasel
Število prispevkov : 201 Registration date : 12/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 8:13 pm | |
| Zopet je zazvonila in Maggie je odšla odpreti vrata naslednjemu povabljencu na njeno zabavo. "Hey!" jo je pozdravila in pomignila, da vstopi v hišo. "Hvala," se je zahvalila Mayi, ko je pohvalila njeno zabavo in nato odhitela pripravljat brezalkoholne koktajile. ''No, hej vsem,'' se je kasneje zasmejala ter se pridružila drugim na plesišču. | |
|
| |
Maya Terras Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 8:16 pm | |
| Maya je vzela bandidos, si ga odprla in naredila požirek. Videla je, da je kar nekaj ljudi na plesišču. Mogoče se jim bom pozneje pridružila je pomislila. | |
|
| |
Melani Terras Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 8:41 pm | |
| Melani je zagledala Mayo.Odhitela je z plesišča do nje in jo zgrabila za roko, ter jo odpeljala na plesišče."Zabavaaj se!Zato je tudi zabava" je rekla Melani Mayi in njej pomežiknila. | |
|
| |
Maya Terras Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 8:53 pm | |
| Mayo je presenetilo Melaniino dejanje. Tudi prav.je pomislila in se prepustila glasbi. Uživala je kot še nikoli dotlej. | |
|
| |
Melani Terras Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 8:57 pm | |
| "Ashley nekam tiha si..A je kaj narobe?" je Melani vprašala Ashley. | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 8:59 pm | |
| Ash je med tem dokončevala njeno pesem "Koncentriram se na pesem!" je podrdila nazaj Melani.Naenkrat pa je nekdo kot nori trkal na vrata. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 9:49 pm | |
| - Melani Terras je napisal/a:
- "Res nimam sreče v ljubezni" je rekla Melani."No pa pustimo mene.Kako gre kaj tebi Kiara v ljubezni?" je Melani vprašala Kiaro.
"Super!" se je razveselila Kiara in potem grdo pogledala Ash.. "kaj pa je narobe s to temo?" jo je vprašala. "in sploh.. veš mojemu bratu si bila všeč.. zdaj pa se nekam čudno obnašaš.. no.. zdi se mi da Melani kar siliš v to in si ji na razpolago non stop da ji zrihtaš Joa.. lepo od tebe ampak a nisi bla ti Jou ušeč?" jo je vprašala in skomignila z rameni.. "nevem no.. čudno se obnašaš" je rekla in odšla proč.. zdelo se ji je malo kruto da ji je kar tako v glavo povedala a je morala.. | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 9:59 pm | |
| "Ničesar ni narobe s to temo, vendar je Melani rekla, naj pustimo to temo in ker jo spoštujem, sem prenehala," se je branila Ashley. "Joa pa ji rihtam zato ker ne morem vsakega gledati, kako je žalosten. Sama je tudi rekla, da je žalostna ker nima fanta. Čudno se obnašam? Mogoče zato, ker že 2 dni bruham, oziroma mi je slabo. Res nevem, kaj sem naredila. Razveseliti hočem le tiste ljudi, ki še lahko in mislim, da s tem res ni nič narobe!" je še dodala Ashley. | |
|
| |
Maggie Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 10:06 pm | |
| Maggie je poslušala Kiaro kako je bila odkrita. ''Veš Ash, mislila sem, da se med vama nekaj plete. Ne razumem pa, zakaj si ga zdaj kar pustila na cedilu. In če si želiš fanta..Joe je samski. Toliko druženja in skupnih večerov sta imela,'' je bila začudena Maggie. | |
|
| |
Melani Terras Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 10:21 pm | |
| "Ja mislim, da imata prav.Ashley pa saj nisi anoreksetična?" je Melani vprašala Ashley. | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 10:33 pm | |
| "Melani brez skrbi, nisem!" je potrdila Ash. "No, zdaj pa k temu. Nikogar nisem pustila na cedilu, kar je preveč je pač preveč. Nimam nič izkušenj z ljubeznijo itd. in res nism pripravljena, ampak nihče nima pravice udreti v moje zasebno življenje in res ne potrebujem fanta. Ne želim pa še izgubiti tisto kar imam," je iskreno povedala Ashley, zapustila hišo in odšla proti cestni klopci. | |
|
| |
Melani Terras Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 10:41 pm | |
| "Oh Ashley..Tako mi je žal.." je rekla Melani.Za njo je odšla ven in rekla dekletom "za nekaj časa se vrnem". Ustavila je Ashley."Glej zelo mi je žal, da sem bila tako vsiljiva.Priredive si svoj večer.Pojdive v kino,na večerjo,doma priredive svoj pižama party ali kaj takšnega, da se boš malo razvedrila" je predlagala Melani Ashley. | |
|
| |
Maya Terras Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 10:42 pm | |
| Maya je opazila, da je z Ash nekaj narobe. Odšla je za njo proti cestni klopci. "Hey Ash..si v redu?" jo je zaskrbljeno vprašala. | |
|
| |
Melani Terras Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 10:47 pm | |
| "Veš Ash sploh te ne bom vprašala za dovoljenje." je rekla Melani.Prijela jo je za roko in jo zvlekla za seboj."Za nekaj časa se vrneva" se je zadrla Mayi.Melani je Ashley odpeljala do kina.
