The Sims 2 RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 RPG forum

Uzivite se v simsa! Postanite clan druzine in hodite v sluzbo oz. v solo!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Ura

Mesec na forumu
Igrišče za golf - Page 2 Rain
April
16°C
Dež, rahel veter
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Koledar
Latest topics
» Gozdna jasa
Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras

» Sprehajalne steze
Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith

» Clark Smith & Welique Terras
Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith

» RPG Zlatarna
Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks

» Welique Terras & Kiara Banks
Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks

» Slap
Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright

» Hotel For Dogs
Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith

» Reci, da!
Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson

» Blagajna
Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith

Shortcut
Igrišče za golf - Page 2 Sims2logo

Igrišče za golf

Go down 
3 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Število prispevkov : 3522
Registration date : 05/01/2008

Igrišče za golf - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 1:14 am

"O clark"! je zamežikala Kiara in se mu zasmejala.. "Ah nič čakala sm da koga prinese mimo pa si ti prišel" je rekla Kiara in mu dala glavo v naročje.
"Kako je tu toplo" je rekla in si popihala z roko.. "ja pridi greva igrat" je rekla Kiara in mu pokazala kako naj stoji. "Zdaj pa močno udari s palico!" je rekla in mu pokazala.. "vidiš? zdaj pa še ti.. pa nej te ne bo sram če zgrešiš" je rekla in se zasmejala.."sama sm prvič rabila vsaj 5 poskusov, da sem zadela žogico" je rekla in zardela Embarassed .
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Število prispevkov : 1604
Registration date : 02/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 3:27 pm

Clark se je postavil tako, kot mu je pokazala Kiara.Trdno se je oklepil palice in zamahnil z roko. Pogledal je v zrak, kam leti žoga, a je ni videl nikjer. Nato je opazil, da je sploh ni udaril in bela žogica je bila že vedno na tleh. Zasmejal se je in poskusil z nova. Še enkrat je močno zamahnil vendar žoga ni šla kamor bi morala ampak je ponesreči priletela v Kiaro. Clark si je usta pokril z rokami in stekel k njej. "Oo..oprosti,." se je začel opravičevati. "Te zelo boli?" jo je vprašal, čeprav je vedel, da jo mora zelo boleti, saj je s palico zelo močno zamahnil.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 3:33 pm

Kiara je stala ob Clarku in se mu smejala, ko prvič ni odbil žogice. "Je kar težko, ne obupaj," ga je bodrila Kiara. Nato je poskusil še enkrat in začutila je ostro bolečino v piščali (kost). "Au!" je zavpila Kiara in pritekle so ji solze. Usedla se je na tla in noga jo je bolela za umret. Clark jo je vprašal če je vredu.. "ah ja že bo" je stokala Kiara..
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 3:46 pm

Clark je videl, da Kiaro zelo boli. Prestrašen je letal na okrog in ni vedel kaj naj naredi. "Bolje, da raje ne igram več golfa," je čez nekaj časa rekel in žalostno gledal v tla. "Bom koga spravil še v bolnišnico.." Pobral se je s tal in odšel v senco, saj mu je bilo zelo vroče. Vsedel se je na klopco in bulil v tla. Ni hotel več igrati, saj bi lahko resno koga poškodoval in bi bil za poškodbe kriv on sam.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 3:56 pm

Kiara je prišepala do njega, ker drugače ni mogla. Vsedla se je zravn njega in rekla: "clark ne obupaj tko zlahka!" je rekla.. " pri vsakem športu se dogajajo nesreče.. sicer sm pa js kriva, sej sm sama stala tam zravn.." je rekla in ga pogledala.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 4:06 pm

Kiarine besede Clarku niso nič pomagale. Še vedno je bil jezen sam nase, da so besede vrele v glavi. "Ti si kriva?? NE, jaz sem kriv! Ne prenašaj mojo krivdo nate..Zakaj sem sploh šel igrat ta neumn golf, če ga sploh ne znam??" je izbriuhnil in jezno gledeal v tla. "Za nobeno rabo nisem!" je še dodal in nekaj časa ostro zrl v tla. Ošinil je Kiaro in opazil njen strašen pogled. Čez čas zavedel, da upije nanjo in že je odprl usta, da bi spregovoril, a jih je nazaj zaprl. "Oprosti," je tiho rekel, da ga je Kiara komaj slišala in še vedno gledal v tla.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 7:30 pm

Kiara je rezumela da je jezen.. ampak bil je nekam čudno napet.. slab dan si je mislila Kiara. Začel je vpit , kiara se je kar malo ustrašla njegovga glasu ..ampak saj ga je Kiara poznala.. s tem ni hotel nikogar prizadet.. samo jezen je pač bil.. saj je tudi sama taka. Nekaj časa je kar buliu u tla. Hotela ga je potolažit pa ni vedela kako. Ponavadi pomaga ljubezen si je mislila. Poljubila ga je na ustnice in ga s tem utišala.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 8:04 pm

