| Hišna zabava-Laura McChelwood | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Ned Feb 03, 2008 8:37 pm | |
| "kaj? a z mano? neee nič ni narobe.. samo s sestro sva se nekaj.. skregale pač.." se ji je Kiara žalostno nasmehnila.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Ned Feb 03, 2008 8:48 pm | |
| "Aaa...no,prepričana sem,da se bosta pobotali.Uh,saj res kje pa je Aly?"Je vprašala Laura in že klicala Aly. |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Ned Feb 03, 2008 8:54 pm | |
| "Nevem kje je.. pustiva jo pri miru.. greš z mano k Welique?" je vprašala Lauro in jo potegnila na plesišče kjer sta začeli plesati.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Ned Feb 03, 2008 9:05 pm | |
| "Ja,seveda!,"je rekla Laura,potem pa se zavedala,da je že na plesišču. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Ned Feb 03, 2008 10:16 pm | |
| Laura je migala z boki,pela in se veselila.Že dolgo se ni počutila tako dobro.Njena zabava je zažigala.Laura je plesala,potem pa s kotičkom očesa opazila Aly,kako skremženo hodi po stopnicah navzdol.Pri priči je zgrabila priložnost in porinila Kiaro naravnost pred Aly.Takoj zatem je neopazno in nedolžno izginila v gruči na plesišču.Prej je opazila,da jo je Kiara grdo a hkrati nekako hvaležno pogledala.Zatem se je zaničujoče zazrla v Aly. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Pon Feb 04, 2008 5:45 pm | |
| MJ je vse dogajanje opazovala od zadaj. In da ne bi Laura Aly spravila v zadrego je takoj priskakljala MJ. ''Živjo punci! Kako sta?'' ju je veselo sprašala. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Pon Feb 04, 2008 6:04 pm | |
| Aly po vsej tej godiji ni mogla verjeti,da je to naredila.Da je šla do konca z njim.Ko jo je Kiara zmerjala ji Aly ni mogla nič odgovoriti,saj ji je Nick usta že zamašil s poljubi.Zdaj,ko je tako stala pred Kiaro ji je rekla:'' oprosti..ampak to je moje življenje in ti se nimaš kaj vmešavat noter.'' Zatem je po stopnicah prišel Nick,ki je Aly objel okrog bokov in ji je rekel: ''daj no ljubica,ne bit tako žalostna..saj sva se imela lepo..in si res...no,bova kdaj to ponovila?'' Aly je pogledala v njegove lepe oči in stekla iz hiše. |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Pon Feb 04, 2008 11:27 pm | |
| Kiara je za njo pred vsemi zaklicala da je potem zanjo najbolje da postane poklicna k***a! potihem pa je rekla: "In ne boj se, ne bom se vmešavala.. upam da stakneš aids" v takih trenutkih ni vedela kaj govori in takrat ji ni bilo niti malo žal.. Pač v takih trenutkih Kiara postane zlobna.. po nekaj minutah se je zavedla kaj je rekla.. in planila k Lauri in se tolažila na njeni rami.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Tor Feb 05, 2008 12:02 am | |
| "Daj no Kiara,saj bo še vse v redu,"je Laura tolažila prijateljico."V jezi včasih rečemo kaj,kar sploh ne mislimo resno,"je še dodala."Zakaj pa mi nisi že prej povedala kaj se je zgodilo...?" |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Tor Feb 05, 2008 4:55 pm | |
| Aly je kar obstala.Iz hiše je slišala kaj je rekla njena sestra.Ni mogla verjeti da je šla Kiara tako daleč.Nato je vstopila in rekla:''hej!si ljubosumna ker nimaš ti tega s nobenim početi?'' Nato je res zaloputnila z vrati,pobrala kitaro in odšla.
Nazadnje urejal/a Sre Feb 06, 2008 3:21 pm; skupaj popravljeno 2 krat |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Tor Feb 05, 2008 6:52 pm | |
| - Aly LeTorneau je napisal/a:
- Aly je samo obstala.Ni mogla verjeti da je šla Kiara tako daleč.''hej!si ljubosumna ker nimaš ti tega s nobenim početi?''
