The Sims 2 RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 RPG forum

Uzivite se v simsa! Postanite clan druzine in hodite v sluzbo oz. v solo!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Ura

Mesec na forumu
Mini kavarna 1 Rain
April
16°C
Dež, rahel veter
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Koledar
Latest topics
» Gozdna jasa
Mini kavarna 1 Icon_minitimeČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras

» Sprehajalne steze
Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith

» Clark Smith & Welique Terras
Mini kavarna 1 Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith

» RPG Zlatarna
Mini kavarna 1 Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks

» Welique Terras & Kiara Banks
Mini kavarna 1 Icon_minitimeTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks

» Slap
Mini kavarna 1 Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright

» Hotel For Dogs
Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith

» Reci, da!
Mini kavarna 1 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson

» Blagajna
Mini kavarna 1 Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith

Shortcut
Mini kavarna 1 Sims2logo

Mini kavarna 1

Go down 
2 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Število prispevkov : 1604
Registration date : 02/05/2008

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimeSob Maj 03, 2008 12:28 pm

Clark je odprl vrata kavarne in vstopil. Šel je k pultu in naročil coca colo, nato pa poiskal prazno mizo. Našel jo je v kotu kavarne in se vsedel na stol. Slekel si je jopič in počakal, da mu je natakarica prinesla naročeno. "Takole," je rekla, ko je prišla in odložila coca colo na mizo. "To bo stalo 50 $." Clark je pobrskal po žepih in plačal. Ker je bil zelo žejen, je v 3 dolgih požirkih popil pol kozarca pijače. "Ahh," si je odahnil in obrisal usta.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimeNed Maj 04, 2008 8:31 pm

Terry se je malce sprehajala po ulici in zagledala kavarno. bila je zelo žejna zato je stopila noter in si naročila gosti sok s smetano. "Prosim, če mi date roza dežniček!" Natakarica ji je podala pijačo in Terry ji je plačala. Zagledala je enega ful lušnega fanta. Ni imela dovolj poguma, da bi se usedla k njemu, zato je le potiho rekla živijo in se usedla za mizo zravn njega. Od časa do časa je bežno pogledovala proti njemu.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 9:14 am

Clark je spraznikl kozarec in senaslonil na stol. Gledal je ljudi okoli sebe in ujel pogled nekega dekleta, ki je blizu pila pijačo. Vzel je kozarec in se odpravil k pultu. "Lahko naročim še eno coca colo?" Dobil jo je in jo plačal. "Hvala." Odšel je nazaj do mize, kjer je pilo tisto dekle. "Lahko prisedem?" je vprašal in pomignil na stol nasproti nje.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 5:43 pm

"Seveda!" je rekla. srknila je požirek soka. "jaz sem Terry LeRaul."
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 7:43 pm

"Jaz sem Clark." Podal ji je roko, da sta se rokovala nato pa napravil požirek coca cole. "S kje pa si?"
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 7:52 pm

"S chelwooda. upam da ne več dolgo, saj baje delajo študentski dom... tko d se bom vselila not če bo! kaj pa ti?" Terry se je poigravala z dežničkom, potem pa ji je poknil. sranje si je mislila.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 8:05 pm

"Aja? Nism vedel, da gradijo študentski dom," ji je odgovoril Clark. "Mah, ne vem, če se bom uselil. Zaenkrat še rad živim v hiši, kjub temu da mi po glavi skakata dve sestrci." Nasmehnil se je in pogledal Terry, ki se je poigravala s dežničkom. Kar naenkrat ji je poknil in Clark se je nasmehnil, vendar se je delal kot da tega ni opazil.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 8:08 pm

"aja... no če se odločiš mi pa povej... da ne bom na koncu edina, ki ne rada živi pri starših! hehe" nekaj časa ni rekla ničesar, potem pa ga je vprašala: "koliko si pa star?" upala je, da ni zvenelo preveč direktno.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 8:16 pm

"Hmm..bom," ji je odgovoril. "Star sem 18 let. Mogoče se ti zdi malo nesamostojno, da pri teh letih še vedno živim pri starših. Vendar sem na svoje okolje zelo navezan. Čeprav bi včasih tud jst nekam drugam šel živet. Ampak dajem času čas." Napravil je še en požirek in se naslonil na stol. "In ti, koliko si stara?" jo je po krajšem premoru vprašal.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 8:18 pm