Clarka je jeza kar hitro minila. Postal je spet dobre volje in na obrazu mu je sijal namsešek. "Am..sorry, Kiara za to prej..." se ji je začel opravičevati in jo prijel za roko. "Ampak res nisem hotel in nočem koga poškodovati..Je vse vrdu s tvojo nogo??" je zaskrbljeno dodal in jo pogledal v oči. "Malo je vroče tu, ane?" je ugotavljal. Res je bilo zelo zelo vroče, čeprav sta bila v senci. Clark se je nagnil h Kiari in jo poljubil. "Kiara?" jo je tiho poklical Clark in jo še vedno držal za roko "Am..razmišljal sem..," je začel Clark govoriti. "Hotel sem te vprašati, če..," je počasi nadaljeval Clark. "Če...če..no, če bi bila kaj več kot moja prijateljica??" je dokončal stavek in jo nežno gledal.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 8:29 pm

"Ej Clark ni problema" je rekla Kiara. "Z mojo nogo je vse v redu, nič hujšega ni" je rekla. "Ja?" je rekla Kiara, ko se je Clarku zatikalo. "aha.. " je rekla Kiara ko je končal.. bila je tako srečna da je preprosto pustila da ji je nasmeh prilezel na obraz. "Clark.. veliko mi pomeniš" je rekla Kiara. In ga pogledala v njegove oči."Bi" je rekla.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 9:50 pm

Clark je bil zelooo srečen in njegov nasmeh je bil tako velik - tako se je nasmehnil kot se še nikoli. Bil je tako srečen, da bi kar skakal od veselja. "Tudi meni ti veliko pomeniš, Kiara. Zelo zelo veliko," ji je rekel in jo še enkrat poljubil. Poljub je trajal zelo dolgo. Sploh se ni mogel odlepiti od njenih ustnic, tako so bile sladke. Clark je še vedno gledal v Kiaro. "Prečudovita si," ji je še rekel in prav pozabil kar se je zgodilo prej, tako je bil omamljen.
Spomnil se je šele, ko je pogledal v njene noge. "Am..si prepričana da je vse uredu?? Ali sploh lahko hodiš??" je spet zaskrbljeno vprašal. "Lahko te peljem bolnišnico,..." ji je rekel Clark. Clark je bil vedno tak, da je pazil na druge bolj kot nase.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 22, 2008 11:16 pm

"Ah ja Clark uredu sm" je rekla Kiara ki je kar žarela od dobre volje. Ves čas se mu je smejala in rekla: "Clark zdej me že zate skrbi.. da nimaš kašne bolezni k bi bla taka da te tolk za mene skrbi da je kr preveč.."se je smejala Kiara. "Ni me treba pelat nikamor.." je potem bolj resno rekla Kiara.. "mislm.. u bolnišnico.. drugač nimam nič proti" je rekla in se še enkrat zasmejala.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 3:17 pm

"Pa ne..ti odločaš," ji je rekel Clark in skomignil z rameni. "Si prepričana, da te ne boli?" je Clark čez čas že najmanj 3x ponovil eno in isto vprašanje. Res se je hotel trdno prepričati, če je s Kiaro vse uredu. "Ah, jaja sej te ne bom več spraševal,.." je hitro rekel, ko je opazil Kiarin pogled in utihnil. Nekaj časa je bil kar tiho, saj ni vedel, kaj naj reče. Razmišljal je vse o tem, kar se je zgodilo pred kratkim.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 10:17 pm

Kiara ga je pogledala kot da bi z lune ppadu (zanalašč) in nato prasnila v smeh. "joo clark ti si en tak moj norček" je rekla in mu dala ljubčka na lička. Ulegla se je v senco in bilo je res toplo.. Žal ji je bilo da je oblekla črno kratko majico, saj je mislna zgoret!
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 10:42 pm

"Dvojni norček, kaj?" je rekel Clark in se zasmejal. Bilo je zelo vroče. Clark si je z roko delal veter, vendar mu to ni kaj preveč pomagalo. Vendar za razliko od Kiare je on imel belo majico in to mu je malo ampak res malo malo pomagalo. V zraku je bila res nemogoča vlaga. "Kiara?? Em..mogoče poznaš kje kakšen kraj kjer bi prodajali pijačo?" jo je vprašal Clark. Imel je res osušena usta in bil je zelo žejen.

Nazadnje urejal/a Clark Smith Pet Maj 23, 2008 10:49 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 10:47 pm

"Ja neko novo napajališče je tuki zravn.." je rekla Kiara. "mogoče greva lahk tja.. si za to?" je rekla Kiara in uživala.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 10:50 pm

"Res?" je bil nad Kiarinem odgovorom navdušen in je hitro prikmal. "Ja pejva..preden me kap zadene," se je zasmejal in vstal. Prijel jo je za roko in skupaj sta odšla.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Igrišče za golf
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2
 Similar topics
-