Nato je res zaloputnila z vrati,pobrala kitaro in odšla. Aly zbiš ta post k se ne ujema z ostalim.. ti si že šla BDW.. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Tor Feb 05, 2008 6:54 pm | |
| - Laura McChelwood je napisal/a:
- "Daj no Kiara,saj bo še vse v redu,"je Laura tolažila prijateljico."V jezi včasih rečemo kaj,kar sploh ne mislimo resno,"je še dodala."Zakaj pa mi nisi že prej povedala kaj se je zgodilo...?"
"se hecaŠ? udrla bi se v tla.. sploh veš kako me je sram da je TO počela v TVOJI sobi? Briga me kaj počne.. ampak ne pri mojih prijateljih..! Hočem da se ti opraviči! | |
|
| |
Welique Terras 'Ta glawna'
Število prispevkov : 1926 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Tor Feb 05, 2008 8:39 pm | |
| Welique je presenečeno gledala ves prizor. Sprva ni vedla zakaj se gre, zakaj Kiara vpije na svojo mlajšo sestro. Potem pa ji je nekdo pojasnil dogajanje in presenečeno se je zazrla v vrata, skozi katera je ravnokar jezno odšla Aly. Welique še zdaj ni mogla dojeti Alyno početje. Odpravila se je k Kiari in ji tolažeče rekla: "Prav imaš, da se more Lauri opravilčiti za to dejanje. Najbolje bi blo, da bi obvestila svojo mamo, da Aly ne bo več pustila na zabave. Ali pa, da bo mogla bit pod budnim nadzorom nekoga. Njabrž se Aly zaveda kaj je storila in ji je lahko tudi žal in zaradi tega najbrž to ne bo več ponovila. Samo ne poznam je tako dobro, da bi o njej kaj več rekla kako bi odreagirala." | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Tor Feb 05, 2008 9:17 pm | |
| "zdelo se mi je da jo jaz poznam.. ampak po tem početju je dokazala da ni zrela da bi bla sama z mano v hiši.. jaz sem njena sestra in ne mama.. če ne more skrbeti sama zase potem naj gre k mami.. in jaz ne bom skrebela za nobenega prej rojenega otroka.. oz. nepričakovanega.. če se še zaščititi ne zna.. " | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Tor Feb 05, 2008 9:24 pm | |
| "Ja, prav imaš. Torej, povej mami, kaj se je zgodilo in boste že reševal primer naprej. Oprosti, samo se ne rada umešavam v družinske zadeve," se je opravičila Welique. | |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Tor Feb 05, 2008 9:43 pm | |
| "ne welique.. imaš prav!" ji je pritrdila Kiara.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Tor Feb 05, 2008 10:21 pm | |
| "Tudi jaz mislim,da bi morala to povedati mami...konec koncev bo ona to znala najbolje urediti...,"je rekla Laura. |
|
| |
Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Sre Feb 06, 2008 12:49 am | |
| - Laura McChelwood je napisal/a:
- "Tudi jaz mislim,da bi morala to povedati mami...konec koncev bo ona to znala najbolje urediti...,"je rekla Laura.
"No takoj ju3 bom šla do nje.. zdaj grem pa tudi jaz domov.. hvala za lep večer Laura" Kiara je nato odšla.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Sre Feb 06, 2008 3:22 pm | |
| Naslednji dan je Aly prišla do Laure in se ji je opravičila. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Sre Feb 06, 2008 4:03 pm | |
| Laura ni bila zelo jezna na Aly.Bolj jo je skrbelo kako sedaj trpi Kiara.Vedno sta bili z Aly tako dobri prijateljici,zdaj pa... |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Sre Feb 06, 2008 4:39 pm | |
| Tudi Welique se je poslovila od Laure. "Laura, tudi jaz moram zdaj iti. Pozno je že in doma me že vsi čakajo. Hvala za to zabavo, saj smo se res dobro imeli. Se vidimo jutri, čawčaw." Poslovila se je še od ostalih in odšla domov. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood Ned Feb 10, 2008 1:42 pm | |
| Laura se je poslovila od gostov,saj so vsi že odhajali domov.Po tleh so ležali kozarci,na mizi so bili krožniki z napol pojedeno hrano,počeni baloni so bili povsod,kavč je bil umazan in v kuhinji so na pultu ležale prazne plastenke...Laura je zgrabila še zadnji kos pice in se lotila dela... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Hišna zabava-Laura McChelwood | |
| |
|
| |
| Hišna zabava-Laura McChelwood | |
|