| Nogometno igrišče | |
|
+3Clark Smith Kiara Banks Welique Terras 7 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Lory Smith
Število prispevkov : 523 Registration date : 21/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Pet Jun 20, 2008 9:28 pm | |
| Lory je Iana videla le medlo. " Ne ne, uredu sem" je pojasnevala Lory. Poskušala je vstati a ji ni uspelo. Vsedla se je in na glavi občutila buško. " Av" je samo rekla in gledala Iana. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
Število prispevkov : 735 Registration date : 23/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Sob Jun 21, 2008 4:43 pm | |
| Ian se je ozrl okrog sebe in opazil pipo, s katere si lahko natočiš mrzlo vodo in se malo ohladiš. "Pridi greva tja po ohladek," je rekel in s prstom pokazal na pipo. Pomagal ji je vstati in hoditi do pipe. Iz žepa je potegnil papirnati robček, ga zmočil in položil na Loryno buško. "Bolje?" | |
|
| |
Lory Smith
Število prispevkov : 523 Registration date : 21/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Sob Jun 21, 2008 4:49 pm | |
| " o, hvala. " je rekla Lory in se počasi vsedla na bližnjo klopco. " hvala ker si mi pomagal " je rekla Lory in še edno obkladek držala na buški. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Pet Avg 01, 2008 11:11 am | |
| "Ptosim," ji je odgovoril Ian in ji pomagal, da se je lahko vsedla na klop. "Te še boli?" je vprašal čez čas in sedel zraven nje. | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
Število prispevkov : 1417 Registration date : 14/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Pon Avg 18, 2008 12:15 pm | |
| Ashley pomirita samo dve stvari na svetu, to sta glasba in nogomet. Igrala je že skoraj kot profesionalec, saj se ga je naučila v Campu (ZDA). Tekala je gor in dol ter v gole zabijala žoge. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Sre Avg 20, 2008 12:24 pm | |
| Ian je zaslišal, da je nekdo vstopil na igrišče. Ozrl se je in zagledal Ashley, ki je že začela brcati žogo v gol. Nekaj časa jo je opazoval kako brca žogo, nato pa jo je pozdravil. "Ashley! Ti pa obladaš žogo," je rekel in se ji približal. "Kje si se tako dobro naučila nogometa? Punce me zadnje čase res prijetno presenečate. Kdo bi si mislil, da skoraj tako dobrokot mi obladate žogo." | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Sre Avg 20, 2008 1:23 pm | |
| Ashley je opazila Iana in mu zmučeno potrdila "Hey Ian,hvala,to je prišlo od 3 mesecev v Campu,skoraj profesionalno me punce , smo po naravi res iste!" se je nasmehnila Ashley in vprašala Iana "Se ti tudi ukvarjaš z nogometom?" | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Sre Avg 20, 2008 10:47 pm | |
| "V Campu? Kje to? Ja, tudi jaz se ukvarjam z nogometom. Upisal sem se celo v NK Sims, vendar očitno iz tega nič ne bo. Še zmeraj nismo začeli s treningi in mislem, da se bom izpisal ter drugam vpisal. Grem v gol?" je vprašal Ian in pomignil proti golu. "Bom golman, ti pa boš steljala? Bomo vidli, če so punce res enako dobre kot fantje," je dodal in se zasmejal. | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Pet Avg 22, 2008 6:48 pm | |
| Ashley je odvrnila "V ZDA sem bila čez počitnice v Campu.Škoda , da se še vam niso začeli treningi,bi prišla pogledat." se je nasmehnila Ash."No če želiš ostati cel pazi na moj udarec in da ostaneš cel.Sicer pa kdo je rekel da smo punce nezmožne?" je pomežiknila Ashley Ianu. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Tor Avg 26, 2008 11:16 am | |
| "V ZDA? Je bilo lepo tam? Ja, škoda ker se nam še niso začeli treningi. Če se nam sploh bodo," je odgovoril Ian in se napotil v gol. "Bom pazil!" je zaklical Ashley in roki naslonil na zgornjo prečko. "Ti kar streljaj."