Dalje piši Ash pod filmom kako ugrabiti nevesto** | |
|
| |
Maya Terras Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 10:49 pm | |
| "Am..ok.." je začudeno rekla Maya. Ni ji bilo jasno, kaj se je ravnokar zgodilo. Tudi prav..je pomislila. Odpravila se je nazaj na zabavo. | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 10:50 pm | |
| "Nič ni Melan saj nisi nič kriva.Le razkuri me , da vsi jamrajo zaradi Joa , ki mu nisem naredila NIČ!"je pomirjajoče rekla Ash."Hvala za povabilo rade volje pridem.".Potem je še zagledala Mayo "Hey ... ne nič ni v redu.Ampak pozibo zdaj na to in gremo nekam vstran preden še koga duševno ranim." | |
|
| |
Maya Terras Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Pon Avg 18, 2008 10:52 pm | |
| "Ah kar pojdita..mislim, da bom šla počasi domov.." je tiho rekla Maya. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Tor Avg 19, 2008 12:01 am | |
| - Ashley Smith je napisal/a:
- Ashley je povedala "Ničesar ni narobe z to temo,vendar je rekla Melani , da naj pustimo to temo in ok jo spoštujem in sem prenehala.Joa pa ji rihtam zato ker nemorem vsakega obraza gledati žalostenga , sama je tudi rekla , da je žalostna ker ga nima(fanta).Čudno se obnašam?Mogoče zato ker že 2 dni bruham oziroma mi je slabo.Res nevem kaj sem naredila.Razveseliti hočem le tiste ljudi ki še lahko in mislim , da z tem res ni nič narobe!" je grimozno pomislila in povedala Ash.
Kiara se je zasmejala. "Oh vsi smithovi ste enaki.. najprej drugi nato šele sami.. nekakšna hiba" potrepljala jo je po ramenu in rekla "no ampak saj če e čutiš nič do njega" in ji pomežiknila.. "te ne bom morila" je rekla in se nato zavrtela na plesišču.. "pa ne vzemi to kot grdo.. samo povem ti.. ker pač.. poznam tvojega brata" se ji je nasmehnila. "Oziroma kar oba".. | |
|
| |
Maggie Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Tor Avg 19, 2008 8:57 am | |
| Maggie se je žalostno sesedla na sofo. ''Pa je propadla moja zabava. Nič ji nisem hotela, toda ni mi bilo jasno ko sta bil videti kot mali parček.'' Maggie je žalostno sedela na sofi. ''Kaj, Kiara greš tudi ti?'' | |
|
| |
Clark Smith Odrasel
Število prispevkov : 1604 Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Tor Avg 19, 2008 1:46 pm | |
| Clark je prejel Maggino vabilo. Nasmehnil se je in z vabilom v roki odhitel v svojo sobo. Iz omare je vzel novo rdečo majico in si jo preoblekel. Zazrl se je v svojo podobo v ogledalu ter si popravil lase. Nato se je odpravil po stopnicah navzdol v pritličje. Pogledal je na uro in opazil, da se bo zabava kmalu pričela. Moral je pohiteti. Odprl je vhodna vrata in se odpravil k Banksovi hiši. Šel je kar peš, saj je njihova hiša le nekaj metrov stran od njegove. Čez nekaj minut je že stal pred vrati in pozvonil. Skozi vrata se je slišala glasna muzika in Clark je vedel, da se je zabava že pričela. Upal je le da ni prepozen. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Sre Avg 20, 2008 12:10 am | |
| Kiara je opazovala, kako so Maya, Ash in Melani zapustile hišo.. "ne, brez skrbi, ne grem.." se je nasmehnila.. "kaj pa je bilo zdaj narobe?" je nato vprašala Maggie in pokazala na vrata, ki so se zapirala, ker jih je še pred kratkim nekdo odprl. Zavzdihnila je. "Mislim.." je rekla in nato obstala "nič ne bom rekla" je nato rekla in se vsedla poleg Maggie. "hmm.. se mi zdi ali sem pravkar slišala zvonec?" je vprašala Kiara. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
Število prispevkov : 735 Registration date : 23/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava Sre Avg 20, 2008 12:08 pm | |
| Ian se je odpravil na Maggiino zabavo. Oblekel si je vojaške kapri hlače in črno kratko majico in z avtom odšel v Gleneely. Parkiral je na bližnjem parkirišču in se peš odpravil do hiše, v kateri je bila zabava. Ko se je dovolj bribližal hiši je pred vrati opazil znano postavo. "Clark! Živjo. Si že pozvonil?" ga je vprašal Ian in se postavil zraven njega. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Maggie-zabava | |
| |
|
| |
| Maggie-zabava | |
|