"sej je ok... mislim, jaz se nebi pred 18 preselila nekam čist na svoje. Jaz sem 16." odrinila je prazen kozarec, za vsak slučaj, da ga nebi razbila.
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 9:32 pm

"Aha, lepo," je rekel Clark in pogledal na uro. "It bom mogel. Hvala za družbo." Oblekel si je svojo rjavo jakno in se odpravil proti vratom.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 9:34 pm

"K katerim predmetom si pa prijavljen?" ga je vprašala Terry. Clark je bil zamišljen. mogoče sem mu pa tečna... ali pa dolgočasna!! še huje! joj...

"ok, če moraš it.. ni panike!"

(v simseriji sm te uprašale, če bi i bil frend...)
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 9:41 pm

Clark je ravno naredil dva koraka, ko ga je Terry nekaj vprašal. Ni se mu zdelo prijazno igrnorirati vprašanja ljudi, zato se je nazaj vsedel na stol in ji odgovoril: "K katerim predmetom sem prijavljen? Hmm...k spoznavanju narave. Ti?"
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 9:44 pm

"Tudi! pa k likovnem.... Vsaj nekdo bo z mano k ga poznam...". opazila je, da se je prej odpravljal ven. "Ej, če te zadržujem lahko greš... samo... ah nič. pozabi." clark se je vstal, da bi odšel takrat pa... "Ej, Clark!! Bi šel kdaj ven z mano? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed "
Nazaj na vrh Go down
Clark Smith
Odrasel
Odrasel
Clark Smith

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 9:50 pm

"Heh, enako." Clark je vstal in takrat ga je Terry vprašala, če bi šel kdaj z njo ven. Za trenutek se je ustavil, nato pa ji odgovoril: "Ja, seveda. Sej sva prijatelja. No, zdej pa res morem it. Se vidiva." Odpravil se je proti vratom in zapustil kavarno.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 9:52 pm

Nekaj časa je Terry še sedela za mizo, potem pa se je vstala in šla plačat. odšla je iz kavarne.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Število prispevkov : 3522
Registration date : 05/01/2008

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimePon Maj 12, 2008 10:45 pm

Kiara ni pazila kod hodi in se je na vratih zaletela v Terry! "o terry!" sem rekla! "greš na pijačko?" rada bi te nekaj vprašala..
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimeTor Maj 13, 2008 7:47 pm

"čaw Kiara! ok... čeprau sem malo prej nekaj spila... " usedli sta se za isto mizo kot je prej sedela ona s Clarko. "No, kaj bi me rada vprašala?" je rekla
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimeTor Maj 13, 2008 7:59 pm

"no.. doma si mi zaupala da nisi več tako zaljubljena v Clarka.. ampak če želiš ga lahko vprašam kaj on čuti do tebe.." je rekla Kiara..
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimeTor Maj 13, 2008 8:01 pm

"ma nwm... d nem izpala k nek debil! k znam kaj bo rekel..... d sm mu sam frendica! lahk mu pa to tak mal mimogrede omeniš"
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimeTor Maj 13, 2008 8:05 pm

"ok.. prašala bom kako kaj love in tko naprej.." ji je povedala Kiara.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimeTor Maj 13, 2008 8:08 pm

"hehe, vidim d ti gre to kar dobro od rok!" je rekla. "OK, lahko ga vprašaš... sam ne reč d sm ja rekla..."
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimeTor Maj 13, 2008 8:11 pm

" ne ne.." je rekla.. Very Happy "to bom samo js firbčna.. Very Happy" se ji je zasmejala..
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimeTor Maj 13, 2008 8:12 pm

"hehe... to pa si tongue" je rekla. "boš kaj popila?" jo je vprašala Terry.
Nazaj na vrh Go down
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitimeTor Maj 13, 2008 8:23 pm

"haha.." se je zasmejala Kiara. "ne hvala.. " je rekla.. "počasi se bom odpravila domov.." je rekla
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Mini kavarna 1 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mini kavarna 1   Mini kavarna 1 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Mini kavarna 1
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» mini kavarna