The Sims 2 RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 RPG forum

Uzivite se v simsa! Postanite clan druzine in hodite v sluzbo oz. v solo!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Ura

Mesec na forumu
Igrišče za golf Rain
April
16°C
Dež, rahel veter
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Koledar
Latest topics
» Gozdna jasa
Igrišče za golf Icon_minitimeČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras

» Sprehajalne steze
Igrišče za golf Icon_minitimePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith

» Clark Smith & Welique Terras
Igrišče za golf Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith

» RPG Zlatarna
Igrišče za golf Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks

» Welique Terras & Kiara Banks
Igrišče za golf Icon_minitimeTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks

» Slap
Igrišče za golf Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright

» Hotel For Dogs
Igrišče za golf Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith

» Reci, da!
Igrišče za golf Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson

» Blagajna
Igrišče za golf Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith

Shortcut
Igrišče za golf Sims2logo

Igrišče za golf

Go down 
3 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Welique Terras
'Ta glawna'
'Ta glawna'
Welique Terras

Število prispevkov : 1926
Registration date : 09/10/2007

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeNed Nov 18, 2007 1:58 pm

Piše se v RPG-ju. Število igralcev ni omejeno.

Igrišče za golf Waikoloa_hawaii_lg
Nazaj na vrh Go down
https://sims2.catsboard.com
Welique Terras
'Ta glawna'
'Ta glawna'
Welique Terras

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimePet Nov 23, 2007 6:47 pm

Welique se je odločila, da bo šla malo igrati golf, čeprav ni znala. Ko je prišla na igrišče se je najprej malo razgledala in si mislila Waw, kako lepo je tukaj...Odšla je po palico za golf, ki so bile poslavljene ob neko palmo, ter si jo malo ogledala, saj jo je prvič držala v rokah. Na tleh v neki vrečki je našla še žogice in tako se je odpravila na igrišče. :smile1:
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Število prispevkov : 3522
Registration date : 05/01/2008

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeNed Jan 06, 2008 9:19 pm

samo 1 × v življenju je Kiara igrala golf, pa se je vseeno tistega popoldneva odpravila na igrišče.. tam je stala Welique, ki jo je prejšnji dan videla na odbojkarskem igrišču.. pozdravila jo je in ji povedala, da golfa ne zna niti približno igrati in je prišla samo zato, ker se je doma dolgočasila..
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeTor Jan 15, 2008 5:11 pm

MJ je odšla na vsakdanji trening n golf igrišče in tam srečala še 2 punci. Videla je, da ne znata veliko in po možnosti prvič igrata golf, zato se je odločila, da ju malo navadi igrati in pristopila k njima: ''Živjo punci. Kako vama je ime? Jaz sem MJ. Hočeta, da vaju naučim osnov golfa?
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeTor Jan 15, 2008 7:27 pm

"zaradi mene" se je zasmejala Kiara.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeTor Jan 15, 2008 9:00 pm

''Super. Vesta, golf se učim že več let in čez nekaj časa bi rada šla delat izpit za učitelja golfa. Seveda pa vaju ne mislim učiti nekih profesionalnih gibov. Golf imejta le za zabavo Cool !''
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSre Jan 16, 2008 4:15 pm

"ja ja razumem".. je rekla Kiara.. "no zaenkrat mi gre res dobro.. žogico sem spravila v luknjo samo z dvema potezama!" Smile
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSre Jan 16, 2008 4:46 pm

Dana je od MJ prejela povabilo da bi jo lahko naučila malo igrat golf...in Dana se je odpravila na igrišče...golf je igrala že trikrat...a nikoli ni ničesar zadela...na igrišče je prispela točni in tam jih je zagledala...MJ je učila še dve drugi punci...pirtopila je do njih in jih prosila če se jim lahko pridruži?
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSre Jan 16, 2008 11:04 pm

Ko je prišla še Dana je vsaka odšla na svoje polje, vzela svojo košarico žogic in začela udarjati. MJ pa je vsako malo popravila in čez nekaj časa jim je šlo kar dobro. MJ je bila zelo navdušena in videla, da bo čez nekaj časa zares šla delati izpit za učitelja golfa.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeČet Jan 17, 2008 7:40 pm

Kiara se je zelo zabavala in s puncami zadevala luknje. Šlo jim je vse bolje in bolje.
Nazaj na vrh Go down
Welique Terras
'Ta glawna'
'Ta glawna'
Welique Terras

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSob Jan 26, 2008 3:33 pm

Tudi Welique je šlo dobro od rok. Zadela je 6 lukenj. Pri sedmi pa je postalo že malo bolj težko in ni in ni ji hotela žogica it v luknjo. Joj ta žoga, je jezno posmislila Welique nato pa je za sabo videla še eno punco.
"Oh, živjo..sploh te nism opazila..Joooj..meni sploh noče žoga iti notr." je Welique potožila punci.
"Ojla..ja...tudi meni ni najprej hotela iti notr..ali igraš prvič? se je pozanimala.
"O ja..Komaj sm začela..No še dobra sm, da sm vsaj prišla do sedme točke." se je zasmejala Welique. "A ti igraš golf vsak dan?""Ja..večino prostega časa preživim na igrišču..Sicer pa..Jaz sm Mia." se je predtavila in podala roko.
"Welique..Me veseli, da sva se spoznali," je rekla Welique in se nasmehnila. Nato je zavdihnila in še enkrat poskusila zadeti luknjo.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeTor Jan 29, 2008 11:59 pm

