The Sims 2 RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Sims 2 RPG forum

Uzivite se v simsa! Postanite clan druzine in hodite v sluzbo oz. v solo!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Ura

Mesec na forumu
samotna temna ulica Rain
April
16°C
Dež, rahel veter
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Koledar
Latest topics
» Gozdna jasa
samotna temna ulica Icon_minitimeČet Avg 20, 2009 3:01 pm by Welique Terras

» Sprehajalne steze
samotna temna ulica Icon_minitimePon Avg 17, 2009 4:42 pm by Clark Smith

» Clark Smith & Welique Terras
samotna temna ulica Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 5:56 pm by Clark Smith

» RPG Zlatarna
samotna temna ulica Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:43 pm by Lalyta Banks

» Welique Terras & Kiara Banks
samotna temna ulica Icon_minitimeTor Jun 23, 2009 6:14 pm by Kiara Banks

» Slap
samotna temna ulica Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 7:17 pm by Elisabeth Wright

» Hotel For Dogs
samotna temna ulica Icon_minitimePon Mar 09, 2009 6:42 pm by Ashley Smith

» Reci, da!
samotna temna ulica Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 9:11 pm by Ian Johnson

» Blagajna
samotna temna ulica Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 1:36 pm by Brooke Smith

Shortcut
samotna temna ulica Sims2logo

samotna temna ulica

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Gost
Gost

samotna temna ulica Empty
ObjavljaNaslov sporočila: samotna temna ulica   samotna temna ulica Icon_minitimeSre Feb 27, 2008 2:38 pm

Aly je šla skozi grd in star predel mesta.Tu so bila sive in turobne stare hiše,v katerih večinoma ni nihče živel.Pred njo je zagledala starega možakarja in ga pozdravila:''dober dan,kako ste?'' je rekla.''Dober dan,mlada gospa.''je rekel in odvihral naprej.''Vam,lahko pomagam nesti knjige?'' je Aly prijazno rekla,saj je videla da ima polhno naročje knjig.''O,hvala.Moje ime je Mark.ti pa si?''je vljudno vprašal.''Aly je moje ime.'' ter je nato vzela polovico knjig.Začela sta se pogovarjat,dokler ni po ulici pritekla...
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: samotna temna ulica   samotna temna ulica Icon_minitimeSre Mar 05, 2008 6:12 pm

..Dorothy, ki se je medtem ozirala naokoli, kot da pred nečim beži. Ker ni opazila dveh oseb pred sabo se je z vso silo zaletela v Aly. Zamolklo je počilo in knjige so popadale na tla, prav tako pa tudi Dorothy in Aly. Dorothy se je hitro zavedla, kaj se dogaja okoli nje in začudeno pogledovala od Aly k starejšemu možaku in kupu knjig na tleh. "Aly si se poškodovala, je vse v redu?," je zaskrbljeno vprašala Dorothy in pomagala Aly vstati.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: samotna temna ulica   samotna temna ulica Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 10:52 pm

''Auč..'' je rekla Aly,saj je močno padla na bok.''si ti vredu,dorothy?ker z mano je vse ok.si se poškodovala??'' je aly zaskrbljeno vprašala.Možak je jezno rekel:''Današnja mladina še knjig ne ceni.Poglejta kaj sta naredili!''je rekel in pokazal na strgano platnico.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: samotna temna ulica   samotna temna ulica Icon_minitimePet Mar 07, 2008 11:19 pm

"Ah z menoj je vse v redu, Aly," je odgovorila Dorothy. "In, vi, gospod, kaj niste videli, da vaju sploh nisem opazila?," je z jezo v glasu rekla Dorothy. "Sami izgovori," je dejal stari gospod, pobral svoje knjige in preklinjajoče odšel. "Aly, povej, kdo pa je bil sploh tale možak?." je malo začudeno vprašala Dorothy.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: samotna temna ulica   samotna temna ulica Icon_minitimeSob Mar 08, 2008 10:53 am

Aly je začudeno gledala za možakarjem.''ah,tu sem ga spoznala.Mark mu je ime.Hodila sem po tej ulici in ga zagledala s polhnim naročjem knjig,pa sem mu pomagala.Res je osoren.''
Nazaj na vrh Go down
Candice LeRaul
R.I.P
Candice LeRaul

Število prispevkov : 32
Registration date : 25/01/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: samotna temna ulica   samotna temna ulica Icon_minitimeTor Maj 06, 2008 7:37 pm

Candice se je z avtom hitro peljala skozi ulico, saj ni hotela zamuditi v službo. zelo jo je bolela glava in pred očmi se ji je meglilo. razmišljala je o Terry, saj je zadnje čase ni bilo več skoraj nič doma. odkar so se sem preselili, se je čisto spremenila. prej je večino časa preživela doma za računalnikom, zdej je pa vedno zunaj.
Cesta je bila polna kamnov, zato se jim je Candice skušala izogniti. Ni pa videla deske, ki je mrtvo ležala na tleh, in je nevede zapeljala na njo. Avto je poskočil in pristal na ogromnem kamnu. sranje, sranje, sranje...! si je mislila. hitro je začela izgubljati nadzor nad avtomobilom. pred očmi se ji je zameglio in padla je v nezavest.
avto je kar sam zapeljal v že dolgo razpadajočo hišo in se izgubil v ruševinah.
mimo je prišel star gospod, ki je vse to videl in hitro stekel v hišo po telefon. poklical je policijo in reševalce. kmalu se je zaslišal zvok siren. Reševalci so Candice previdno izvlekli iz izmaličenega avtomobila in jo odpeljali v bolnišnico.
Nazaj na vrh Go down
http://www.missbimbo.com/parrain.php?userId=131943
Kiara Banks
Odrasel
Odrasel
Kiara Banks

Število prispevkov : 3522
Registration date : 05/01/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: samotna temna ulica   samotna temna ulica Icon_minitimeNed Maj 11, 2008 5:16 pm

Kiara je ravno prišla izza vogala.. "o moj bog!" je zakričala ko je videla Candice vso v modricah, ranjeno in v nezavesti.. tam je stala in bila v šoku.. ne vem koliko časa je stala tam na ulici.. sama.. nato je videla Dorothy in Aly in odtavala je k njima..
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: samotna temna ulica   samotna temna ulica Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

samotna temna ulica
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1