| Terry-ina zabava za B-day pri bazenu | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 8:06 pm | |
| "JAAA!" je navdušeno zaklicala Kiara, ki je ravnokar prilezla iz bazena. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 8:11 pm | |
| "OK!!" je rekla Terry in na tla postavila prazno steklenico cocacole, ostali pa so se vsedli okrog nje. Kiara je bla zravn Terry, Aly je sedela poleg Clarka in Nely, Hayley pa na Clarkovi levi. "sam en fant je, tak d če pride na punco jo nekaj vprašaš, pa ona odgovori, če pa na tipa, pa kiss!" je začela razlagat. "No, bomo začeli? Jaz bom prva!" se je ponudila in zavrtela. steklenica se je ustavila pri...... |
|
| |
Clark Smith Odrasel
Število prispevkov : 1604 Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 8:20 pm | |
| Clark je prišel iz bazena in se vsedel med Aly in Hayley. Poslušal je razlago Terry. "Hej," jo je kar naenkrat prekinil. "A potem to pomeni, da bom jst mogu vse punce pušavat? A se ne gre tko, da, če pride steklenica na tebe zberaš med Resnico al izzivom?" je negotovo vprašal, saj je v spominu imel taka pravila igre. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 8:26 pm | |
| Kiara ni vedela kakšna pravila bodo izbrali.. privzdignila je obrvi in čakala na Terryin odgovor. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 8:28 pm | |
| "ok... tut to lahko... sam tak sm js navajena " še enkrat je zavrtela steklenico, tokrat zares... in ustavila se je ravno pri.... |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 8:35 pm | |
| Kiari.. "ma neee! " je zavreščala Kiara.." no jaz rečm resnica" se je nagajivo nasmehnila.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 8:41 pm | |
| "Jaz se nebom šla te igrice, rajši si grem po pijačo." je rekla Nely ki je stala zdraven Terry. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 8:57 pm | |
| "ok, nely! se pravi- Kiara... hm... resnica... ma nwm kaj naj dam! am... recimo... bi poljubila Clarka če bi blo možno? " je igrivo vprašala Terry |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:04 pm | |
| Clark je pogledal Terry. "Khem..torej taka vprašanja boste postavljal?" Nely je ravno takrat vstaala in si šla iskat pijačo. "Hej, sej si ti Nelly?" jo je vprašal Clark. "Mi lahko še meni prineseš malo punča? Tisti kozarec tamle je moj," pokazal je na kozarec, ki je stal ob skledi čipsa. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:26 pm | |
| "ne, zaenkrat se supr razumeva.. upm da bo moj frend =) če pa bi me to vprašala prvič ko sm ga vidla (ko ga še nism dobro poznala) b takoj rekla da ja kr mi je biu ušeč (sej ne da je zdej grd ane! ampak sva pač frenda ane..=) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:30 pm | |
| "aha... okii... zdei si pa ti na vrsti!" je rekla in ji podala steklenico. |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:35 pm | |
| zavrtela jo je in steklenica se je ustavila na... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:38 pm | |
| terry. "Oh ne....!" je zastokala... "mah bom kar izziv " |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:40 pm | |
| "ammm.. no Clark pomagaj mi prosimm" je potečnarila . "nimam idej.." lahko Clark kaj predlaga? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:41 pm | |
| |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:45 pm | |
| "Ok," je rekel Clark in začel premišljevati. "Nevem, nič pametnega se ne spomnim..recimo..hmm.." začel je pogledovati naokoli. "Pojma nimam. Bez idej sm. Mi je use izpuhtelo v bazenu." | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:53 pm | |
| "haha.. ok Terry.. vrž se v bazen in preplavi tri dolžine." | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:57 pm | |
| "ok.... sam bazen je ogromen!!" je zastokala, vendar se je vseeno hitla not in začela plavat. trajalo je kar nekaj časa predn je spet prišla ven. in bila je izmučena. |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Tor Maj 13, 2008 9:58 pm | |
| "kako se počutš?" je prašala Kiara. "upam da ni blo preveč hudo" je rekla. "No zdej pa ti vrtiš". Podala ji je steklenico. | |
|
| |
Clark Smith Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Pet Maj 16, 2008 2:22 pm | |
| Terry je steklenico zavrtela in prišlo je na Clarka. "O, khem," se je od kašljal Clark, ko je opazil, da steklenica kaže nanj. "Hmmm..izziv." | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Pet Maj 16, 2008 8:56 pm | |
| Aly je videla,da se nekateri njeni znanci igrajo resnica izziv...prišla je do njih in jih vprašala:''se lahko pridružim?'' |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Pet Maj 16, 2008 9:30 pm | |
| "Ja Aly seveda!" je rekla.. "no če ima kdo idejo za izziv jo lahko pove" je rekla, se naslonila nazaj na roke in razmišljala.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Pet Maj 16, 2008 9:32 pm | |
| ''o tnx....''tudi aly je močno razmišljala..zlobno se je zahihitala in rekla:''idejo mam..naj clark poljubi kiaro...'' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Pet Maj 16, 2008 10:03 pm | |
| "Ej Aly, odlična ideja!! ja Clark, poljubi jo! " pogledala je Kiaro potem pa Clarka. obema je bilo nerodno... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu Pet Maj 16, 2008 10:07 pm | |
| ''uhu...dejmo!!'''je Aly bila nestrpna..Zelo si je želela,da jo poljubi,saj je po njenem mnenju bil pred njo popoln par. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Terry-ina zabava za B-day pri bazenu | |
| |
|
| |
| Terry-ina zabava za B-day pri bazenu | |
|