Mesec na forumu | April 16°C Dež, rahel veter |
Latest topics | » Gozdna jasaČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras» Sprehajalne stezePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith» Clark Smith & Welique TerrasSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith» RPG ZlatarnaPet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks» Welique Terras & Kiara BanksTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks» SlapNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright» Hotel For DogsPon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith» Reci, da!Ned Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson» BlagajnaNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith |
Shortcut | |
|
| Sladoledarna na vogalu 1 | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Kiara Banks Odrasel
Število prispevkov : 3522 Registration date : 05/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Sladoledarna na vogalu 1 Pon Maj 26, 2008 11:13 pm | |
| Nekega jutra je Kiara pohajkovala po malih trgovinah ki so bile v bližini sladoledarne. Ustavila se je tam in si naročila sladoled.. jogurt.. mmm.. naravnost oboževala ga je. Usedla se je v stol in jedla. Tako mirno je bilo zunaj na ulicah.. | |
| | | Lory Smith
Število prispevkov : 523 Registration date : 21/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Sladoledarna na vogalu 1 Pon Jun 16, 2008 8:35 am | |
| tO JE PREKINILA lORY. Pozdravila je Kiarp in se vsedla poleg nje. Vprašala jo je kako je z Clarkom. | |
| | | Ashley Smith Najstnik
Število prispevkov : 1417 Registration date : 14/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Sladoledarna na vogalu 1 Pon Jun 16, 2008 3:32 pm | |
| Tudi Ashley je oboževala nakupovanje po trgovinah ! Sprehajala se je in zagledala Lory ter Kiaro. Vedela je , da je šla predaleč in ni hotela narediti še večje žalosti zato je hitro odtekla a na žalost jo je zagledala Lory. | |
| | | Lory Smith
| Naslov sporočila: Re: Sladoledarna na vogalu 1 Pon Jun 16, 2008 3:38 pm | |
| Lory je videla Ashley kako je tekla mimo. Mislila je, da se ji kam mudi zato jo je pustila da je stekla naprej. Še vedno je čakala na Kiarin odgovor. | |
| | | Sarah Duff
Število prispevkov : 1242 Registration date : 14/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Sladoledarna na vogalu 1 Tor Jul 15, 2008 3:29 pm | |
| Mimo je prineslo Sarah. Bila je popolnoma osupla nad tem mestom. Že najmanj trikrat se je izgubila in sploh ni vedela, kam naj gre. Cel dan je že tavala naokrog in ko je zagledala sladoledarno, si je močno oddahnila. Jooj končno! Upam da imajo sladoled z okusom ananasa... Pa saj v bistvu ni važno. Samo da bom dobila sladoled... Potem pa so se njene misli preusmerile v popolnoma drugo smer. Jooj. Kaj če je že zaprto? Glede na to, kakšno srečo imam, je to čisto možno. V bližini sladoledarne je opazila nekaj ljudi. Wiii. Se je razveselila sama pri sebi. Če so oni dobili sladoled, ga bom pa še jaz. Odskakljala je naprej in si naročila sladoled. "Eno kepico z okusom ananasa in eno čokolado." Prodajalka ji je prikimala in se ji nasmehnila. "Želiš še kaj?" Sarah je pomislila. "Če že omenjate... Pa mi dajte še eno kepico sladoleda z okusom vanilije." Poravnala je račun in se začela ozirati naokrog. Sarah ni bila zelo sramežljiva oseba, zato se je brez obotavljanja napotila proti ljudem. Kmalu je opatzila, da sta to bili dve punci, ki sta prav tako kot ona lizali sladoled. "Živjo. Jaz sem Sarah, nova sem tukaj. Se vama lahko pridružim?" Je vprašala in se radovedno zazrla v dekleti. | |
| | | Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Sladoledarna na vogalu 1 Sre Jul 16, 2008 5:10 pm | |
| "oh Lory.." se je je arzveselila Kiara. "lepo te je videti.." je rekla in ni vedela da je Ashley za njenim hrbtom stekla naprej.. če bi le to vedela bi jo ustavila. Medtem jo je Lory vprašala, kako jima gre s Clarkom.. "S clarkom?" je rekla Kiara "ah.. use je vredu.. samo zdaj ga 14 dni ne bo, ker je spet šel na službeno potovanje.." je rekla Kiara in zavzdihnila. "sicer pa.. kje je Ian zadnje čase?" je še rekla Kiara, potem pa jo je zmotila neznana punca. "živjo!" jo je veselo pozdravila Kiara. "ja seveda.. kar.." je rekla Kiara. Rada je spoznavala nove ljudi.. "kako ti je pa ime?" jo je vprašala Kiara. | |
| | | Sarah Duff
Število prispevkov : 1242 Registration date : 14/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Sladoledarna na vogalu 1 Sre Jul 16, 2008 5:55 pm | |
| "Kot sem že omenila, sem Sarah." Je potrpežljivo pojasnila Sarah. Zasmejala se je. "Ohja, tudi jaz rada spoznavam nove ljudi. Upam da nimata kaj proti, če sem se vama pridružila..." Je Sarah zaskrbljeno namrščila čelo, nato pa se je takoj sprostila. "Kako pa je vama ime?" Obrnila se je k prvi punci. "Ti si najbrž Lory." Takoj je pojasnila. "Slišala sem njo," pokazala je na drugo punco, "ko te je poklicala. In koliko sta stari?" Nasmehnila se je in čakala na odgovor. | |
| | | Lory Smith
| Naslov sporočila: Re: Sladoledarna na vogalu 1 Tor Jul 22, 2008 8:17 pm | |
| " spet gre na potovanje" je rekla, ko jo je zmotilo neko dekle ki je ževedela njeno ime. " Ja js sem Lory" je rekla in se nasmehnila. " no stara sem 21" je rekla in polizala malo sladoleda. | |
| | | Kiara Banks Odrasel
| Naslov sporočila: Re: Sladoledarna na vogalu 1 Čet Avg 07, 2008 11:05 am | |
| "No, vesta kaj počasi se bom odpravila, mejta se!" ju je pozdravila, plačala je že prej in odšla. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Sladoledarna na vogalu 1 | |
| |
| | | | Sladoledarna na vogalu 1 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |