The Sims 2 RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 RPG forum

Uzivite se v simsa! Postanite clan druzine in hodite v sluzbo oz. v solo!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Ura

Mesec na forumu
McDonald's 3 Rain
April
16°C
Dež, rahel veter
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Koledar
Latest topics
» Gozdna jasa
McDonald's 3 Icon_minitimeČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras

» Sprehajalne steze
McDonald's 3 Icon_minitimePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith

» Clark Smith & Welique Terras
McDonald's 3 Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith

» RPG Zlatarna
McDonald's 3 Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks

» Welique Terras & Kiara Banks
McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks

» Slap
McDonald's 3 Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright

» Hotel For Dogs
McDonald's 3 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith

» Reci, da!
McDonald's 3 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson

» Blagajna
McDonald's 3 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith

Shortcut
McDonald's 3 Sims2logo

McDonald's 3

Go down 
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeNed Jul 27, 2008 4:49 pm

Kiki je prišla v McDonald's. Po treningu si je zaželela malo hrane. Razgledala se je po prostoru. Gužve pred blagajno na njeno srečo ni bilo. Stopila je do 1. blagajne. "S čim vam lahko postrežem gospodična?" se ji je nasmehnil čeden prodajalec. "Hm.. Vzela bi veliki pomes frites, McChicken in čokoladni shake prosim." je povedala in se nasmehnila. "Takoj dobite," ji je pomežiknil prodajalec. Odšel je po hrano. Kmalu je prišel nazaj s tem, kar je naročila in dal na pladen. Zračunal je še koliko mu mora plačati, ji dal račun in se zopet nasmehnil. "3.000$ prosim,"je povedal in ji dal račun. Kiki je pobrskala po denarnici in plačala. Vzela je pladenj in hotela it, ko ji je prodajalec zaklical "Lep dan še naprej, pa še kdaj nas obiščite." Obrnila se je in se nasmehnila. Odšla je do prazne mize in začela jesti. Ko je skoraj pojedla se je spomnila enega super besedila za pesem. Pobrskala je po torbi in vzela zvezek in pisalo in hitro zapisala besedilo. Pojedla je do konca in odšla ven.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

Število prispevkov : 1242
Registration date : 14/07/2008

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeNed Jul 27, 2008 8:55 pm

Sarah je pograbila lakota, zato se je odpravila v McDonald's. Bila je globoko zamišljena, ko so se pred njo nenadoma odprla vrata in jo močno udarila v roko. "Aaau!" Je zakričala Sarah. Opazila je svetlolaso dekle, ki je povzročilo nesrečo. Jooj kakšen štor! Si je jezno mislila Sarah, nato pa se odločila, da bo dekletu dala priložnost. Saj v bistvu je morda prav prijetno dekle. Je premišljevala. Sicer pa, saj sem bila tudi sama kriva. In itak ne poznam veliko ljudi. Tvegala je in pozdravila punco. "Živjo, jaz sem Sarah. Duff." Nasmehnila se je in ji pokimala. Drgnila se je po bolečem mestu na roki. "Si pa močna!" Zasmejala se je punci, a ni mogla skriti, da jo roka kar močno boli. Punca jo je le zaskrbljeno opazovala, nato pa končno odprla usta. Wink
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimePon Jul 28, 2008 11:16 pm

"Jooj oprostii!!" se je Kiki začela hitro opravičevati. "Am jaz sem Kiki Duff." se je sramežljivo nasmehnila. Bilo ji je zelo neprijetno, zaradi nesrečnega dogodka, ki se je prej zgodil. "Te zelo boli?" je zaskrbljeno vprašala svojo sogovornico in pogledaja na njeno roko.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:51 am

Sarah je le skomignila z rameni. "Ah, kaj moreš. Sicer pa... Midve sva sestri." Laughing Nasmehnila se je.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:07 am

"Aaaa...Sarah?" je bila Kiki presenečena. "O moj Bog!!!!!" je navdušeno vzkliknila in objela svojo sestro.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 11:31 am

Sarah se je zasmejala in vrnila objem sestri. "Oh, Kiki. Saj vem da se že dolgo nisva videli, ampak to presega vse meje!" Navdušeno se je zasmejala in se obrnile proti Kiki. "In? Kje si bila ves ta čas?"
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 5:00 pm

"Malo tu pa malo tam." se je nasmehnila Kiki. "Pač..z mamo se nisva ravno najbolj razumeli pa sem se odpravila drugam. Bila sem v Nemčiji potem sem šla pa malo na počitnice na Karibe ampak sem sem vas use zelo pogrešala pa sem prišla nazaj." je veselo povedala Kiki. "Daj..greva notri na pijačo ali pa malo pojesti..jaz častim." je še dodala Kiki in odpravili sta se v McDonald's.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 7:55 pm

Sarah se je usedla in počakala Kiki. Zapletli sta se v pogovor. Medtem ko sta čakali na hrano, je Sarah vprašala Kiki mnogo stvari. Nato se je zasmejala. "No, saj skoraj ves čas govorim jaz. Oprosti."Zardela je nadaljevala. "No, pa mi ti povej kaj... Ali pa me kaj vprašaj!"Pomežiknila je sestri.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:00 pm

"Saj te zelo rada poslušam" se je nasmehnila Kiki. "hey..kaj meniš o Cody-u?" je vprašala Kiki in pogledala sestro. "Ti je všeč?".je še dodala.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:26 pm

Sarah je presenečeno pogledala Kiki. "Cody? Jaa lušten je." :ooooops: Zardela je in se zasmejala, potem pa se obrnila h Kiki. "Pa tebi?"
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:30 pm

Kiki je močno zardela. "Zelo". je sramežljivo priznala. Embarassed
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:38 pm

Sarah se je zasmejala. "Ooow. Voham prepir." Nato pa se je zresnila. "Sicer pa... Obe imava priložnost." Pomežiknila je sestri. "Ampak brez prepiranja, pretepov in podobnega. Se ne splača..." Vprašujoče je pogledala Kiki. Smile
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:41 pm

"Se strinjam!!!" je rekla Kiki. "Zaradi fantov se nama res ni treba prepirati!!" je še dodala. "Sicer pa..bo on izbral, katero bo hotel pa je." je rekla Kiki in se nasmehnila
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:45 pm

Sarah si je že predstavljala, kako bi to izgledalo. "Hm. Torej. Postavili se bova pred njega in rekli: Jaz ali ona." Zasmejala se je. "In Cody bo pobegnil... In vsi bomo živeli srečno do konca svojih dni." lol! Zamislila se je. "Ampak... Zdaj sem lačna." Pokimala je natakarju. "Jaz bom en mali pomfri, zeleno solato in coca colo." Pomežiknila je natakarju, ki se je obrnil še h Kiki.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:48 pm

"Hehe." se je Kiki zasmejala Sarahini zgodbici. "Am jaz bom samo čokoladni shake." je naročila natakarju in se nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:53 pm

Sarah se je zasmejala ter pripovedovala Kiki še ostale zabavne zgodbice iz njenega življenja. Nenadoma se je spomnila. "Hej Kiki. Kakšno glasbo pa poslušaš ti drugače? Mislim, zvrst." V usta si je stlačila krompirček in čakala na odgovor.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:56 pm

"RBD največ." je odgovorila Kiki. "Pa ti?" je še vprašala in čakala na odgovor.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 9:59 pm

Sarah ni mogla skriti izraza presenečenja na obrazu. "RBD?" Zasmejala se je. "Oh, jaz nisem za takšne stvari." Stresla se je. "Poslušam punk rock. Večinoma. In house, techno in podobne zadeve." Še bolj na široko se je zasmejala.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:03 pm

"Oh..to bo še zanimivo doma poslušati." se je zasmejala Kiki. "Drugače pa..glasbo poslušam samo, če se nimam s kom za pogovarjati..raje pa tudi ustvarjam glasbo." se je nasmehnila in pomežiknila.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:05 pm

Sarah se je razživela. "Resno? Igraš kakšen inštrument? Jaz igram bobne in kitaro. Ter pojem." Zasmejala se je.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:08 pm

"Igram bobne in pojem" se je nasmehnila Kiki. "Pa tudi pesmi pišem." je še dodala in se začela smejati.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:10 pm

"Kul!" Sarah je bila navdušena. "Lahko bi ustanovile bend... Ampak prosim, brez španskih pesmi." Zasmejala se je in nazdravila Kiki s svojo coca colo. "Na naš bend!"
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:15 pm

"Jaa." se je zasmejala Kiki. "Španščina mi še ne gre tako dobro..je pa kar precej nemških in angleških pesmi." je rekla in pomežiknila sestri. "Na naš bend!" je tudi Kiki nazdravila.
Nazaj na vrh Go down
Sarah Duff

Sarah Duff

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:17 pm

Sarah si je pomela dlani. "In? Kako se bomo imenovali? Kdo bo sploh v bendu?" Oči so se ji zasvetile. "Zdaj lahko začneva povpraševati naokrog, če zna kdo igrati kakšen inštrument."
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitimeTor Jul 29, 2008 10:22 pm

"Hm kako bi se imenovali.." je Kiki glasno premišljevala. Bila je čisto brez idej. "Misliš, da Cody igra kak inštrument?" je vprašala sestro in zopet zardela. Embarassed
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

McDonald's 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: McDonald's 3   McDonald's 3 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

McDonald's 3
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next