| Polly Westie-hišna zabava | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Polly Westie-hišna zabava Čet Jul 03, 2008 9:09 pm | |
| Polly se je odločila da bo priredila hišno zabavo.Najprej je odšla kupiti balone in ostale stvari za zabavo.Spekla je okusno jagodno torto in vso hišo okrasila z balone ter v dnevno sobo dala še disco kuglo . Povabila je seveda VSE.In ko je bilo vse pripravljeno so začeli prihajat prvi gosti. |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Čet Jul 03, 2008 9:20 pm | |
| Kiar se je zdelo pametno, da je Lory priredila zabavo.. tako bo spoznala nekaj novih ljudi.. saj se je pravzaprav šele priselila in tako bo dobila nove prijatelje.. Kiara je včeraj dobila vabilo, danes pa ima Polly že zabavo.. najprej je šla v mesto in ji za dobrodošlico hotela kupiti živalico.. le kaj bi raje? Se je sprašveala Kiara.. "mucka ali kužka?" je naglas rekla, ko je bila v trgovini.. odločila se je za Yorkshire Terrier-ja.. ker je morala Becky najti še mladiča je Kiari dala lepo voščilo s sporočilcem, da v kratkem dobi Polly psa.. Kiara se je veselo odpravila iz trgovine in se odpravila na zabavo.. pozvonila je in počakala da ji kdo odpre. (to je slikca psa ki ga boš dobila, ko mi Becky odobri moje naročilo v njeni trgovinci.. nima še imena, zberi ga. | |
|
| |
Clark Smith Odrasel
Število prispevkov : 1604 Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Čet Jul 03, 2008 9:41 pm | |
| Clark je dobil vabilo za hišno zabavo neke Polly, ki je še ni poznal. Ker si je želel malo zabave se je odločil, da gre na to zabavo. Gotovo bo zabavno. Obelekel si je kavbojke in rdečo kratko majico in mimogrede, ko je odhajal na zabavo, je v trgovini kupil čokolatine. Iztopil je iz avta in se napotil k vratom. Tam je zagledal znano postavo "Hej, Kiara..tudi ti greš na zabavo?" jo je pozdravil in s Kiaro počakal, da kdo odpre vrata. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Čet Jul 03, 2008 9:55 pm | |
| "O Clark!" ga je pozdravila Kiara. Ugajalo ji je da bosta danes spet skupaj še z drugimi prijatelji.. "ja tudi jaz sem prišla pogledat.. misliš da je kdo že prišel?" ga e vprašala in nestrpno pozvonila še enkrat.. preteklo je nekaj časa ko je spet vprašala.. "Kaj si ji pa kupil za dobrodošlico.. vidim da imaš vrečko" je rekla in pomežiknila.. | |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Čet Jul 03, 2008 10:12 pm | |
| "Ah..čokolatine..nič pametnega si nisem mogel spomniti..no, v bistvu ne vem kaj imajo rade 14 letnice pa..," je rekel Clark in skomignil z rameni. Zazrl se je v majhnega psa, ki ga je imela Kiara v naročju. "Ali imaš novega psa?' Nikoli prej ga nisem videl.." je s privzdignjenim obrvem vprašal Clark, čeprav se mu je malo čudno zdelo, kako da pelje psa na zabavo. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Čet Jul 03, 2008 10:16 pm | |
| "Ah ne, šla sem v trgovino da bi ga kupila.." (ubistvu naj ga ne bi mela.. samo sporočilo da ga bo Polly dobla.. k Becky ni nč na forum pa nevem kdaj ga bo tkorekoč "odobrila" =D.. ampak ok ga bom pa kr mela.. ) je rekla Kiara.. "ta je za Polly.. kajne mali?" je rekla in požgečkala mladička ki ji je ves čas utekal.. "mali nagajivec" je rekla in ga postavila na tla.. "ubistvu je nagajivka.. samička je" je potem rekla in ga opazovala ko je vohal vrata.. | |
|
| |
Lory Smith
Število prispevkov : 523 Registration date : 21/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Čet Jul 03, 2008 11:22 pm | |
| Lory je slišala za hišno zabavo pri njenih sosedih in se odpravila v trgovino po darilo. Niti sanjalo se ji ni kaj bi lahko kupila. Vseeno se je odločila za bonbonjero in posteljnino. Upala je da ji bo všeč. Potrkala je na vrata in počakala... | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 10:09 am | |
| "živjo Lory, a se nč ne pozdrav?" se je pohecala Kiara.. "sej oba s Clarkom čakava da odpre.. nevem kje je.. malo neodgovorno.. povabi goste na zabavo potem pa je ni od nikoder" je odgovorila Kiara z dvomljivostjo v glasu. Vsedla se je na tla in se igrala s psom.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 11:03 am | |
| "Pozdravljeni! Oprostite, nisem slišla zvonca, mi je zelo žal. Pridite naprej. Samo malo počakajte, da grem po torto in pijačo da bo zabava bolj zabavna," je rekla Polly in odhitela po stopnicah, prinesla torto ter pijačo. Nato je pripravila tudi glasbo, da bo vse skupaj še bolj zabavno. |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 11:26 am | |
| "živjo polly!" je rekla Kiara.. "končno.. smo mislili, da ne veš, ad imaš zabavo.. " se je zasmejala Kiara.. "poglej, prinesla sem ti psička.. ((lahko ga vidš gor na sliki)) imena še nima.." je rekla in ji ga podala v naročje.. "upam da ti je všeč!" | |
|
| |
Lory Smith
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 11:39 am | |
| Lory se je dekletu še predstavila saj je še ni spoznala. " Moje ime je Lory, izvoli, moje darilo e mal šibko. Ni ravno kot Kiarino vendar upam da ti bo všeč " je rekla Lory in v roke podala vrečko. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 1:53 pm | |