Nazadnje urejal/a Ian Johnson Čet Avg 28, 2008 5:46 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Čet Avg 28, 2008 1:17 pm | |
| "Ja v ZDA , Camp Rock , vse povezano z glasbo,rečem lahko samo uživanje." je z nasmeškom povedala Ashley. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Čet Avg 28, 2008 5:47 pm | |
| "Lepo. Jaz sem bil v ZDA. Amapak na študiju in na žalost na nobenem campu. Za kok časa pa si bila tam? Sicer pa lahko kar že streljaš," je rekel Ian in se nasmehnil. | |
|
| |
Ashley Smith Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Čet Avg 28, 2008 6:03 pm | |
| Ashley je streljala v gol in med tem povedala "Bila sem 1 mesec."je odgovorila "Sicer pa punce smo itak boljše" se je zasmejala Ashley. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Pet Avg 29, 2008 10:18 pm | |
| Ian je branil prvi Ashleyin strel in ji nato z nogo brcnil žogo nazaj, da je lahko ponovno streljala. "To bomo pa še videli," je odgovoril Ian in se zasmejal. "Trenutno kaže, da punce imate nekaj pojma o straljanju na gol. Kaj pa o igranju?" Ashley je spet streljala in Ian se je mogel kar močno potruditi, da je ubranil njen strel. "Dobro ti gre," je rekel in ji žogo brcnil nazaj. | |
|
| |
Sarah Duff
Število prispevkov : 1242 Registration date : 14/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Pet Avg 29, 2008 11:50 pm | |
| Sarah je pritekla do nogometnega igrišča. Pomislila je na dolge ure igranja nogometa, ki jih je dala skozi kot otrok, in se odpravila do igrišča. Usedla se je na klop in opazovala Iana in Ashley, ki sta igrala. Hmm... Tale udarec bi lahko bil boljši. In če bi šel ta bolj desno... Izgubila se je v razmišljanju. Zažela si je, da bi tudi ona lahko igrala, a ni mogla kar sredi igre vdreti na igrišče, zato je sede čakala. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Ned Avg 31, 2008 3:57 pm | |
| Ian je ubranil še en Ashleyin strel in ko je odšel pobrati žogo, je opazil Sarah, ki je sedela na klopci. "Živjo, Sarah! Kdaj pa si prišla na igrišče? Nisem te opazil. Boš igrala z nama?" je vprašal in žogo podržal v roki. | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Ned Avg 31, 2008 4:01 pm | |
| Sarah se je na široko nasmehnila Ianu. "Prišla sem pred nekaj minutami. Dobro igrata!" Je pohvalila njuno igro in vstala. Potem se je odpravila do Iana. "Jasno, da bi igrala." Spet se je nasmehnila in mu vzela žogo iz rok. Malo je preračunala razdaljo in potem zabila popoln gol. Zmagovalno se je nasmehnila in odšla po žogo. "Torej? Na kakšen način bomo igrali?" Je vprašala in se nasmehnila. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Sre Sep 03, 2008 4:32 pm | |
| "Hvala," je rekel Ian in se nasmehnil. "Iz vsake minute v minuto se mi bolj zdi, da punce resno obvladate nogomet," je rekel, ko je videl Sarin popolni zadetek. "Prej nisem nikoli verjel, da bi punce kdaj igrale nogomet, čeprav sem vedel, da obstajajo tudi ženski klubi. Si slučajno hodila v kakšnega, Sarah? Drugač pa bi lahko steljali na gol..in na vsake toliko minut bi se menjaval v golu. Kaj pravita?" | |
|
| |
Sarah Duff
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Pet Sep 05, 2008 5:34 pm | |
| Sarah se je namuznila. "Ne, nikoli nisem trenirala nogometa. To so izkušnje." Nasmehnila se je in se še pravočasno ustavila, preden bi začela predavati o dolgih urah igranja nogometa, ki jih je preživela. Poslušala je Ianov predlog in kimala. "Ok. Pa poskusimo. Kdo bo prvi v golu?" je vprašala in med čakanjem na odgovor odbijala žogo z noge na nogo. | |
|
| |
Ian Johnson Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče Ned Sep 14, 2008 5:28 pm | |
| "Bom jaz," je odgovoril Ian in se postavil v gol. "Se gremo tako, da ima vsaka na voljo deset strelov, nato pa se golman zamenja?" je vprašal in roke naslonil na zgornjo prečko. "Lahko začneta." | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Nogometno igrišče | |
| |
|
| |
| Nogometno igrišče | |
|