Kiara se je jezila pri osmi luknji in na koncu je zgubila živce ter žogico prijela in jo "zafasala" v luknjo.. Laughing "tako!" je rekla "zdaj grem pa naprej" in je odkorakala k deveti luknji..
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSre Jan 30, 2008 4:31 pm

''Hej punce!Ne se jezit če takoj ne gre. Tudi jaz sem bila na začetku zelo nepotrpežljiva, a sem vztrajala. Tako morate tudi ve. Zberite se, namerite, vdihnete, izdihnete in zamahnete, približate, šeenkrat zamahnete in udarite.'' jih je mirila MJ.
Nazaj na vrh Go down
Welique Terras
'Ta glawna'
'Ta glawna'
Welique Terras

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSre Jan 30, 2008 7:28 pm

Welique je mnočno zavzdihnila, tako kot je naočila MJ in poskusila zadreti luknjo. Uspelo ji je! Ni mogla verjeti sama sebi. Začela je skakati v zrak in po nesreči udarila MIo s palico za golf. "Ohh...oprosti!!! Te boli?" je zaskrbljeno vprašala Welique. "Ne, saj je v redu," ji je odgvoorila Mia. "Si prepričana?" "Seveda!" je Mia pokimala Welique. "Ok, grem na naslenjo luknjo," ji je odgovorila Welique in se odpravila naprej za MJ.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSre Jan 30, 2008 11:30 pm

''Bravo!'' je MJ vzkliknila ob Weliquejinem uspehu. ''Sedaj pa samo tako naprej! Zdaj lahko skupaj tekmujeta,'' je govorila Mii in Welique.
Nazaj na vrh Go down
Welique Terras
'Ta glawna'
'Ta glawna'
Welique Terras

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSre Jan 30, 2008 11:31 pm

"Ok..bomo vse udarile na 3, 4??" je Welique veselo vprašala MJ IN Mio.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSre Jan 30, 2008 11:37 pm

''Jaz sem za,'' ji je vneto odgovorila MJ. ''Potem bomo videli katera žogica bo najdlje letela.''
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimePet Feb 01, 2008 9:00 pm

Kiara jih je od daleč opazovala in bila še zmeraj pri deveti luknji.. zavzdihnila je in poskusila zadeti luknjo.. zadela jo je v prvo.. tako je zavreščala da so jo pogledali vsi igralci na igrišču. nato je odhitela k MJ in Welique.
Nazaj na vrh Go down
Welique Terras
'Ta glawna'
'Ta glawna'
Welique Terras

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSob Feb 02, 2008 12:31 am

Welique se je obrnila in opazila, da jima Kiara vsa vesela teče nasproti. "O, pa si le zadela tisto luknjo! No vidiš, da ti je uspelo." je Welique pohvalila Kiaro. "No pridi priduži se nama. Tudi ta je kr težka ampak..jo bomo že zadeli" je še dodala Welique in nastavila palico ter udarila.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSob Feb 02, 2008 1:11 am

Kiara je kar nekajkrat poskušala pa ji nikoli ni uspelo.. oz. ji je uspelo v petdesetih korakih.. Smile
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimePon Feb 04, 2008 5:54 pm

Ta luknja je bila zelo težka, saj je ni mogla nobena zadeti. Ko se je že mračilo je MJ predlaga: ''Punci, danes nam, kot zgleda ne bo uspelo. Ampak jaz pridem jutri nazaj, ker nočem odnehati. Jaz vaju lepu vabim , da mi bosta pomagali. Sta za?''
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSre Feb 06, 2008 8:29 pm

"ok" je rekla kiara.. "mogoče ju3 ne pridem ker imam opravke.. pojutrijšnem pa bom spet tu".. je rekla in se poslovila..
Nazaj na vrh Go down
Welique Terras
'Ta glawna'
'Ta glawna'
Welique Terras

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimePet Feb 08, 2008 2:38 pm

"No prav, se vidimo pa jutrii," je rekla Welique in se tudi ona poslovila.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeTor Maj 06, 2008 11:03 pm

naslednji dan ni prišla.. čez dva dni je bila znova tu. Nikogar ni videla in ulegla se je v travo ter zamižala.. nato jo je zbudil šele ...........(napište sebe un k bo nasledni pisaw post =)
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Število prispevkov : 1604
Registration date : 02/05/2008

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitimeSre Maj 21, 2008 11:09 pm

Clark. Clark je namreč ravnokar prišel na igrišče za golf. Malo se je razgledal po igrišču in v travi zagledal ležečo postavo. Stekel je tja, saj se je bal, da je kaj narobe. Pred sabo je zagledal Kiaro, ki ni vedel a spi, ali pa samo miži. "O, Kiara," jo je pozdravil. "Kaj pa ti ležiš tu sredi trave??" ga je zanimalo in se zasmejal. "A veš, da si me prestrašila.Mislil sem že, da je koga pobrala kap, ker je tu tako vroče," je v smehu rekel in se sklonil k njej. Tega seveda ni mislil resno, ampak na igrišču je bilo res zelo vroče. Sedel je na travo poleg Kiare. "No..si ti že kdaj igrala golf? Če si ga..bi me lahko malo naučila?" jo je vprašal, saj ga on še nikoli ni igral. Utrgal je travico in jo cefral in čakal na Kiarin odgovor.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Igrišče za golf Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Igrišče za golf   Igrišče za golf Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Igrišče za golf
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next
 Similar topics
-