| "Hvala Kiara. O imenu psička bom še pa premislila. Ampak mislim, da bo....hmm...Piki. Lepo darilo si mi prinesla, hvala še enkrat,« se je zahvalila. »Živjo! Jaz sem pa Polly. No, saj ni tako napačno darilo Lory. Meni se zdi to darilo čisto vredu! Rada imam bonboniero in tudi posteljnino sem rabila novo." |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 2:02 pm | |
| Clark je Kiari ravno hotel reči, da je psiček zelo prikupen, ko so se odprla vrata. "Živjo Poly..Jaz sem Clark," se je predtavil in ji podal roko. "Amm.na tu je nekaj malega za dobrodošlico," je rekel in ji podal darilo. ((sory Kiara.. )) | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 4:47 pm | |
| (( zakaj že? aja.. gozd-piši! a si sploh ki šteku? )) Vmešala se je Kiara, ki je hotela Polly opozoriti na to, da je psička in ne psiček.. "torej bo Pika" je rekla in se zasmejala.. | |
|
| |
Lory Smith
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 5:58 pm | |
| Lory je pobožala malo terijerko in povedala Polly da ima lepo psičko, vprašala jo je še " A lahko malo soka, al česar koli maš. Danes je vroče in sem žejna." je rekla Lory in se nasmehnila. | |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 6:06 pm | |
| "Ja res je..psiček zelo prikupen," je rekel Clark tisto, kar je hotel prej reči, vendar je ravmno takrat vrata oprla Polly. "Ja, tudi jaz bi malo soka..," je Clark podprl sestrino željo in se nasmehnil. ((Kiara..Za tisto, k sm kr reku, da maš psička s sabo..ubistvu ga pa naj ne bi imela..sory še enkrat..drgač pa ja, sm že napisu v gozd )) | |
|
| |
Cody Smith
Število prispevkov : 801 Registration date : 24/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 6:29 pm | |
| Cody je slišal, da sta brat in sestra odšla na zabavo. Slišal je tudi da jo je priredilo mlado dekle. Odpravil se je za bratom in sestro. Spotoma je zavil še v zlatarno. Dekletu je kupil srebrno zapestnico. Zavili so zapestnico in ospravil se je k sosedom. Pozvonil je na vrata in čakal. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 6:30 pm | |
| "Aja..ok bo pa Pika," se je zasmejala Polly in natočila dva kozarca coca cole. "Izvolita Clark in Lory. Tu imata coca colo." Podala jima je kozarca nato pa je pri vhodnih vratih nekdo pozvonil. Odšla je do njih in jih odprla. "O živjo. Oprosti ker ti nisem prej odprla, imam že nekaj gostov. Kar pridi naprej. Boš pil coca colo?" Povabila ga je v dnevno sobo in mu v roke potisnila kozarec coca cole. |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 6:53 pm | |
| (( Aja Clark zdej štekam.. )) Kiara se je nasmehnila Lory in se vsedla na stolico.. Natočila si je kozarec soka in vzela obložen kruhek z mizice.. pridružil/a se ji je.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 7:17 pm | |
| Polly je nato prinesla tudi sladoled. "Ga bo kdo?'" je vprašala goste in ga odložila na mizo. |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 7:57 pm | |
| Kiari je krulilo po trebuhu ((kar mi trenutno res, ker sm bolna in mam čist prazn želodc... )) zato je z veseljem pojedla sladoled, ki ga je prinesla Lory. "njam.." je samo rekla na koncu.. "ni pripomb na okus.." se je zasmejala.. "kam lahko odložim skodelico?" je vprašala.. | |
|
| |
Cody Smith
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 8:04 pm | |
| Cody je spil malo coca cole, nato pa začel jesti sladoled. " Ja, Kiara, strinjam se s tabo. Ta sladoled je odlično perfekten " je rekel Cody in se v mislih čudil nad njegovim izrazom za dobro. " Polly, koliko si stara 15, 16" je ugibal Cody. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 9:07 pm | |
| "14 sem stara," mu je odgovorila Polly in tudi sama vzela malo sladoleda. |
|
| |
Cody Smith
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Pet Jul 04, 2008 10:02 pm | |
| Cody je prazno skodelico položil na Kiarino. Vzel je en obložen kruhek in ga pojedel. " Njam...fini so " je rekel Cody in pogledal proti Polly. | |
|
| |
Welique Terras 'Ta glawna'
Število prispevkov : 1926 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava Sob Jul 05, 2008 12:02 pm | |
| Welique je izvedela, da bo v Gleneelyju nekdo imel zabavo. Ta nekdo naj bi bila najstnica, zato se je Welique odločila, da bo darilo kupila primerno za najstnice. Vendar je nastal problem, saj ni vedela koliko je punca sploh stara. Zato se je po dolgem razmisleku odločila, da kupi knjigo, ki jo je pred kratkim videla v knjigarni in je baje svetovno znana. Samo še upala je, da punca rada bere. Oblekla si je kavbojke in svetlo modro majico in se odpravila v sosednje mesto. Kmalu je prispela do hiše, kjer naj bi zabava potekala. Še enkrat je preverila naslov, ki je bil napisan na vabilu in se odpravila do vhodnih vrat. Pozvonila je in počakala, da ji kdo odpre. ((Polly, kot so že ostali člani rekli - piši v RPG-ju. Po zasebnem sporočilu sm ti dva dni nazaj poslala link, kjer si lahko prebereš RPG pravila. Očitno ga še nis prebrala, zato sm ti ga poslala še po mailu Zdej sm tvoje popravla in še zravn ki dodala, da se ne bo kdo čudu )) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Polly Westie-hišna zabava | |
| |
|
| |
| Polly Westie-hišna zabava | |
|